Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Çinekopları-16 (Rapalayla Av)
tebrikler güzel av aolmuş yine. Karsuyu denizlere bir insin asıl çinekop ozaman olacak fakat boğazda değil tabi derin oluklarda tekne ile yemli zoka.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Tebrikler Birol Alkis Afiyet olsun Seerf Rapalaların performanslarını da detaylı vermişsin , teşekkürler Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
birol tebrikler..son değerlendirmeleri de çok iyi yapıyosun..pazar günü hiç güzel olmadı bizim için..oltalar kıpırdamadı bile.kişi başı 6-7 balık aldık saat 15..e kadar..soğuktan titredik,yağmur çok etkiledi...balık yağmur da pek olmuyor bunu anladım...bende sezonu böyle kapattım gibi görünüyor...çinekop şimdi oralarda çakılıysa inemez bir daha aşağılara..soğuğa pek dayanamaz bu balık yavaş yavaş derin ve daha sıcak suya iner..yalnız o gün güzel iri istavrit vardı ve tadıda çok güzeldi..keşke istavrite çalışsaydım dedim...bundan önceki raporunuda çok beğendim...görerek avlanmak daha başka bir zevk veriyor...karaköyde yapmıştım bunu 2006 da 4-5 metre hatta duvar dibinden balık almıştık....küçük kıraçalarla zokalı takımla at çek yapmıştık...ozaman yine hava böyleydi kar yeni yeni başlamıştı biz 1-2hafta balık almıştık...yine yaparda güzel bir kapanış yapma fırsatı buluruz diye umut ediyorum..bi önceki rapordaki rapalalr yüzüyormu dalıp çıkyormu onu merak ettim...daha balık yakalarsın sen kapatma sezonu.20 bölümüde çek sonra kapat.helal olsun sana ne olursa olsun balığı çıkarıyosun denizden...saygılar..rastgele..AlkisAlkisAlkis
Seerf
Bul
Helal sana. Cin ali serisi gibi seri yaptın. AlkisAlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Birol hiç yoktan iyidir kısmetini yakalamışsın bereketli avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
birol ozanın sorusunu bende merak ettim kurşunsuz kullandıgın yozuri kristal minnow 9 cm olan rapala dalan serimiydi yüzen serimiydi.
kurşunsuz kullandıgına göre dalan dır diyeceğim ama merak ettim?
Bul
BALIK and OZAN yazdı:birol tebrikler..son değerlendirmeleri de çok iyi yapıyosun..pazar günü hiç güzel olmadı bizim için..oltalar kıpırdamadı bile.kişi başı 6-7 balık aldık saat 15..e kadar..soğuktan titredik,yağmur çok etkiledi...balık yağmur da pek olmuyor bunu anladım...bende sezonu böyle kapattım gibi görünüyor...çinekop şimdi oralarda çakılıysa inemez bir daha aşağılara..soğuğa pek dayanamaz bu balık yavaş yavaş derin ve daha sıcak suya iner..yalnız o gün güzel iri istavrit vardı ve tadıda çok güzeldi..keşke istavrite çalışsaydım dedim...bundan önceki raporunuda çok beğendim...görerek avlanmak daha başka bir zevk veriyor...karaköyde yapmıştım bunu 2006 da 4-5 metre hatta duvar dibinden balık almıştık....küçük kıraçalarla zokalı takımla at çek yapmıştık...ozaman yine hava böyleydi kar yeni yeni başlamıştı biz 1-2hafta balık almıştık...yine yaparda güzel bir kapanış yapma fırsatı buluruz diye umut ediyorum..bi önceki rapordaki rapalalr yüzüyormu dalıp çıkyormu onu merak ettim...daha balık yakalarsın sen kapatma sezonu.20 bölümüde çek sonra kapat.helal olsun sana ne olursa olsun balığı çıkarıyosun denizden...saygılar..rastgele..AlkisAlkisAlkis

Ozan busene balık gerçekten tuhaf. birgün var diğer gün yok. Hemen bitmez belki ama bu soğuktan sonra kıyılarda pek balık kalmaz. belki bir ihtimal bisüre daha derin sulardan açıktan gelebilir rapalaya veya çapariye. önceki raporumda 2 rapala kullandım. maria olan dalan tip, yo-zuride asılı kalan tip. o gün balık çılgın gibiydi. herşeye saldırdı ama çok kısa sürdü. sular soğuduğu için galiba balık akşamüstü derinlerden çıkıp kıyıları yem için yoklayıp hemen derin suya geri dönüyor. suda da yem olmadığı için kalmıyor kıyıda.
balığı çıkarıyorum ama sabahtan öğlene kadar devamlı at-çek yaparak. o yüzden yoruluyorum ve dayanamayıp öğlen kaçıyorum eveBobo
bugün yanımda bir çelebi vardı. atçek güzel balık aldı. aynı suya atıyoruz nasıl bukadar farketti hayret ettim.
Sanada rastgelsin. Saygılar
Bul
LeVrEkCi yazdı:birol ozanın sorusunu bende merak ettim kurşunsuz kullandıgın yozuri kristal minnow 9 cm olan rapala dalan serimiydi yüzen serimiydi.
kurşunsuz kullandıgına göre dalan dır diyeceğim ama merak ettim?

Nihat yo-zuri crystal minnow'un suspending (asılı kalan ) modeliydi. yani belli bir derinliğe kadar dalıyor. çekmeyi bırakınca o derinlikte kalıyor. dalan tip değil yani. balık zaten suyun üstünde geziniyordu. o yüzden dalan- yüzen farketmedi.
onuda dünkü avımda koparttımSad rapalalarım ciddi oranda azaldı. kışın takviye etmem lazım. fırdöndü koptu atarken. birdaha kalitesiz o sarı fırdöndülere tövbe!
Bul
bende güzel yozuriler var maria da varda zaman yok haftaya bakacagım artık pazar gününden itibaren havalara baglı olarak takılırım kısmetse.
Bul
bu arada dün istinye ido yanı bir balık yapmış çapariyle müthiş çinekop istavrit karışık balık almışlar.babamın dükkan istinyede orada otururken tanıdıkları görmüş koşa koşa gitmişler balık tutmaya.olta takımlarını dün istedi hepsini aldı arabasına Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,752 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,482 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,644 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,108 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,859 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,138 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,013 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,345 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  akşamın çinekopları ve eşkinası dede 30 4,338 04-10-2009, 15:26
Son Yorum: harun77
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 7,121 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi