17-02-2009, 21:59
İşte boğazın azimli balıkçısı ve balıkları gerçekten çok güzel bir av günü yaşamışsın tebrikler afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Boğaziçi'nin Çinekopları-28
|
17-02-2009, 21:59
İşte boğazın azimli balıkçısı ve balıkları gerçekten çok güzel bir av günü yaşamışsın tebrikler afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
17-02-2009, 22:05
tebrikler Birol abi çok güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
17-02-2009, 23:35
birol sana hayranım iyi bir yer iyi bir takım usata desen zaten sen
![]() ![]() 06-FB-58
17-02-2009, 23:45
O ilk paragraf varya....
<<Bu sabah saati 5e kurup......ve seyrederek ictim zevkle>>diye bitiyor...abi bir okudum...bir daha..bir daha... Birol birdahakine o sakinligi bir goruntule be abicim... Baliklara gelince dencek bir sey bulamiyorum...tebrikler...cok guzel bir av ..afiyet olsun ![]()
18-02-2009, 00:45
bucalı yazdı:lokum gibiler valla tebrikler Birol.Teşekkürler Barış. bucalıfikret yazdı:birol eline sağlık süper afiyet olsun rast gele.Teşekkürler Fikret Bey. rastgele. eşref sürek yazdı:İşte boğazın azimli balıkçısı ve balıkları gerçekten çok güzel bir av günü yaşamışsın tebrikler afiyet olsun rastgeleTeşekkürler Eşref Bey. Rastgele. rusan yazdı:tebrikler Birol abi çok güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsunSağol Ruşan. Sanada rastgelsin. Kamil ILIPINAR yazdı:birol sana hayranım iyi bir yer iyi bir takım usata desen zaten senTeşekkürler Kamil Bey. Kamil Bey balık ciddi açıkta. Yani kolay av olmuyor. Kasımdaki gibi yakınlarda değil. En az 90 metre atmak gerekiyor. Albatros-gr yazdı:O ilk paragraf varya.... Teşekkürler Faruk Bey. inşallah bir dahaki sefere görüntülerim unutmazsam çinekoplara dalıp.
18-02-2009, 00:52
birol tebrikler hergün çıksan böyle 3 -5 kg çinekop çıkarıp satsan köşeyi dönersin
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-02-2009, 01:02
(Son Düzenleme: 18-02-2009, 01:05, Düzenleyen: balıkoltası.)
fish or die yazdı:birol tebrikler hergün çıksan böyle 3 -5 kg çinekop çıkarıp satsan köşeyi dönersin Murat amatör balıkçının tuttuğu balığı satması yasaktır sirkülerde. ![]() Teşekkürler.
18-02-2009, 01:07
balikoltasi yazdı:Murat amatör balıkçının tuttuğu balığı satması yasaktır sirkülerde işin şakası zaten birol benim söylediğim... malum sirküleri devamlı takip ediyoruz.amatör ruhlu balıkçı zaten akrabasına arkadaşına komşusuna dağıtır içinden geldiği için ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-02-2009, 01:22
maşallah, afiyet olsun
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
18-02-2009, 12:23
Can ARSLAN yazdı:maşallah, afiyet olsun Teşekkür ederim Can Bey. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|