Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masraflar Benden.
hadi hayırlı traşlar

YAY GİBİ EĞRİ OLUP, ELDE TUTULMAKTANSA, OK GİBİ DOĞRU OLUP, ATILIRIM, BEN...

http://www.ahmetkanmaz.tr.gg abi sana cıkmadı diye kıskan ma
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bana çıkarsa istinye koyuna iki tekne bağlayacagım biri büyük 100 kişi gezdirebilen gezi teknesi organiasyonlar için olacak biride istanbuldaki üyelerin ve diğer şehirlerden gelen misafirlerimizin balığa çıkıp balık tutabileceği 2 tekne olacak artık isteyen beni arayıp ben balığa gidiyorum diyecek orada kaptan karşılayacak yemek içmek balık tutmak bendensin olacak.
teknelerin ikisindende siteye online canlı yayın olacak kim ne tutarsa ne yerse canlı yayınlanacak.
yani herşey çok güzel olacak Seerf

sakarya kalkan org. a da teknelerle gelirsin artık emmi
Bul
bosuna oynamayın bana cıkıcak hohohoh.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
realdeath yazdı:sakarya kalkan org. a da teknelerle gelirsin artık emmi
gelmemmiii hemde süratlisiyle gelir orada bırakırım lazım olur Gulumse
Bul
andrail gail yazdı:hadi hayırlı traşlar

YAY GİBİ EĞRİ OLUP, ELDE TUTULMAKTANSA, OK GİBİ DOĞRU OLUP, ATILIRIM, BEN...

http://www.ahmetkanmaz.tr.gg abi sana cıkmadı diye kıskan ma

Senin canın sağolsun Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
vetilmed yazdı:Yarın çekilecek süper loto bana çıkarsa 1.İstanbul 2.Ankara 3.İzmir organizosyonu yapıp tüm yol ve bütün masraflar benden birde kolan aynayayım bari.12.24.36.38.47.49.
Ali bol sanslar..her sey gonlunce olsunSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bana çıkarsa istinye koyuna iki tekne bağlayacagım biri büyük 100 kişi gezdirebilen gezi teknesi organiasyonlar için olacak biride istanbuldaki üyelerin ve diğer şehirlerden gelen misafirlerimizin balığa çıkıp balık tutabileceği 2 tekne olacak artık isteyen beni arayıp ben balığa gidiyorum diyecek orada kaptan karşılayacak yemek içmek balık tutmak bendensin olacak.
teknelerin ikisindende siteye online canlı yayın olacak kim ne tutarsa ne yerse canlı yayınlanacak.
yani herşey çok güzel olacak Seerf
Boyle iste para kime gidecegini bilmiyor kiSeerf(git adamina her kez nasiplensin)
Bul
ben bukadar cok paranın bır kısıye cıkması halınade hayırlı olmayacagını dusunuyorum zira 50 mılyon tl cok buyuk para...insallah 100 kısıye bırden cıkarda herkes sebeblenır..
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
delı para arkadaslar ınsan aklını oynatabılır ama bızden bırılerıne cıkıyormu bak ıste neler oluyor jnsallah
Bul
abiler ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle ama paraları çar çur ediyorsunuz yaaaaa olmazki herkes sallıyo valla okurken bile kendimden geçtimHappyBobo
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir yarışmada benden olsun LeVrEkCi 51 5,116 14-12-2009, 00:58
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi