Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
--şubat 2009 ayın avcısı--
bucalı yazdı:abi hepsini aynı seviyorsan sen levrekleri bana yolla ben sana istavrit yollayımSmile
hehe olur da bayatlar şimdi ben taze taze pişireyim yaww Happy
Bul
merama arkadaşlar pekte uygun bir hava olmasada bügün bu kefali tutumbende yarışmaya katıkmak istiyorum sonuncu olsam bile önemli olan doslukkazansın saygılarımla yarışmacı arkadaşlara ras gelsin 8.2.2009

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
güzel hepsi.ne güzel böyle katılımlar.
Bul
18/20/2009 çarşamba

eeee bide ben ekliyeyim bakayım avlanma şeklim sandal takım çapari iğne 6 no çapraz siyah vmc köstek 0.18 beden 25 10 çapari

Dün pc problem vardı yükleyemedim dün aldığım tiyoyo göre çok güzel iri istavrit yapıyormuş,hemen hazırlıklara başladım çeşit çapariler takım çantamı hazırlayıp iki arkadaşsabah sekizde hazırlanıp 9 gibi sandal ile yola çıktık meraya geldiğimizde 4 sandal daha vardı 3.cü ilhanlar köyünden 1 bizim köyden nihat abiydi nihat abinin yanına yaklaşın abi naber diye sorduk aşşağıda kıyamet kopuyor deyince hemen başladık lodos ta iyicene kendini göstermeye başlayınca yerimizde duramıyoruz 2 buçuk saat avlandıktan sonra yeter deyip biz döndük iki kişi 8-10 kg balık almışık karaya geldiğimizde bunlar bize fazla gelir deyip daha 4 arkadaşımıza da verdik toplamda 6 aile sebeblenmiş oldu afiyetle yedik bu günde bukadar bir daha çıktığımda yine siz dostlarımla paylaşmaya çalışacağım gününüz aydın iğneleriniz keskin olusun dostlarım.......
Attached Thumbnails[Resim: attachment.php?attachmentid=14075&stc=1&...1235025673] [Resim: attachment.php?attachmentid=14076&stc=1&...1235025673] [Resim: attachment.php?attachmentid=14077&stc=1&...1235025673]
evet abılerım ve dostlarım pazar gunu sabah 02:40 sularında benı almaya gelen barıs abı ve fıkret abıyle baslayan mini org. Buca grubunun ustun basarısıyla sonuclandı Big Grin herseyı hazırladıktan sonra (can yelegıde dahıl)
murat ve erturk abılerın grubuyla bulusmak uzere guzelbahce balık halının yolunu ttuk.gecerken narlıdereden yengeclerımızı alıp bulusma yerıne gıttık.Murat ve erturk abının gelmesıyle beraber 04:30 sularında zeytınelıne hareket ettık. av yerıne vardıgımızda aman yarrabbım bune bıcım bır soguk sıbırya gıbı herkes tıtrıyorSmile safakla beraber acıldık denıze.1. avlaga vardık 1 saat takıldıktan sonra balık olmadıgına karar veren abılerımızın ıstegı uzerıne kaptanın alternatıf avlagına gıttık.30 dakıka sonra ılk vurus ve ılk cupra bana kısmet oldu arkasından barıs abı ve fıkret abının arkadası huseyın abı derken barıs abı onun arkasından fıkret abı cupraları aldık.Bu arada murat merada ısparoz oldugu haberını alınca hemen ısparoz denemesıne basladı ve basarılı oldudaBig Grin (kardesım bana kızmıyosun ınsallah ) derken dıger teknede bulunan murat ve aytug abıde bırer cupra cektıler..tabı ben bu arada bos durmuyordum..gun sonunda
ben--6 cupra
huseyın abı--5 cupra
barıs abı--3 cupra
fıkret abi--2 cupra aldık
fakat barıs abı ve fıkret abı sanssızlıklarının kurbanı oldular dıyebılırım 3 defa teknenın agzına kadar gelen kocaman cupralar bır anda kaybolu verdı hem barıs abı hem fıkret abı 3 adet bole kocaman cupra kacırdılar..
cok guzel ve keyıflı bır gun gecırdık..barıs abı fıkret abı ve huseyın abının sayesınde bende yavas yavas balıkcı olmaya basladım hepsıne cok tesekkur edıyorum..fotograf makınemı unuttugumdan..bıraz once cektıgım fotoları yoluyorum saygılar...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
her ne kadar secılme sansım az olsada ekleyım dedım Smile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Bütün raporlar çok güzel hepinizi seçmek istiyorum bakalım neolacak..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
blue_zaire yazdı:her ne kadar secılme sansım az olsada ekleyım dedım Smile

Fevzi duygu sömürüsü yapma SiyirdimHappyHeheHehe senin çupralar şubat ayı birincisi olurda sen olurmusun bilmem...HappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Fevzi duygu sömürüsü yapma SiyirdimHappyHeheHehe senin çupralar şubat ayı birincisi olurda sen olurmusun bilmem...HappyHappy
seçeneklere fevzinin çupralar yazalım HappySiyirdim
Bul
blue_zaire yazdı:her ne kadar secılme sansım az olsada ekleyım dedım Smile
Hiç belli olmaz Siyirdim umadığın taş baş yarırmış Hehe
İyi yarışmalar76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,439 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,843 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci