Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir tane ama idare eder
orhanekmekci yazdı:Fotoları şimdi gördümAlkisbu arada karnen nasıl evlatHappy
karnem güzel ama dahada iyi olacakWink
Bul
uğurun karnede 2. dönem kötü 1 tek ders varsa siteye girişi engellenecek orhan abi düzeltene kadar kendisi bilir Wink
Bul
uğur bir olsun bizim olsun teşekkürler
telefonuna sevindim keşke jandarmayı arasaydın
rast gele güzel kareler için teşekkürler.Alkis
Bul
Ugur sonunda levregi almissin,bu arada telefonun calismasinada sevindimAlkis
Bul
yeni nesil işte böyle bilinçli yetişiyor ya amatör balıkçılığın geleceği parlak Alkisbravo uğurum sen doğru yolda ilerlemeye devam et kardeşim tebrikler ve başarılar abim paylaşımına da teşekkürlerAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Uğur bir tane olsun bizim olsun dedikleri bu olsa gerek kısmetinde bu balık varmış güzel ama tırıvırı için arkadaşlar söyliyeceklerini söylemişler bereketli avlar afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
LeVrEkCi yazdı:uğurun karnede 2. dönem kötü 1 tek ders varsa siteye girişi engellenecek orhan abi düzeltene kadar kendisi bilir Wink
nihat abi bizm karnede kötü not olmaz beğenmediğim not olur yaw o da önemsiz bir ders diyecem ama sizin için önemli olabilir daha bu sene eklenmiş bir der psikoloji ne biçim der anlamadım yav Siyirdim çalışıyom çalışıyom unutuyom ama o da kötü düşmedi sınıftakilere bakarak 3 düştüMahcupama onu 4 5 yapacam allahın izni ileSeerfWink
Bul
bucalıfikret yazdı:uğur bir olsun bizim olsun teşekkürler
telefonuna sevindim keşke jandarmayı arasaydın
rast gele güzel kareler için teşekkürler.Alkis
saolsın fikret abicim bir olsun bizim olsun allahtan telefonu kurtardık o ile balık süper oldu şu kış günündeSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Ugur sonunda levregi almissin,bu arada telefonun calismasinada sevindimAlkis
sonunda aldık levreği ama canım su tırıvırı atanlara sıkıldı abicim şimdi arasam jandarmayı insanlar cahil bilmiyorlar bişey şimdi para cezası falan yazar nasıl ödeyecekler Snifsinf
Bul
tebrik ederim kardeşim bi tanade olsa genede balıkçılık yapmışsın önemli olanda bu tırıvırı yı keşke şikayet etseydin bu bence şikayet değil bence bi görev dir tırıvırı kullananlar oradaki balıkların kökünü kurutuyorlar senin ileri ki zamanda yapacağın balıkçılığı engelliyorlar böyle düşünmek lazım ki görev kabul edilsin çok bilinçli balıkçılık yapıyorsun bence böyle senin yetişmende çok önemli herkes bunun bilincine varsa çok daha güzel balıkçılıklar yaparız tebrik ederim seni.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,470 15-01-2016, 08:42
Son Yorum: yaser2sultan
  bu rapor hafta ici oldu gerci idare edin:) Ruhan Ozgen 15 3,773 24-11-2006, 20:04
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi