Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu balığı tanıyan var mı?
Arkadaşlar bu balık bu profilden Akdenizde hemen sahilde küçük sürüler halinde dolaşan ÇIRPAN balığına benziyor.
Kofana avcısı
bence kuzu balığına benzıyor mısıne kopmasına gelınce arkadASLAR YAZMIS ınce mısına kullanma 0 30 ıdealdır
Bul
balığa bişi demicem öyle güzel balığı pişirir yerim ben Bobo
kopmalar ise herkes bi şeyler yazmış zaten bize bi şey kalmamışAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
akdeniz yazdı:Arkadaşlar bu balık bu profilden Akdenizde hemen sahilde küçük sürüler halinde dolaşan ÇIRPAN balığına benziyor.
Avşaroğlu arkadaşım merhaba, paylaşımlarınızın devamı dileğiyle.
Bul
Benimde başıma geldi. Kamıştaki porselenleri kontrol edin. Porselenler kırılınca misinayı jilet gibi kesiyor.
Rastgele
Bul
Mİsİnan kÖtÜdÜr bÜyÜk İhtİmalle, baliĞida bende İlk defa gÖrdÜm.
Bul
ben geçen hafta aldım balıkhaneden burda kuzu balığı diye satıyorlar yağda pişiyor fırında denedim olmadı kurumuş bazı balıklar bölgesel olarak isimleri değişiyor BURDA KUZU BALIĞI
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
ben bu balıgı hiç görmedim ama denizden ne cıksa yenir derler ya bence yenir.ama sen yinede iyibir bilene sor derim
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
Bu balık lichia amia dır.Akdeniz bölgesi balıklarındandır.Yerel adı Çıplak tır.Bu isimle anılmasının sebebi üzerinde hiç pul olmamasından kaynaklanır.

Üst kısmı maviden başlayıp yan tarafına doğru yeşilimsi olmaktadır. Kuyruğundan başlayan uzun bir çizgisi vardır, bu çizgi baş tarafına kadar uzayıp gider. Karın bölgesi kirli beyaz, ağzı bir balığı kolayca yutabilecek kadar geniştir.

Eti pek lezzetli değildir.Genelde tavada kızartılarak yenir.
Bul
belki çıplak balığıyla aynı türdür ama bende akya yada diğer adıyla kuzuya benzettim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bana antalyada tatlısu balıgı avlıcak yer soylermısınız maxx 23 11,852 15-06-2010, 16:13
Son Yorum: sepsisor
  yayın balığı makrol 15 4,006 17-01-2007, 12:02
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi