Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Çinekopları-22
Birol bereketli olsun, yine döktürmüşsün. Alkis

Dün saat 16-17 arası köprüdeydim balık tutanları izleye izleye 4-5 tur attım ve belki görürüm diyede baya bakındım. Neyse kardeşim, demekki nasip değilmiş başka zaman inşallah.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
phnx yazdı:bereketli olsun birol 4 saat'de 5 1o cinekop aldiginiza gore balik baya seyreklesti galba.
bu arada foto yokmu?
Teşekkürler. Evet balık bayağı azalmış artık.
tahsinmersin yazdı:uff be fıstık gibi valla ellerinize sağlık balıklar çok güzel.
Teşekkürler.
manisalıdeli yazdı:birol tebrikler Alkisbereketli olsun... tawalık çıkmış yine...dizinin son bölümünü oynadın ;şimdi başka dizilere dewam diyosun yanıı....Happy
Teşekkürler. Birazda boğazda istavrit avlarına ağırlık verelim Feridun.Smile
Fangri-avcısı yazdı:Tebrikler Birol,bereketli av olmuş,eline sağlık,
paylaşım için teşekkürler,Wink
Teşekkürler Efe Bey.
Uzun_ahmet yazdı:Birol yine galatanın kralı olmuşsun bereketli olsun..Alkis
Teşekkürler Ahmet Bey.
harslan1978 yazdı:bereketli olsun, tebrikler
Teşekkürler Hakan.
orhanekmekci yazdı:SabrınıAlkisyorum işiniz gercekten zor.Afiyet olsunSeerf
Teşekkürler Orhan Bey. Maalesef artık köprü çok kalabalık oluyor. Bunda işsizliğinde büyük rolü var tabii.Rolleyes Durumlar cidden kötü.. 3 ay önce böyle değildi.
fish or die yazdı:biroldan yine bir klasik Alkis bereketli ve afiyet olsun tavalık çıkmış Seerf
Teşekkürler Murat. Izgaralıklar çıktı.
Rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:birol maşallah yine meze güzel çıkmış bununla iyi bir sofra götürülür afiyet olsun.
10 balık için o kalabalık çekilmez gerçekten gerçi balık çinekop olunca iş değişiyor ama yinede bol bol istavrit tutmakta (rahat bogaz ortamında)zevkli olur.bu grip kötü çarptı bizi evde herkes dökülde sırayla hastaneye taşındık ev revire döndü şimdide ortak evde ailece yatıyor bi herşey düzelebilse bende kaçacagım emirgan,baltalimanı kalender istavrit peşine.
afiyet olsun rastgeleAlkis
Teşekkürler Nihat. Hem tavalık hem mangallık balıklar çıktı yine çok şükür.
Sizede geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelip kendini boğaz kenarına atarsın inşallah. Baltalimanını bende özledim gerçekten. Ama önce şu üsküdarı deneyeceğim yarın. birkaç rapala da ben kopartayım bakalım neler gelecek.
MaVrUşGiL yazdı:Birol bereketli olsun, yine döktürmüşsün. Alkis

