Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitemizin eski üyeleri;
Murat bu konuyu iyi oldu açtığın, bende bir çok balıkçı sitesine üyeyim ama ne yalan söyleyeyim en faal olduğum site burası işte bunun sebebide burada bulduğum sıcak dostluklar hepinize çok teşekkür ederim..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ben açıkçası sitenin yapısı değiştiğinden bu yana siteyi maalesef kullanışsız buluyorum, eskiden ana sayfada son eklenen konular vardı oradan güncel takip edebiliyorduk ve daha sürükleyici oluyodu, şimdi ise son eklenen mesajlar var oradanda ilgili konunun son mesajını görüyosunuz felan kullanışsız gelio, tabi bu benle alakalı durum
Bul
arkadaşlar eskiden mail sistamini çok fazla kullanmıyorduk eski sistemi yavaşlattıgından dolayı ve spam yedigimizden dolayı pek email atmıyorduk şimdi sık sık email atıyoruz ve sonuna ekleme yapıp şifresini kaybeden varsa bize ulaşın gönderelim diyoruz.bu sayede siteye 1 kez girip üye olmuş ve 2. kez girememiş arkadaşlara ulaşmış oluyoruz.
bunun haricinde bende siteye ilk üye oldugumda sitede kimse yoktu düşünün 20 kişiydik, tek tek arttı bu site düşününki bazen günde 1 tek mesaj yazılmıyordu hatta 3 günde 1 tek mesaj olmuyordu ben girip sadece konu açıyordum balıkları ekledik yeni konular ekledik ve baktıkki 4000 kişiyi geçmişiz.
evet bende tüm sitelere üyeyim hepsinin sahibi veya admini ile bir şekilde tanışıklıgım ve muhabbetim var ama bizim site benim için çok özel diğer sitelerde çok çok özel durumlar olmadıkça yazmıyorum.
birşey daha belirtmek istiyorum bizim sitede herşey orjinaldir istesek üye sayımızı 1 senede 15000 de yapabiliriz biz bu yolu hiçbirzaman tercih etmedik üyelerimizin hepsi tek tek kendi elleriyle üye olmuş kişilerdir yani bizde robot üye yok.
eski üye olupta sitede yazmaya başlayan arkadaşlarımız çogaldıkça mutlu oluyorum inşallah dahada artacak dostlarımız.
herkese kolay gelsin saygılarımla.
Bul
alien13 yazdı:ben açıkçası sitenin yapısı değiştiğinden bu yana siteyi maalesef kullanışsız buluyorum, eskiden ana sayfada son eklenen konular vardı oradan güncel takip edebiliyorduk ve daha sürükleyici oluyodu, şimdi ise son eklenen mesajlar var oradanda ilgili konunun son mesajını görüyosunuz felan kullanışsız gelio, tabi bu benle alakalı durum

Ali sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum,

Site açıldığında kırmızı yazi ile Yeni Mesajlar diye bir buton var oraya bir tıklamanı istiyorum aradığın şey oysa lütfen mesaj at.. kolay gelsin..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Arkadaşlar bana kalırsa insanlar ekmek derdinden vakit bulamıyor birde kış olması yüzünden balıga cıkan olmuyor o yüzden muhaberenin biraz yavaşlaması bence normaldir.eminim yazın bol bol balık ve organizasyon resimleri ve organizasyonlarla bunlar telafi edilecektir.bu benim fikrim tabikide.
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
krizin ilacı bu site zaten osman,inan ben bazen işlerle ugraşınca boguluyorum siteye girip 2 mesaj yazdımmı kendime geliyorum,burası ayrı bir dünya ayrı dostlukllar ayrı arkadaşlıklar var ve buradayken herkes çok mutlu GulumseSeerfve en güzelide biz bu dünyayı gerçek dünyayada taşıyabildik,organizasyonlarla telefonlaşmalarla şehirden şehire ziyaretlerle sadece sanal alemde değil gerçek alemdede devam ettirebildik muhabbetimizi.Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:krizin ilacı bu site zaten osman,inan ben bazen işlerle ugraşınca boguluyorum siteye girip 2 mesaj yazdımmı kendime geliyorum,burası ayrı bir dünya ayrı dostlukllar ayrı arkadaşlıklar var ve buradayken herkes çok mutlu GulumseSeerfve en güzelide biz bu dünyayı gerçek dünyayada taşıyabildik,organizasyonlarla telefonlaşmalarla şehirden şehire ziyaretlerle sadece sanal alemde değil gerçek alemdede devam ettirebildik muhabbetimizi.Gulumse
Aynen katılıyorum. Kriz ve işten bunalınca burada sohbetle rahatladığımı hissediyorum. Sizlerle güncel olayları ve hayatı paylaşmak dostlarla sohbet edip hal hatır sormak başsağlığı doğum günü kutlaması her biri tatlıyı acıyı paylaşmak ne kadar güzel. Aslında konuyu açarken benim tam kastettiğim bu değildi. yoklama alınacak ekranını açtığımda 7-8 arkadaşın ismi bana çok yabancı gibi geldi. Birde baktığımda benden çok eski üyeler olduklarını yeni üye olmadıklarını ancak aktif oldukları halde mesajlarının 1, 5, 40 gibi olduğu benim şaşırttı. Daha fazla aktif olmaları düşüncesiyle açtım, yinede cevap gelmeyince özel mesajla bu konuyu kendilerine ilettim. Bu arkadaşların bu durumları bizi rahatsız etmiyor. ama en azından ayda bir mesaj çekebilirler. bir şeyler paylaşabilirler diye düşünüyorum. Herkeze saygılarım ile rastgele.
Bul
amcaoğlu emailleri çekince insanlar yazıları okumak için siteye giriyor ama nedense çekingen davranıyorlar ben en iyisi 2000 mesaj üstü katılımcılara garantili levrek,yayın tutturulur yazan bir email göndereyim herkese Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoğlu emailleri çekince insanlar yazıları okumak için siteye giriyor ama nedense çekingen davranıyorlar ben en iyisi 2000 mesaj üstü katılımcılara garantili levrek,yayın tutturulur yazan bir email göndereyim herkese Gulumse
Teklif güzel bana uyar. Ben mesajları ekranları açık olan 5 arkadaşa çektim. Yani siteyi ziyaret etmekteydiler zaten. çekinmelerini gerektiren bir durum olmadığını göstermek istedim. garantiyi yayın açısından verebilirim ama levrek beni aşar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoğlu emailleri çekince insanlar yazıları okumak için siteye giriyor ama nedense çekingen davranıyorlar ben en iyisi 2000 mesaj üstü katılımcılara garantili levrek,yayın tutturulur yazan bir email göndereyim herkese Gulumse

2000 mesaj üstü heeeeee

O zaman ben hakkettim levrek tutmasını SiyirdimSiyirdimBoboBobo

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  !!!!!!!eski konular!!!!!!!! LeVrEkCi 14 3,119 12-11-2008, 20:30
Son Yorum: rusan
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,338 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt
  ESKİ OLACAK YENİ ÜYENİZDEN BİR İSTEK! toros94 2 1,587 03-08-2007, 16:23
Son Yorum: toros94

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi