Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bana antalyada tatlısu balıgı avlıcak yer soylermısınız
yau bu kadar tesadüf ancak filmlerde olur.
maxx kardeşimle isimler aynı, memleketler aynı, meslek aynı, yaş neredeyse aynı,
hatta izinlerimiz bile aynı!!
siz ne dersiniz bu işe,
gelecek hafta beraber gideces balığa.
Bul
Valla haydut arkadaşım orasını sen bilirsin birkere isminizi yazmıyosunuz,mesleğinizi yazmıyosunuz yaşınızı yazmıyosunuz o kadar rica ettik hic olmassa doğum senesini ve isim yazın diye bilmiyorum bir sakıncası var her halde imza yerine yazmıyosunuz.
rauf abi şimdiuye kadar ole bi yazıya rastlamadım.
zate yaşın önemi yok
isme gelirsen tanışma odasında ismim var, e-mail adresim, ve skpy adresimde var.
selametle!
haa yaşımda : 31 (onuda söyliverimde.)
Bul
haydud
antalyalı dostum benim maksadım üyeler arasında tabiki fark yok ama ben 20 yaşındaki bi arkadaşa hitap ederken veya ben den daha yaşlı bir üyeye hitap aderken yaşına uygun cümleler le yazarım şimdi ben sana haydud arkadaşım derken acayibime kacıyo bu benim karakterimle alakalı yani bütün olay bu selamlar.
abicim ben hiç biyerde gerçek ismimi yazmıyorum. sadece burda bi defa yazdım. başkada yazmam. kayıtlı olduğum bütün forum sitelerinde nikim haydud, ismimde mehmet tir.

nedeni: chet yaparken bir adamla tanıştım sonrada muhabbet etmeye başladım msn de sonra hoşlanmadım adamdan, ve irtibatı kestim. o zamanlar msn adresim gerçek isim ve soyisimdi, adam ordan benim ev tlf. bulmuş. baya bi rahatsız etti beni ve aylemi. tlf. u değiştirene kadar.
o olaydan sonra hiç bi yerde ismimi kullanmadım.

bu kadar selametle!!
Bul
haydut kardeşe katılıyorum ama burada biz bizeyiz inşallah buradan öyle yamuk adam çıkmaz
Bul
kum köy kundu belek kadriye karadayı buralarda tatlı suda kefal levrek yılan balığı sazan ve yayın avlaya bilirsin
Bul
selam bende yeni katıldım manavgatı deneyin derim barajlarda çok var sazan.manavgat ırmagında da var ama kolay kolay gelmez oltaya gelenlerde kırar zaten oltayı ama bogazdaki göletlerde yinede şansını deneyenleri görüyorum ama çook büyük yakalanmıyor görüpte korkup kaçanlar var.
Kefal için boğazdan küçük şelaleye kadar olan her yerde avlayabilirsin bu yaz çok tuttum 1 ile2 kilo arasında, kupeslerden fırsat buldukça
Bul
Merhabalar,
Ben de Alanya'dan İsmail. Yeni üye oldum.
Alanya'ya yerleşmeden önceleri tatlısuda epey sazan, kızılkanat (sapanca gölünde) epeyce yakaladım ama denizde olta balıkçılığında epey acemiyim. buradaki balıkların çoğunu tanımıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Bul
İsmail hoşgeldin umarım burada iyi dostluklar kurar olta balıkcılığı konusunda deneyimli arkadaşlardan faydalanırsın alanyaya yeni yerleştiğine göre memleketin neresi bende alanyada ikamet ediyorum selamlar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu balığı tanıyan var mı? fecran 32 7,939 18-01-2010, 13:46
Son Yorum: cuckoo33
  antalyada mamun,boru kurdu,sülünez.? ANTALYALI07 19 8,513 26-07-2007, 17:00
Son Yorum: bucalı
  yayın balığı makrol 15 4,014 17-01-2007, 12:02
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi