Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk mırmır avım ve kemer
mariner8 yazdı:Hüseyin arkadaş nasıl cilveli çekişi var değilmi mırmırın Happy tebrikler AlkisAytekin arkadaşımızla buluşmanız da çok güzel olmuş Alkis

evet abi gerçekten çok cilveliSiyirdimyanımda arkadaşlar vardı onların sevinci bile görülmeye değerdi..aytekinle buluşmak ayrı bir zevkti

eşref sürek yazdı:Hüseyin balık böyle bir hastalık iş için bile gitsek aklımız balıkta kısmetin bu kadarmış iyi zaman geçirmişsin rastgele

kısmetten ötesi yalan bunu tutmak bile zevkti eşref abiRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
balıkçı0742 yazdı:GulumseHüseyin abi nasıl sevdinmi bizim bölgeyiGulumsetekneyle açılma imkanın olsaydı daha zevkli geçerdi aslında ama biz onuda bulamıyoz şimdi.yazında bekleriz

teşekkür ederim kardeşim bi daha gelirsem senide arayacağım sözWink

rusan yazdı:Tebrikler Hüseyin abi , resimler de çok güzel.

sağolasın canım kardeşimRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
orhanekmekci yazdı:Arabım kancanın daha büyüğü yokmuyduHeheEskişehirin havasından sonra Antalya değiklik olmuştur Allah içine sindirsin,bu arada mırmırda sağlammışAlkisdaha bereketli avlara.Rasgele.

olan buydu kancaların daha büyüklerini almayı unutmuşumSiyirdimSiyirdim..gerçekten değişiklik oldu biraz moral depoladım işte hepimizin avları beereketli olur inşallahRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Oh Oh maşallah hem iş , hem hobi hem de dost muhabbeti Alkis İlk mırmır da cabası Wink Harika olmuş Hüseyin , tebrikler AlkisRoseBals
Bul
arabım seni gözlerinden öperim.beni her gün aradın,malumatlar verdin seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum .AffetAlkisSnifsinf allah tan oraya sazan oltası götürdün ya yayın oltasını götürseydin.her halde bi köpek balığı çekerdin.Seerf76 bizde seni böyle seyrederdikHi Siyirdimacemi denizci diye ama güzel olmuş istişare toplantınız ,sende balıklarla paylaşmışsın.Bobo aytekinede teşekkürler göstermiş olduğu dostluktan dolayı,elinden gelseydi daha güzel ağırlardı emenim.Affet (hehehe biraz yağlama yapayım belki yaza doğru yolumuz düşer o taraflara)Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hüseyin 4. resimdeki sazanmı Bobo yine denizde bulmuşun sazanı
Aytekinle buluşmanıza memnun oldum ortamı tahmin edebiliyorum
Mırmıra gelince artık mumyalamanda fayda var
Bul
Huseyin abi tebrikler balikcilik ruhunu cok guzel gostermissin is gorusmesine giderken bile oltayi goturmussun.
mirmirinda masallahi var
3. fotodaki ucan cisim UFO'mu acabaSiyirdim
1980 Sirinyer Izmir
Bul
Arap helal olsun sana deniz balıkçısıda oldun çıktın,Alkis bu arada sana mırmır hüseyin diyebiliriz yani SiyirdimSiyirdim İnşallah toplantınız amacına ulaşmıştır ve sende şöyle keyifle denize girip balık tutmuşsundur..
Hüseyin Bey güzel bir başlangıç olmuş.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Seerf hüso abim toplantımı tatilmi anlamadım ben resimlerden şu kravatlı resimlerde olmasa kesin tatil diyecem Bobo Ziyaretleri yapmışsın mırmırı almışsın ekim ayında denize girmişsin , süpersin Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi