Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palamut ve Akasya Tohumu Ektik
Harikasınız Alkis Söyleyecek kelime bulamıyorum , sizleri çok seviyorum Gulumse Yalnız ağaçlanması gereken çok arazi var oralarda.Serkan'ın tohumlar yetmez gibime geliyor oralara Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Sizleri kutlarım arkadaşlar AlkisAlkis
Bul
güzel yorumlar için teşekkür ederim..meşe palamudunu bolca bulabiliyorum..ahmet ve bende kara avcılığıda olduğu için genellikle boş arazilere meşe palamudu ekmeye gayret ederim..ama mavruşgil serkanın daha önce açtığı konuda fıstık çamı tohumu isteyen olursa gönderebilirim demişti özelden yazıştık bir gün sonra elimdeydi..nelere dikkat etmem gerektiğinide yazmış ormancı arkadaşlardanda bilgi aldım bende çam tohumlarını yeşermesi için işleme başladım.inşallah büyütebilirsem onların resimlerinide ekleyeceğim..serkana bu hassasiyeti için teşekkür ederim..
[SIZE="5"]bence en büyük övgü ve alkış mavruşum serkanımındır[/SIZE]AlkisAlkis..tekrar teşekkür ederim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
het be abilereime bak işte avcı dediğin böyle olacak doğayı koruyum yeni katkılarda bulunacak geçen senede biz sınıfça bizim çorum barajına çam dikmiştikAlkisGulumseSeerfSeerfAlkisAlkisAlkis
Bul
thunderbolt yazdı:Harikasınız Alkis Söyleyecek kelime bulamıyorum , sizleri çok seviyorum Gulumse Yalnız ağaçlanması gereken çok arazi var oralarda.Serkan'ın tohumlar yetmez gibime geliyor oralara Wink

Nedimim çok teşekkürler saolun varolun, Hiç önemli deil yediğimiz meyvelerin çekirdeklerini bile ekiyoruz önemli olan ağaçsız yer kalmasın..
balıkcı uğur yazdı:het be abilereime bak işte avcı dediğin böyle olacak doğayı koruyum yeni katkılarda bulunacak geçen senede biz sınıfça bizim çorum barajına çam dikmiştikAlkisGulumseSeerfSeerfAlkisAlkisAlkis

Saol Uğurcuğum doğaya birşeyler tapalımki istemeye yüzümüz olsun dimi..Wink
Arkadaşlar elinize sağlık AlkisAlkis Alkis inşallah kök salıp tutarlar Alkis
Bul
Serkan'ı hiç unutur muyuz AlkisAlkisAlkis Sevgiler kardeşime Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
mariner8 yazdı:Arkadaşlar elinize sağlık AlkisAlkis Alkis inşallah kök salıp tutarlar Alkis

Teşekkürler, İnşallah ahmet abi temennimiz bu..
Uzun_ahmet yazdı:Saol Uğurcuğum doğaya birşeyler tapalımki istemeye yüzümüz olsun dimi..Wink
eynen abicim çok doğruAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Palamut tutarmi? Albatros-gr 38 5,762 17-01-2009, 22:45
Son Yorum: Albatros-gr
  kalender ve tarabyada lüfer palamut LeVrEkCi 24 5,238 17-10-2008, 16:45
Son Yorum: fotokopici
  Üsküdar'da palamut avı aahmet 14 3,450 24-04-2007, 14:35
Son Yorum: ekselans3458
  Palamut Hangi Tüye daha çok geliyor-Yardım.. than58 13 3,869 11-10-2006, 23:19
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: