Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'den bir kaç kare
harun77 yazdı:sayende bırkac fotoraf gorduk eskısehırden elıne sağlık balık varmı o gorunen suda

Harun reis o görünen su Eskişehir'in içinden geçen porsuk çayıdır, balık var fakat biz olta atmıyoruz sebebide balık çoğalsın güzel görüntü olsun diye..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ahmet cok sagol beni seneler evvele goturdun...o porsuk nehrinin etrafindaki cafelerde ictigimiz kahveler....hey gidi gunler hey...birde orada yanlis hatirlamiyorsam kilicoglu sinemasi vardi...hala duruyormu...Gulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet cok sagol beni seneler evvele goturdun...o porsuk nehrinin etrafindaki cafelerde ictigimiz kahveler....hey gidi gunler hey...birde orada yanlis hatirlamiyorsam kilicoglu sinemasi vardi...hala duruyormu...Gulumse

Faruk reis ne mutlu banaki sizi eskilere bir yolculuk yaptırmışım, evet sinema duruyor fakat iyice küçültülüp salon moduna döndüler yok a solonu b salonu c salonu falan bende gitmiyorum epey zamandır, ama cafeler hala çalışıyor senin anlıyacağın adalar eski adalar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Faruk reis ne mutlu banaki sizi eskilere bir yolculuk yaptırmışım, evet sinema duruyor fakat iyice küçültülüp salon moduna döndüler yok a solonu b salonu c salonu falan bende gitmiyorum epey zamandır, ama cafeler hala çalışıyor senin anlıyacağın adalar eski adalar..
Ahmet benim bahsettigim 1982 seneleri gibi...tabii ondan sonrada birkac defa geldim ama,son zamanda epey bir sene gelemiyorum...isler filan,vakit bulamiyoruz...(o zamanlar bekardik-ekmek elden su golden misali)Smile
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet benim bahsettigim 1982 seneleri gibi...tabii ondan sonrada birkac defa geldim ama,son zamanda epey bir sene gelemiyorum...isler filan,vakit bulamiyoruz...(o zamanlar bekardik-ekmek elden su golden misali)Smile
Doğrudur, 1982 den beri bayağı bir değişiklik oldu kılıçoğlu sinemasının önünden şu anda son resimde görünen tramvay geçmekte (Araç trafiğine kapandı o yol)..
arkadaşlar görmesekte güzel resimlerden görmüş gibi olduk elinize sağlık uzunum ve arabım eskişehir org yapında bizde gelelim bu güzel yurdumuzu görme şansımız olur
teşekkürler.AlkisAlkis
Bul
vaybe eskişehir bayabi yeni şehir olmuş valla superdi teşekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar görmesekte güzel resimlerden görmüş gibi olduk elinize sağlık uzunum ve arabım eskişehir org yapında bizde gelelim bu güzel yurdumuzu görme şansımız olur
teşekkürler.AlkisAlkis

Fikret reis sen eskişehire gelmek istedinde biz sana gelmemi dedik, arkadaşlar gelmek isteyen herkes misafirimizdir balık şart deil gezme amaçlıda olabilir.

Fikretciğim organizasyonda olur ama malum bizim burlarda yaz şartlarında daha iyi olur vede bir iki gece kalmalıki tadı çıksın dimi ama..
Tropheus yazdı:vaybe eskişehir bayabi yeni şehir olmuş valla superdi teşekkurler.

Happy sedat heralde yani adı eskişehir kendisi bayağı bir yeni..Smile
güzel çıkmış resimler uzunum çok daha güzel kareleer çekilecek yerlerde var o gün aceleye geldi yenilerini çekip eklersin artıkWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çorumdan birkaç kare balıkcı uğur 25 4,382 18-09-2009, 18:55
Son Yorum: balıkcı uğur
  eskişehir tanıtımı araphüso26 37 8,056 05-02-2009, 18:13