12-03-2009, 01:12
sagolun arkadaşlar ilginiziçin teşekkürler
aydı 1975 bartın
o rh +
o rh +
banada yervamı
|
12-03-2009, 01:13
aydın arkadaşım sitemize ve ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun eski avların varsa resimlerini bekliyoruz rast gele.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
12-03-2009, 01:36
aydın hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
12-03-2009, 02:07
aydın kardeş hoş geldin. ancak bu sitede kurallar ve sirküler e uyarrak avlandığında dost bulur ve barınırsın. bir gohost san iyi dostlst dileklerimizle deriz.selamlar sevgiler.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
12-03-2009, 02:37
teşekkürler arkadaşlar sirküler konusunda sıkıntımızyok allahaşükür herşeyi kitabınagöre elimizdengeldigikadar yapmaya çalışıyorum yanlız anlayamadıgım bişeyvar faruk usludur abimizin yazdıgı bişeyi anlamadım (bir gohot san) bunu anlamadım açıklarsanız sevinirim rasgele
aydı 1975 bartın
o rh +
12-03-2009, 02:41
tabi kardeş.hayalet anlamında bir deyim. kural tanımayan yok eden anlamında. fakat anladığım kadarıyla sen bir ghoost değilsin.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
elimizden geldigi kadarda onları engellemeye çalışıyoruz teşekkürlar açıklama için zaten öyle olsam olta işini ögrenmeye çalışmam alırım bifener gece girimsuya balıgı tarumar ederim ama o bize yakışmaz herzaman ava kaçma şansını vermekten yanayım
aydı 1975 bartın
o rh +
12-03-2009, 11:36
Aydın aramıza hoşgeldin burda yerden çok ne var buyur gel kapımız sonuna kadar açık
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Selam aranizda banada yer varmi... | boncuklu | 28 | 4,749 |
01-04-2007, 09:10 Son Yorum: darkdream1977 |