Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
baya malzemem olmaya başlamış
Güle güle kullan bol ve bereketli balık avların olsun.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Rapalalara takıldı gözüm. Güzel modeller. İnşallah mevsimi gelince güzel balıklar alırsın. Makinede ileri atışa uygun görünüyor. Bende yavaş yavaş eylüle kadar eksilen modelleri tamamlayacağım.
Bul
biz herbalığa çıkışımızda mutlaka ama mutlaka ya bi kaşık yada bi rapalayı denizde bırakırız(oltalara hiç deyinmiyorum) arkadaşın babasıda dalga geçer bunlara verdiğimiz parayla ben bi tekne daha alırdım diye ama şimdi bu resme bakınca sen bi dükkan rahat açarmışsın Nihat abi vallaGulumse
Bul
nihat balık malzemeleri vitrin gibi olmuş,her zaman lazım olacak,hayırlı olsun makınada güzel bol şanslar rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
maşallah nihat abi bayi eve taşımışın yav SiyirdimSiyirdim
hepside hayırlı olur inşallah o mazemelerle boy boy balıklar tutarsınAlkisAlkis
Bul
valla abi hiç sorma benim ardiye odası dolmuş 6 makine 9 kamış olmuş 16 kasnaklı sallama olta 3 çanta dolusu malzeme 15e yakın küspe takımı, yere çakma kamış tutacakları, ziller 2 takım kısa çizme bir bo bir de kasık çizmesi üç farklı boyda yağmurluk vb...Siyirdim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
ufuktan26 yazdı:Eee vermeden almak olmazmışGulumse
Sen yine koca bir kuzuyu alırsın nasılsaAlkis

.Biz de kıyıdan artık kaç kere atar çekeriz Allah bilir.Şaka bir yana sağlık olsun da Allah yazın at çek yapacağımız günleri nasip etsinAffet
inşallah ufuk hocam agzından bal damlıyor saol varol Gulumse

orhanekmekci yazdı:Eksiğim var demişsin,bunlar bile çok benceSiyirdimgüle güle iyi günlerde kullan.AlkisSeerf
abi teknede kullanmaya baya kancam eksilmiş misinalarım tamamda kanca eksiklerim var maslak av çeşit getirecekmiş gelsin bakacagım onlarada.

balikoltasi yazdı:Rapalalara takıldı gözüm. Güzel modeller. İnşallah mevsimi gelince güzel balıklar alırsın. Makinede ileri atışa uygun görünüyor. Bende yavaş yavaş eylüle kadar eksilen modelleri tamamlayacağım.
birol bunları ilk kez kullanacagım ucuz modeller oldugu için spider leri aldım strike larıda merak ediyorum bakalım tekneden iş yapacaklarmı hepbirlikte görmüş denemiş tecrübe etmiş olacagız.

balıkçı0742 yazdı:biz herbalığa çıkışımızda mutlaka ama mutlaka ya bi kaşık yada bi rapalayı denizde bırakırız(oltalara hiç deyinmiyorum) arkadaşın babasıda dalga geçer bunlara verdiğimiz parayla ben bi tekne daha alırdım diye ama şimdi bu resme bakınca sen bi dükkan rahat açarmışsın Nihat abi vallaGulumse
ben tekneden pek mazeme bırakmam ama misina çok harcarım,en ufak buruşmada yenilerim misinamı birde her sene el oltalarımı yenilerim.kıyıdan bu sene 3-4 rapala 10-15 arası çapari 2kg kadar kurşun verdim denize o nedenle kıyı avı bana zararlı.
birde tekneden tutuyorum ama denize vermiyorum kıyıdan hem tutamıyorum hem veriyorum.gerçi işi ögrendikçe karşılıgını almaya başladım yavaş yavaş.tabiiki manevi değeri tartışılmaz o kıyı tekne farketmiyor heryerde çok zevkli.

teşekkürler arkadaşlar herkese bol malzemeli bol balıklı avlar GulumseSeerf
Bul
alperburdur yazdı:valla abi hiç sorma benim ardiye odası dolmuş 6 makine 9 kamış olmuş 16 kasnaklı sallama olta 3 çanta dolusu malzeme 15e yakın küspe takımı, yere çakma kamış tutacakları, ziller 2 takım kısa çizme bir bo bir de kasık çizmesi üç farklı boyda yağmurluk vb...Siyirdim
alper onları sorma çizmeler kamışlar makineler kepçeler kakıçlar vs leri resime koysam sıgmazdı Gulumsetekneye giderken halimi görsen Siyirdim
Bul
Nihat bol balikli gunlerde kullan...epey malzeme almissin..hanimlara gelince(duymasinlar)Hadiordan..demek heryerde ayni problem..anlarsinizSiyirdim
rapala secimlerin cok guzel(tabii diger malzemelerde)bu arada makinayi kaca aldin?
Bul
O spiderların 5 cm.lik siyah sırtlılarını bulabilsem bende alacağım 5 tane kadar. üsküdarda hiç tahmin etmezdim ama iyi çalıştı. biraz hatalı üretilen bölümleri olsa da tamir edilebiliyor ve parlaklıkları güzel. Sarı sırtlı spider ı da ilk defa görüyorum. Yanlız birkaç çinekop alınca kaplaması pul pul dökülüyor.Siyirdim dahada cazibeli bir hale geliyor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi