Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu tesekkuru kabul edermisiniz
murkican yazdı:Aman abicim Allah korusun, ağzından yel alsın. Öyle kaza bela haberi aman ha. Vip üyeliğin hayırlı olsun, tekrar tebrikler.
Ya,Murat..yanlis anladin!!Allah muhafaza kaza filan degil,zaman olarak erken bu aylarda suya girirsem usuturum demek istedimSiyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Faruk kaptan şimdiden rastgele diyorum.Raporu bekleyeceğiz.4-5 yıl aradan sonra dönüş muhteşem olur inşallah..
Teşekkür için güzel bir trofe yakışır,antrenmanlarını ona göre yap..Smile
Insallah Mehmet abi ..tesekkur ederimSeerf
Bul
teşekkürün kabulu tutulacak trofe ye bağlı faruk abi Siyirdim 3 kg altı kabul edilmez Hehe İşin şakası biryana gerçekten görmek isteriz zıpkın raporlarını Alkis Ayın avcısı olarakta tebrik ediyorum seni faruk abi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:teşekkürün kabulu tutulacak trofe ye bağlı faruk abi Siyirdim 3 kg altı kabul edilmez Hehe İşin şakası biryana gerçekten görmek isteriz zıpkın raporlarını Alkis Ayın avcısı olarakta tebrik ediyorum seni faruk abi Seerf
Tesekkurler Murat...zipkin raporlari..degil
zipkin raporu...bir defalik olacak,tesekkur icin,bu isi artik sizin gibi genclere biraktikSeerf
3 kilonun altnda dan sonra iyiki isin sakasi yazmissin...denizin icinde cururduk artik,3 kiloyu bulana kadarHehe
Bul
hayırlı olsun faruk abim AlkisAlkisSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:hayırlı olsun faruk abim AlkisAlkisSeerf
Tesekkurler Ugur..sanada rastgeleSeerf
Bul
İnce düşüncen için biz teşekkür ederizSeerfinşallah daldığın gün bir trofeyle kapatman nasip olurAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İnce düşüncen için biz teşekkür ederizSeerfinşallah daldığın gün bir trofeyle kapatman nasip olurAlkis
Insallah abi,sagolSeerf
Bul
faruk kaptan hayırlı olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
teşekkürüne teşekkürler faruk abi AlkisGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi