Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben yandim siz yanmayin
bucalıfikret yazdı:geçmiş olsun faruk.
Sagol Fikret,tesekkur ederim
Bul
faruk abicim artık dünyanın çivisi çıkmış diyolaya ondan diyola herhalde yaw. motorun için çok üzüldüm ama artık ne yapacan giden gitmiş artık önümüze bakıp tedbirimizi sıkı alacaz bununla ilgili bir değim 'eşşeğini sağlam kazığa bağlayacan 'diyorlarya boşa dememişler demekkiWink
Bul
Motorunu çalanlar onu yunanistanda tekrar kullanabilmek için tescil ettirebilme şansları varmı.Ellinizden geldiği kadar önleminizi almışsınız,geçmiş olsun Faruk kardeşim.
Bornova - izmir
Bul
balıkcı uğur yazdı:faruk abicim artık dünyanın çivisi çıkmış diyolaya ondan diyola herhalde yaw. motorun için çok üzüldüm ama artık ne yapacan giden gitmiş artık önümüze bakıp tedbirimizi sıkı alacaz bununla ilgili bir değim 'eşşeğini sağlam kazığa bağlayacan 'diyorlarya boşa dememişler demekkiWink
Evet ugur,tedbiri elden birakmamak gerekiyor
Bul
orhanekmekci yazdı:Motorunu çalanlar onu yunanistanda tekrar kullanabilmek için tescil ettirebilme şansları varmı.Ellinizden geldiği kadar önleminizi almışsınız,geçmiş olsun Faruk kardeşim.
Tesekkur ederim Orhan abi..motorun yunanistan icinde kanuni olarak baska bir teknede gezme icin ,hic bir sansi yok...
Bul
abi üzücü bir olay tekrarı olmasın diyorum inşallah geçmiş olsunSnifsinf
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
gobekbalığı yazdı:abi üzücü bir olay tekrarı olmasın diyorum inşallah geçmiş olsunSnifsinf
Tesekkur ederim Muharrem,Allah beterinden korusun herkezi,sagol
Bul
gecmıs olsun abı Hadiordan
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:gecmıs olsun abı Hadiordan
Tesekkur ederim Fevzi,sagol
Bul
faruk gecmiş olsun ne kadar çok önlemini alırsan motoru kurtarma şansında çok,yoksa tekne motor hırsızıda bol.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi