eşref sürek yazdı:Birol böyle bir havada yemeklik balığını yakalamışsın tebrikler bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
orhanekmekci yazdı:tebrikler Birol,çok iyi av yapmışsın maşallah,ayrıca sabrın içinde kutlarım.Bereketli afiyet olsun
fotokopici yazdı:birol bereketli olsun bizde bu hafta gidecektik olmadı nasip haftaya bereketli olsun yinede güzel bir av olmuş.
Uzun_ahmet yazdı:Birol bereketli olsun, bu buz gibi havada gerçekten kutlamak gerekir seni..
GURHAN yazdı:Birol, tebrik ederim bu kış senin kışın oldu. Hayranlıkla izliyorum avlarını...
kaya yazdı:bravo arkadaşım bu mevsimde bunları yakalamak gerçekten kolay deyil ...balıklarında maşallahı var ...afiyet bal şeker olsun daha bol avlar dilerim rasgelsin....
Teşekkürler arkadaşlar. Çinekop nezaman gidecek diyordum ama sanırım boğazda yatmaya karar verdiler. Gitmeye niyetleri yok gibi görünüyor
Ama artık gece avları zorlu geçiyor. Havalar ciddi olarak soğudu ve zorluyor insanı.
Birol arkadaşım tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın bu çinekop sizin oraya yatak yaptı artık yemlik balıkta sizin orada bol çinekop için bulunmaz fırsat baharda ve yaz da artık çinekoptan başka balık bulunmaz etrafta ne var sa yer bunlar artık her taraf lüfer olur.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Lakerda yazdı:Bereketli olsun..Takım fotosu için de ayrıca teşekkürler Birol..
Teşekkürler Mehmet Bey.
doktor yazdı:Birol arkadaşım tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın bu çinekop sizin oraya yatak yaptı artık yemlik balıkta sizin orada bol çinekop için bulunmaz fırsat baharda ve yaz da artık çinekoptan başka balık bulunmaz etrafta ne var sa yer bunlar artık her taraf lüfer olur.
Teşekkürler Doktor. Evet yatak yaptı balık boğaza. Halice de girip çıkıyor akşamları. Bu sene balık geç başladı tam başladı. İlk defa ocak ayının 12 sinde böyle bol çinekop tutuyorum.
yalova tatar yazdı:birol bereketli olsun seni izlemeye devam
birol buzaman için iyi ne kelime süper av olmuş.
dün bende öğlen saatlerinde karaköyden sirkeciye hanımla birlikte yürüyerek geçtim bakındım tanıdık birini göremedim herkes irili ufaklı istavrit tutuyordu,akşam üstü saat 4 te metro ile tekrar geri geçtim kırmızı çanta aradım ama o hızla denk gelmedi tabii
takımı bende merak ediyordum resim için teşekkürler.
afiyet olsun rastgele