Dün saat 16-17 arası köprüdeydim balık tutanları izleye izleye 4-5 tur attım ve belki görürüm diyede baya bakındım. Neyse kardeşim, demekki nasip değilmiş başka zaman inşallah.
Teşekkürler Serkan. Dün karaköy tarafının boğaz yönünde saat 2.30 dan 5 e kadar kenarda oturduk arkadaşımla. birtek elinde kamışla bekleyen biz vardık aslında.
Bul
üsküdara gittigimde kıyıdan 50 metre öteden ağ çekiyordu balıkçılar acaba dedim rapala toplamak içinmi ağ atıyorlar diye düşündüm.
emirganda bir meslektaşıma rastlamıştım 2 kardeş dalıp rapala ve kurşun topluyorlarmış kış günü.
düşün neler yapılıyor bu rapala ve kurşunlar için Gulumseüsküdardaki ağ kafamda soru işareti oluşturmuştu açıkçası ki ağ sabah gün doğarken toplanır balıkları yengeçler yemesin diye bu adam 10 gibi gelmişti ağ toplamaya ve ağı çok eski yırtık içinde bir ağdı.
tabii benimkisi sadece bi düşünce belkide yanılıyorumdur kimsenin günahını almayayım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:üsküdara gittigimde kıyıdan 50 metre öteden ağ çekiyordu balıkçılar acaba dedim rapala toplamak içinmi ağ atıyorlar diye düşündüm.
emirganda bir meslektaşıma rastlamıştım 2 kardeş dalıp rapala ve kurşun topluyorlarmış kış günü.
düşün neler yapılıyor bu rapala ve kurşunlar için Gulumseüsküdardaki ağ kafamda soru işareti oluşturmuştu açıkçası ki ağ sabah gün doğarken toplanır balıkları yengeçler yemesin diye bu adam 10 gibi gelmişti ağ toplamaya ve ağı çok eski yırtık içinde bir ağdı.
tabii benimkisi sadece bi düşünce belkide yanılıyorumdur kimsenin günahını almayayım.

Nihat yaparlar. 3-4 kuruşun peşinde koşan onca insan varki. orada denizi resmen kurşuna ve rapalaya boğuyorlar.
Dün ucuz rapalalardan aldım 4 tane. Onlarla deniyeceğim. Yo-zurilere asla dokunmayacağım. Balık da ister gelsin ister gelmesin. Göz göre göre 20 liralık rapalayı veremem orda.
Bul
bendebundan sonra hayatta bogazda pahalı rapala atmam alırım ucuzlarından koparsa kopsun derim rahat çalışırım 1 tane princes verdim canım acıdı tekneden daha 1 tek rapala vermedim denize,pahalıları tekneye saklıyacagım Gulumse
Bul
balikoltasi yazdı:Teşekkürler Nihat. Hem tavalık hem mangallık balıklar çıktı yine çok şükür.
Sizede geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelip kendini boğaz kenarına atarsın inşallah. Baltalimanını bende özledim gerçekten. Ama önce şu üsküdarı deneyeceğim yarın. birkaç rapala da ben kopartayım bakalım neler gelecek.

Teşekkürler Serkan. Dün karaköy tarafının boğaz yönünde saat 2.30 dan 5 e kadar kenarda oturduk arkadaşımla. birtek elinde kamışla bekleyen biz vardık aslında.

Birol, hiç arkama bakmadım Gulumse gözüm hep balık tutanlarla kovalardaydı. Beklediğini düşünsem seni bulmam daha kolay olurdu. Bu arada kovalarda 15-20 cm lik istavritler vardı içim gitti vallahi. Bidahaki gidişim önümüzdeki hafta olacak, bu sefer takım taklavat toplayıp akşama şansımı deniyecem bakalım. Sana bilgi veririm belki sende oralarda olursun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Birol köprü yine seni boş göndermemiş yemeklik balığını vermiş afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
MaVrUşGiL yazdı:Birol, hiç arkama bakmadım Gulumse gözüm hep balık tutanlarla kovalardaydı. Beklediğini düşünsem seni bulmam daha kolay olurdu. Bu arada kovalarda 15-20 cm lik istavritler vardı içim gitti vallahi. Bidahaki gidişim önümüzdeki hafta olacak, bu sefer takım taklavat toplayıp akşama şansımı deniyecem bakalım. Sana bilgi veririm belki sende oralarda olursun.

Serkan haftaya gidermiyim, gidersem nezaman giderim bilmiyorum. Ama haber verirsin yinede.
Bul
Tebrikler Birol gene guzel balik almissin..afiyet olsun..Alkiskalabaliga gelince,ust-uste avlanmak zor oluyor...en nihayet oraya zevkini yapmiya gidiyorsun,dedigin gibi safrit aviylada zevkini yapacaksin...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,747 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,470 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,638 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,105 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,855 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,124 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 6,995 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,338 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  akşamın çinekopları ve eşkinası dede 30 4,327 04-10-2009, 15:26
Son Yorum: harun77
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 7,092 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi