18-03-2009, 22:51
bereketli olsun birol abi istavritler pırıl pırıl maşallah eline sağlık

afiyet olsun

afiyet olsun

18.03.09-Boğaziçi İstavrit Raporum
|
18-03-2009, 22:51
bereketli olsun birol abi istavritler pırıl pırıl maşallah eline sağlık
![]() ![]() afiyet olsun ![]()
18-03-2009, 22:56
birol tebrik ederim bu soguk havaya rağmen azmini kutlarım,bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
19-03-2009, 00:05
birol tebrikler kardeşim afiyet olsun av güzel olmuş herhalde baya bi iyi çakıyorsun uzağa tebrikler
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
19-03-2009, 00:23
alperburdur yazdı:birol bereketli av olmuş maşallah balık kalmamış boğaziçindeTeşekkürler Alper. ufuktan26 yazdı:Tebrikler Birol.Güzel av olmuş.Teşekkürler Ufuk Bey. BALIK and OZAN yazdı:tebrikler birol çok güzel balıklar..ne kadar lezzetlidir şimdi o balıklar..olsada yesek mısır ununda tavada ..karnım tok ama olsa yerim şimdi..ellerine sağlık..saygılar..rastgele.Teşekkürler Ozan. Henüz yemedim ama yarın tadlarına bakacağım. Sanada rastgelsin. Görüşmek üzere. kasap100 yazdı:Maşallah güzel av yapmışsın Birol.TebriklerTeşekkürler Bahadır Bey. Evet doğru takımlar yeri gelince farkını ortaya koyuyor. rastgele. Albatros-gr yazdı:birol tebriklerTeşekkürler Faruk Bey. Evet istavritlerin arasında bir tanede çinekop var. rapalaya geldi. balıkcı uğur yazdı:bereketli olsun birol abi istavritler pırıl pırıl maşallah eline sağlıkTeşekkürler Uğur. aahmet yazdı:birol tebrik ederim bu soguk havaya rağmen azmini kutlarım,bereketli ve afiyet olsun. Teşekkürler Ahmet Bey. Rastgele.
19-03-2009, 00:25
robinson987 yazdı:birol tebrikler kardeşim afiyet olsun av güzel olmuş herhalde baya bi iyi çakıyorsun uzağa tebrikler Teşekkürler Bekir Bey. Makinenin 0.25 sarılı kafasını takınca yeteri kadar gidiyor. tabii rüzgar tersten esmez ise.
19-03-2009, 00:31
bugün akşam üstü sarıyerden istinye parka kadar sahilden gittim 3-4 kişi gördüm onlarda balık çekemiyordu havanın sogukluguda etkili heralde diye düşündüm sen yine yapacagını yapmışsın tebrik ederim
![]() dün babam herzamanki balık ldıgı adamdan (legenlerde canlı satar)çinekop ve istavrit almış adam balık çok az tekneden bile çok az balık tutmuşlar ama istavritde çinekopta çok lezzetli şu zamanda. fırsat bulsam ereğlide balık bakacagım geçen sene bu zamanlarda balık yapmıştı rapalaya hemde kıyılara yakın yerler yapmıştı. afiyet olsun birol ![]()
19-03-2009, 00:35
LeVrEkCi yazdı:bugün akşam üstü sarıyerden istinye parka kadar sahilden gittim 3-4 kişi gördüm onlarda balık çekemiyordu havanın sogukluguda etkili heralde diye düşündüm sen yine yapacagını yapmışsın tebrik ederim Teşekkürler Nihat. Moral eğitimden yukarısında kılçık yok resmen. balık çok derin suda ve açıkta. olta atılabilecek en verimli yerler ise çamlıbahçe, arnavutköy ve aşiyan. çinekopu bulsam çok lezzetlide balık kayboldu. olanlarda yaprak irisi. değmez. marmarada kanalda güzel balıklar varmış 40-45 metrelerde.
19-03-2009, 00:46
birol tebrikler
![]() ![]() ![]()
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur
![]()
19-03-2009, 01:44
Tebrikler Birol yine güzel av yapmışsın
![]() ![]()
19-03-2009, 01:54
Birol arkadaşım tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın anlatım paylaşımında güzel eline emeğine sağlık istavritlerde çok güzeller afiyet olsun saygılar.
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK= |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|