Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gelingüllü baraj? yozgat
arkadaşlar siz boşa konuşuyorsunuz artık gelingüllü barajı öldü biz ağlarada cözüm bulduk ama artık balık cıkmıyor suda saten fazla kalmamış gecen sene bundan iyiydi balık yok demitorum balık var ama suyun azalması balık tutulmasını engelliyor son gittiğimizde sabaha kadar anca 1 tane tuttuk ama yinede gidecez hazırlık yapıyoruzşunuda demeden gecemiyecem o ağlardan bi kaçtane cıkardık içinden iyi bir balık malzemesi dizdik
Bul
Herkese merhabalar. Burası tümüyle hemşeri dolmuş. Bende şu şekilde size yardımcı olayım. Ben merkezde oturuyorum. İki yıldırda sürekli esenliye gidiyorum. Geçen yıl daha iyiydi . Bu yıl verim biraz düştü. Ama genede balık çıkıyor. Çıkan balıklar genel olarak sazan ( aynalı, pullu, kambur vs.) Gidecek arkadaşlar serenayın dediği gibi sorgun tarafından girsinler . O mevkiiler müsait. Yemleme yaparsanız daha iyi. Ben genel de mısır kullanırım. Ama genede gece avını tercih ediyorum. Akşam dan sabaha kadar saat 10 gibi iyi balık çıkar. Ama gece genelde iri balık alırsınız. Söyleyeckelrim bunlar. Sizlere iyi avlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  geeeel yozgat sazanı bunlar zabhas 17 3,558 22-02-2007, 17:48
Son Yorum: zabhas
  gelingüllü sazanları SerenaY66 8 3,912 18-08-2006, 14:33
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi