Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskişehirziyareti
abiler çok güzel bir ortam olmuş Seerf(balık istifi dizilmişsinizBobo) selim abide iadeyi ziyaret yapmış herhaldeSiyirdim
Bul
Sitenin en güzel olaylarından biride işte bu.Tebrik ediyorum sizleri.İşte dostluk, arkadaşlık budur.Paylaşım için teşekkürler.Saygılar.
Bul
Selim Abi çok güzel bir sürpriz yapmışsın 76 Mevsimin ilk karının yağdığı bu soğuk Çanakkale gecesinde içimi ısıttınız.Hepinize kucak dolusu sevgiler... Rose Bals Sefiom
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
selim abi gelmişsin eskişehire hoşgeldin abi ben işteydim olmadı inşllah birdahaki sefere bolbol konuşma fırsatımız olur( abi sen balıkçısın ne işin var yavvv atıcılar kulübünde)SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimHappyHappyHappyHappy
Bul
muharrem selim abide atmayı öğrenmek için gitmiş Siyirdimama tatlısuda olta nasıl atılırBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Muhabbetiniz bol olsun, dostluklar daim olsun inşallah.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
bak onu düşünemedim reis bizimkilerin atmasından selim abiye fırsat kalmaz diyorum benSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
sizlere helal olsun abiler sitemizin bi özelliğide bu olsa gerek sanaldan hep yazışıyoruz konuşuyoruz bi gün yolumuz dostun yoluna düşüyor gidiyoruz sanki çok eski dost arkadaşmış gibi konuşuyor davranıyoruz bence çok güzel bi olay sitemizin bi güzelliğide burada çıkıyor işte ben şahsen böyle sitemizden dostlarla beraber bi ortamda bi balıkçılıkta beraber oldumu böyle hissediyorum sizlere helal olsun dostluğun arkadaşlığın çok güzel resmini vermişsiniz yüzünüzden tebessüm eksik olmasın sayın abilerim saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Eskişehire gelipte bizlere uğramadan dönmeyen selim mabi ve akrabalarına sonsuz selamlarımı sunarım..

Bir kaç resim ve videoda bende var onlarıda yükleyeceğim az sonra..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
dostluklar böyle pekişiyor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi