24-03-2009, 18:56
Birol anladığım kadarıyla örgü misina kullanıyorsun.Rapala ile kullanımda sorun olmuyor mu.Dolaşıyor diye duymuştum.
Boğaziçi'nin Çinekopları-30
|
24-03-2009, 18:56
Birol anladığım kadarıyla örgü misina kullanıyorsun.Rapala ile kullanımda sorun olmuyor mu.Dolaşıyor diye duymuştum.
24-03-2009, 18:58
Birol arkadaşım tebrik ederim eline koluna sağlık herzamanki gibi güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar çok güzel afiyet olsun.
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
24-03-2009, 18:58
Tebrikler Birol.
![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
24-03-2009, 18:59
ufuktan26 yazdı:Birol anladığım kadarıyla örgü misina kullanıyorsun.Rapala ile kullanımda sorun olmuyor mu.Dolaşıyor diye duymuştum. Evet örgü kullanıyorum. Ben yıllardır kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. Tabi bunun için makinenin (daiwa-shimano) ve örgünün kaliteli olması lazım. Makinenin misinayı sıralı-sıkı-paralel sarması lazım. İçinde ileri-geri hareketi sağlayan solucan dişli sistemi olan makinelerde sorun çıkmıyor.
24-03-2009, 19:05
Yaza hazırlık bir örgü de ben alayım artık.Teşekkürler
![]()
24-03-2009, 20:01
ufuktan26 yazdı:Yaza hazırlık bir örgü de ben alayım artık.TeşekkürlerRica ederim. Tavsiye ederim, deneyin.
24-03-2009, 20:13
birol gerçi sen daha güzel avlar yaparsın ama ben artık devralıyım şu işleri diyorum sezonum geliyor ufak ufak hazırlıklarda tamam artık başlarım ilk fırsatta.
bu arada bugün kalendere gittim yeni makine ile ilk atışlarımı yaptım ve makineden şimdilik memnun kaldım özellikle ileri atışımın arttııgını hissettim,kalenderde istavrit vardı hemde büyük güzel boy istavrit ama seyrek balık.yanımdaki adam 2 tirsi çekti lüfer gibiydiler,zaten pazarlarda ada lüferi diye satıyorlar tirsiyi ![]() sezon geç bitti uzun sürdü yeni sezona bişey kalmadı zaten,sen bu arada yaz balıkçılıklarınada kaçarsın sanıyorum ![]() herzaman bahsettiğim canı balık satan kişi (istinye işbankasının önünde kendi tuttugu balıkları legenlerde canlı satar)çinekop ve tirsi doluydu 5-6 legen(legenler 1kgluk ufak)vardı. afiyet olsun rastgele ![]()
24-03-2009, 20:25
LeVrEkCi yazdı:birol gerçi sen daha güzel avlar yaparsın ama ben artık devralıyım şu işleri diyorum sezonum geliyor ufak ufak hazırlıklarda tamam artık başlarım ilk fırsatta. Evet seninde levrek sezonun geliyor. Güzel avlar yaparsın inşallah. İstavrit heryerde mevcut bu aralar. İri tirsiyi geçen gün aşiyandada almışlar. banada denk gelse keşke ![]() Çinekopu salıpazarı civarından tutuyorlar galiba. bu sabah çok tekne vardı. Nihat ben busene iyi keyif yaptım. Artık sadece istavrit bile çıksa sorun değil. Tahminimin ötesinde balıkçılık oldu. Bakalım şu çıkış çinekoplarınında belki ifadesini alırım Nisan Mayısta. Kısmet.
24-03-2009, 20:38
birol kardeş bunlar mevsimin yedinci harikası afiyet olsun
![]()
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
24-03-2009, 21:03
turankoylu yazdı:birol kardeş bunlar mevsimin yedinci harikası afiyet olsun Teşekkürler Harun Bey . Güzel bir yakıştırma olmuş gerçekten "mevsimin yedinci harikası" ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|