Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Birol bereketli olsun, yine döktürmüşsün.
Dün saat 16-17 arası köprüdeydim balık tutanları izleye izleye 4-5 tur attım ve belki görürüm diyede baya bakındım. Neyse kardeşim, demekki nasip değilmiş başka zaman inşallah.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
phnx yazdı:bereketli olsun birol 4 saat'de 5 1o cinekop aldiginiza gore balik baya seyreklesti galba.
bu arada foto yokmu?
Teşekkürler. Evet balık bayağı azalmış artık.
tahsinmersin yazdı:uff be fıstık gibi valla ellerinize sağlık balıklar çok güzel.
Teşekkürler.
manisalıdeli yazdı:birol tebrikler
bereketli olsun... tawalık çıkmış yine...dizinin son bölümünü oynadın ;şimdi başka dizilere dewam diyosun yanıı....
Teşekkürler. Birazda boğazda istavrit avlarına ağırlık verelim Feridun.
Fangri-avcısı yazdı:Tebrikler Birol,bereketli av olmuş,eline sağlık,
paylaşım için teşekkürler,
Teşekkürler Efe Bey.
Uzun_ahmet yazdı:Birol yine galatanın kralı olmuşsun bereketli olsun..
Teşekkürler Ahmet Bey.
harslan1978 yazdı:bereketli olsun, tebrikler
Teşekkürler Hakan.
orhanekmekci yazdı:Sabrını
yorum işiniz gercekten zor.Afiyet olsun
Teşekkürler Orhan Bey. Maalesef artık köprü çok kalabalık oluyor. Bunda işsizliğinde büyük rolü var tabii.

Durumlar cidden kötü.. 3 ay önce böyle değildi.
fish or die yazdı:biroldan yine bir klasik
bereketli ve afiyet olsun tavalık çıkmış 
Teşekkürler Murat. Izgaralıklar çıktı.
Rastgele.
LeVrEkCi yazdı:birol maşallah yine meze güzel çıkmış bununla iyi bir sofra götürülür afiyet olsun.
10 balık için o kalabalık çekilmez gerçekten gerçi balık çinekop olunca iş değişiyor ama yinede bol bol istavrit tutmakta (rahat bogaz ortamında)zevkli olur.bu grip kötü çarptı bizi evde herkes dökülde sırayla hastaneye taşındık ev revire döndü şimdide ortak evde ailece yatıyor bi herşey düzelebilse bende kaçacagım emirgan,baltalimanı kalender istavrit peşine.
afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Nihat. Hem tavalık hem mangallık balıklar çıktı yine çok şükür.
Sizede geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelip kendini boğaz kenarına atarsın inşallah. Baltalimanını bende özledim gerçekten. Ama önce şu üsküdarı deneyeceğim yarın. birkaç rapala da ben kopartayım bakalım neler gelecek.
MaVrUşGiL yazdı:Birol bereketli olsun, yine döktürmüşsün. 
Dün saat 16-17 arası köprüdeydim balık tutanları izleye izleye 4-5 tur attım ve belki görürüm diyede baya bakındım. Neyse kardeşim, demekki nasip değilmiş başka zaman inşallah.
Teşekkürler Serkan. Dün karaköy tarafının boğaz yönünde saat 2.30 dan 5 e kadar kenarda oturduk arkadaşımla. birtek elinde kamışla bekleyen biz vardık aslında.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
üsküdara gittigimde kıyıdan 50 metre öteden ağ çekiyordu balıkçılar acaba dedim rapala toplamak içinmi ağ atıyorlar diye düşündüm.
emirganda bir meslektaşıma rastlamıştım 2 kardeş dalıp rapala ve kurşun topluyorlarmış kış günü.
düşün neler yapılıyor bu rapala ve kurşunlar için

üsküdardaki ağ kafamda soru işareti oluşturmuştu açıkçası ki ağ sabah gün doğarken toplanır balıkları yengeçler yemesin diye bu adam 10 gibi gelmişti ağ toplamaya ve ağı çok eski yırtık içinde bir ağdı.
tabii benimkisi sadece bi düşünce belkide yanılıyorumdur kimsenin günahını almayayım.
LeVrEkCi yazdı:üsküdara gittigimde kıyıdan 50 metre öteden ağ çekiyordu balıkçılar acaba dedim rapala toplamak içinmi ağ atıyorlar diye düşündüm.
emirganda bir meslektaşıma rastlamıştım 2 kardeş dalıp rapala ve kurşun topluyorlarmış kış günü.
düşün neler yapılıyor bu rapala ve kurşunlar için
üsküdardaki ağ kafamda soru işareti oluşturmuştu açıkçası ki ağ sabah gün doğarken toplanır balıkları yengeçler yemesin diye bu adam 10 gibi gelmişti ağ toplamaya ve ağı çok eski yırtık içinde bir ağdı.
tabii benimkisi sadece bi düşünce belkide yanılıyorumdur kimsenin günahını almayayım.
Nihat yaparlar. 3-4 kuruşun peşinde koşan onca insan varki. orada denizi resmen kurşuna ve rapalaya boğuyorlar.
Dün ucuz rapalalardan aldım 4 tane. Onlarla deniyeceğim. Yo-zurilere asla dokunmayacağım. Balık da ister gelsin ister gelmesin. Göz göre göre 20 liralık rapalayı veremem orda.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bendebundan sonra hayatta bogazda pahalı rapala atmam alırım ucuzlarından koparsa kopsun derim rahat çalışırım 1 tane princes verdim canım acıdı tekneden daha 1 tek rapala vermedim denize,pahalıları tekneye saklıyacagım
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
balikoltasi yazdı:Teşekkürler Nihat. Hem tavalık hem mangallık balıklar çıktı yine çok şükür.
Sizede geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelip kendini boğaz kenarına atarsın inşallah. Baltalimanını bende özledim gerçekten. Ama önce şu üsküdarı deneyeceğim yarın. birkaç rapala da ben kopartayım bakalım neler gelecek.
Teşekkürler Serkan. Dün karaköy tarafının boğaz yönünde saat 2.30 dan 5 e kadar kenarda oturduk arkadaşımla. birtek elinde kamışla bekleyen biz vardık aslında.
Birol, hiç arkama bakmadım

gözüm hep balık tutanlarla kovalardaydı. Beklediğini düşünsem seni bulmam daha kolay olurdu. Bu arada kovalarda 15-20 cm lik istavritler vardı içim gitti vallahi. Bidahaki gidişim önümüzdeki hafta olacak, bu sefer takım taklavat toplayıp akşama şansımı deniyecem bakalım. Sana bilgi veririm belki sende oralarda olursun.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Birol köprü yine seni boş göndermemiş yemeklik balığını vermiş afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
MaVrUşGiL yazdı:Birol, hiç arkama bakmadım
gözüm hep balık tutanlarla kovalardaydı. Beklediğini düşünsem seni bulmam daha kolay olurdu. Bu arada kovalarda 15-20 cm lik istavritler vardı içim gitti vallahi. Bidahaki gidişim önümüzdeki hafta olacak, bu sefer takım taklavat toplayıp akşama şansımı deniyecem bakalım. Sana bilgi veririm belki sende oralarda olursun.
Serkan haftaya gidermiyim, gidersem nezaman giderim bilmiyorum. Ama haber verirsin yinede.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Tebrikler Birol gene guzel balik almissin..afiyet olsun..

kalabaliga gelince,ust-uste avlanmak zor oluyor...en nihayet oraya zevkini yapmiya gidiyorsun,dedigin gibi safrit aviylada zevkini yapacaksin...