Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
banada yervamı
sagolun arkadaşlar ilginiziçin teşekkürler
aydı 1975 bartın

o rh +
Bul
aydın arkadaşım sitemize ve ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun eski avların varsa resimlerini bekliyoruz rast gele.AlkisAlkisSeerf
Bul
aydın hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim Alkis bak sakaryada org var katılabilirsen seviniriz Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
aydın kardeş hoş geldin. ancak bu sitede kurallar ve sirküler e uyarrak avlandığında dost bulur ve barınırsın. bir gohost san iyi dostlst dileklerimizle deriz.selamlar sevgiler.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Aramıza hoş geldınız keyıflı paylasımlar
Sazanları özledim...
Bul
aramıza hoşgeldin aydınAlkisSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
teşekkürler arkadaşlar sirküler konusunda sıkıntımızyok allahaşükür herşeyi kitabınagöre elimizdengeldigikadar yapmaya çalışıyorum yanlız anlayamadıgım bişeyvar faruk usludur abimizin yazdıgı bişeyi anlamadım (bir gohot san) bunu anlamadım açıklarsanız sevinirim rasgele
aydı 1975 bartın

o rh +
Bul
tabi kardeş.hayalet anlamında bir deyim. kural tanımayan yok eden anlamında. fakat anladığım kadarıyla sen bir ghoost değilsin.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
elimizden geldigi kadarda onları engellemeye çalışıyoruz teşekkürlar açıklama için zaten öyle olsam olta işini ögrenmeye çalışmam alırım bifener gece girimsuya balıgı tarumar ederim ama o bize yakışmaz herzaman ava kaçma şansını vermekten yanayım
aydı 1975 bartın

o rh +
Bul
Aydın aramıza hoşgeldin burda yerden çok ne var buyur gel kapımız sonuna kadar açık Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Selam aranizda banada yer varmi... boncuklu 28 4,749 01-04-2007, 09:10
Son Yorum: darkdream1977

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi