Yorumları: 10
Konuları: 1
Selamun aleyküm..
Araniza yeni katildim,goglede köyümü ararken tesadüf burayi buldum,tam arayipta bulamadigim bir yerdi,hic aklimdan bile gecirmemistim böyle bir sitenin olacagini!
Yurt disinda yasiyorum,meslegim oto tamirci,konyaliyim ismim"de ibrahim
malumunuz memleket aski hele buna birde balik aski olunca,siteye baliklama atladim
Bu balik tutma aski hobiden"de öte bir $ey bende,oltayi at" saatlerce balik tutamasamda,suyun verdigi hafif rüzgär ve yosun kokusu acligimi bile unutturur bana...
Ha bu arada birde amatör telsiz radyo ile ugrasiyorum hobi olarak,in$AALLAH ileriki zamanlarda daha iyi arkada$lik ve dostluklara dilegimdir...
Herkeze saygilar sunuyorum,rastgele.....
Not:Kandiliniz"de mübarek olsun...
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ibrahim arkadaşım aramıza hoşgeldiniz....yaşınızı yazmamışsınız saygıda bir kusur işlersek affola....sizi aramızda görmekten mutluluk duydum.....iyi arkadaşlıklar ,dostluklar benimde temennim....hoşca vakit geçirmen dileklerimle....
MABER yazdı:ibrahim arkadaşım aramıza hoşgeldiniz....yaşınızı yazmamışsınız saygıda bir kusur işlersek affola....sizi aramızda görmekten mutluluk duydum.....iyi arkadaşlıklar ,dostluklar benimde temennim....hoşca vakit geçirmen dileklerimle....
H$blm,te$ekkür ederim MABER, karde$ henüz yeni üye oldum ilk mesajimi atayim demistim,sonra düzenlerim dü$üncesi ile oldu,herneyse düzenledim biraz mahsuru yokdur her halde burayada yazsam olur,1958 dogumluyum.
Memnun oldum site cok güzel,yapanlarin ellerine saglik kutlarim..
Sizede ho$ca vakit gecirme dileklerimle saygilar....
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
ibrahim abi hosgeldiniz ,
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aramıza hoşgeldiniz aramızda her balıkçı dostumuzun yeri vardır güzel paylaşımlarda bulunman dilegiyle rastgele
Ege yazdı:Aramıza hosgeldiniz..
---------------------------------------------
Gönderen bahri ozmen - Bugün 08:25
ibrahim abi hosgeldiniz ,
----------------------------------------------
Gönderen Levrekci - Bugün 09:22
aramıza hoşgeldiniz aramızda her balıkçı dostumuzun yeri vardır güzel paylaşımlarda bulunman dilegiyle rastgele
------------------------------------------------
Arkada$lar h$blm,cok te$ekkür ederim,ayni dileklerimle iyi payla$imlar,
bol eglenceler...
Saygilar...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz hoş vakitler geçirecegini biliyorum .
Yorumları: 2,169
Konuları: 27
aramıza hoş geldin ibrahim kardeş yaş 59 ayakta durduğum süre suyu gördüğüm yerde oltamı atarım herkese selam
yalova tatar yazdı:Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz hoş vakitler geçirecegini biliyorum .
------------------------------------------------------------
Gönderen BABUÇ - Bugün 10:20
aramıza hoş geldin ibrahim kardeş yaş 59 ayakta durduğum süre suyu gördüğüm yerde oltamı atarım herkese selam
---------------------------------------------------------
H$blm,arkada$lar cok te$ekkür ederim,BABUC"Üsdadim ALLAH(CC) ömür versin,yeterki güzellikleri doyasiye ya$amasini bilelim...
Saygilar sunarim..