Yorumları: 11,006
Konuları: 243
paylaşım için teşekkürler güzel bir yöntem heryerde iş yapar bu tür yemleme
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
serkan gerçekten güzel bir konu,bu şekilde çok güzel av yapılır buna inanıyorum,ama av yerinde akıntı olmamalı,
fikret abi teknenin arkasından bu sistemle aşağı salarsak,tam dik durması lazım,yoksa takımlar sürekli karışır,sanırım.bide akıntı olmaması lazım,aksilik çıkmadıkça güzel av yapılır denemem lazım ilk fırsatta.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Serkan balık avında en önemli unsurun bende yemleme olduğunu düşünüyorum. Çaba sarfetmeden balıkta yakalamak mümkün olmuyor. Yayın avcılığında bizim yörelerde kadın çorabına mezbahadan alınan pıhtılaşmaş kan doldurulmak suretiyle avlanan kişilere denk geliyoruz. Hatta canlı balıktan akan kan, kanlı duran ciğer, kan sülükleri hep iş yapmakta, akıntı halinde olan suda kan kokusunu takip ederek yeme geldiği gözlemlenmekte. Hatta yabancı bir belgeselde akıntı halinde bir suda aynı işleme sabunla yapan kişi gördüm. sabunda eridikte bir koku salmakta ve balığı yeme doğru çekmekteydi. İşin açıkçası hep aklımda olduğu halde eski alışkanlıkdan kurtulamadığımızdan deneme fırsatı olmadı. Tüm amatörlere ve amatör ruhuyla düşünenlere RASTGELE.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
Serkan güzel bir konuya el atmışsın.dikkat etmek lazım.