Yorumları: 25,969
Konuları: 290
13-03-2009, 19:42
(Son Düzenleme: 13-03-2009, 19:55, Düzenleyen: Albatros-gr.)
mariner8 yazdı:Faruk arkadaş paylaşım için teşekkürler 
Benim de görüşüm bu sonarlar bizim gibi amatörlere hiç faydası yok ,daha çok insanı karıştırıyorlar ( balık var dediği yerde ,hiç balık tutmadık ) ,en iyisi balıkları rast gele bulmak 
bak derinliği göstermeleri bir bakıma iyi ,
Luferleri hangi derinlikte tuttugumuzu belirlerken ,birde tas zemini bulupta olta atmak icin yer ararken guzel merayi tespit ederken amatore faydali idi

hatirlatirim Ahmet bey
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
paylaşım için teşekkürler faruk ilerde tekne alırsam dediğingibi taşlık yerleri bulma açısından iyi olur.rast gele.
bucalıfikret yazdı:paylaşım için teşekkürler faruk ilerde tekne alırsam dediğingibi taşlık yerleri bulma açısından iyi olur.rast gele.
Ozellikle taslik merayi bulmakta cok faydali Fikret..sizlerede rastgele
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
aynı aletin aynı marka 160C renkli ekran olanını kullanıyorum ama asıl işe yarıyan kısmı derinlik ve dip yapısı balık bulma yine maharet istiyor.
Dalış Eğitmeni
HIDIR yazdı:aynı aletin aynı marka 160C renkli ekran olanını kullanıyorum ama asıl işe yarıyan kısmı derinlik ve dip yapısı balık bulma yine maharet istiyor.
Daha oncede yazmistim...beni en cok ilgilendiren tarafi,dip yapisi...pareketelerimi atarken..veya olta ile avlanirken
Albatros-gr yazdı:Daha oncede yazmistim...beni en cok ilgilendiren tarafi,dip yapisi...pareketelerimi atarken..veya olta ile avlanirken
tam emin değilim ama sanki sonarı kapatınca daha çok balık yapıyor sonar dalgaları balıkları sanki etkiliyor sizde böyle bir tecrübe varmı merak ettim
Dalış Eğitmeni
HIDIR yazdı:tam emin değilim ama sanki sonarı kapatınca daha çok balık yapıyor sonar dalgaları balıkları sanki etkiliyor sizde böyle bir tecrübe varmı merak ettim
Abi cok sene sonar`li olarak avlaniyorum..oyle bir sey tespit etmedim..gerci pareketede birakip,sabah topluyoruz(bir etkisi olmaz)
Ama oltada avlandigim zamanlardada oyle bir sey tespitim yok...sen nasil tespit ettin..balik vurmazken..kapattimi vurmaya mi basladi?
Yorumları: 449
Konuları: 38
burada turanköyde busorunla karşılaştık kapatınca daha iyi oluyor adam açık olunca tutamadıgını anlayınca kapatıyodu
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
turankoylu yazdı:burada turanköyde busorunla karşılaştık kapatınca daha iyi oluyor adam açık olunca tutamadıgını anlayınca kapatıyodu
Vay canina yaw..bunca sene bu yonlu hic dusunmemistim..Hidir`da oyle diyor
turankoylu yazdı:burada turanköyde busorunla karşılaştık kapatınca daha iyi oluyor adam açık olunca tutamadıgını anlayınca kapatıyodu
evet demek istediğim buydu yemli avlanma esnasında sonarı kapatınca sanki daha iyi oluyor gibi geliyordu bana arkadaşdanda teyit gelince iyice düşünür odum
Dalış Eğitmeni