Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rİca
valla bende katılıyorum konu goruntuleme sallıyom 60 cevap yazan 7 olmuyo yazmak lazım yazmak.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
mesela http://www.amatorbalikci.net/showthread....post160729 bu konuda 1505 görüntüleme 100 küsür cevap biribizi gözetliyormu acaba demeden edemiyor insanGulumse
Bul
Köylüm güzel bir noktaya ''barnak'' bastın.Adı üstünde zaten;forumlar int.ortamında kurulmuş tartışma ve paylaşım platformlarıdır.Bizler de böyle bir forumun üyeleriysek birbirimizin konularına karşılıklı saygı ve ve forum kuralları çerçevesinde teşekkürlerimizi,eleştirilerimizi ve varsa kendi görüşlerimizi rahatça paylaşabilmeliyiz..
Bazen ''online üyeler'' listesinde hiç aşina olmadığım nick'ler görüyorum,incelediğimde bazılarının benden de eski üyeler olduğunu görüyorum ama mesaj sayıları '' 0 '' .Zaman zaman siteye giriş yapıyorlar ama ''görüntü var ses yok'' . Arkadaşlar bunun medeni cesaretle falan da bir alakası yok.En azından konuya teşekkürünüzü bildirebilirsiniz..
Bul
yalova tatar yazdı:arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum.bazı arkadaşlar sadece kendi konularında cevap yazıyorlar ,bizler bir aile isek her konuda paylaşıma açık olmamız lazım bu yüzden böyle bi konuya açıklık getirmek zorunluluğu duydum.saygılarımla...
Çok iyi konuya değindin TatarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
mesela ben herseye burnumu sokarım ama kımse bıseycık demez Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
balıkcı uğur yazdı:çok doğru erden abicim ben mesala her konuya atlıyorum (bu arada en çok tutmayı sevdiğim balık 'sazan')HappyBoboAlkisWink

Uğur sen devam et atlamaya Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yazalım arkadaşlar bütün konulara yazalım amacımız paylaşım.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
blue_zaire yazdı:mesela ben herseye burnumu sokarım ama kımse bıseycık demez Siyirdim

Amma yaptın fevzi sana kim ne diyebilirki, diyenlerin seslerini kestin zaten HeheHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Amma yaptın fevzi sana kim ne diyebilirki, diyenlerin seslerini kestin zaten HeheHehe

estafurullah abı herkesın gorusune saygı duyarım Smile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:estafurullah abı herkesın gorusune saygı duyarım Smile

Yok be fevzi organizasyon dönüşü yüklenmeler kesildi onu demek istedim..Tabii rekor sende oluncada kimsenin sesi çıkmadı, e tabii onlarda anladı profesyonel balıkçının kim olduğunu SiyirdimHappy

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rica kzltp 10 1,957 30-09-2012, 21:53
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi