09-04-2009, 13:58
Paylaşım için teşekkürler..
Hırsızlı Dip oltası(Bilyeli boncuklu üçlü fırdöndülü)
|
09-04-2009, 14:52
eline emeğine sağlık bahadır ,paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
09-04-2009, 14:58
Bahadir,guzel anlatim..guzel sematik cizim..tesekkurler
![]()
09-04-2009, 17:06
Bahadır anlatım ve çizim harika, paylaşım için teşekkürler..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
09-04-2009, 17:10
emeğine sağlık teşekkürler bahadır
![]()
09-04-2009, 18:53
Çok güzel paylaşım Bahadır.Ellerine sağlık
![]()
09-04-2009, 19:25
yycolak yazdı:HARİKA BİR ÇALIŞMA. Yalçın Bey olta dibe inerken köstek boyları doğru ayarlandığı sürece yemler karışıklık yaratmaz.Akıntı tam tersine yemlerin bedene dik duruşunu kolaylaştıracaktır.Teşekkürler.Rasgele... bucalıfikret yazdı:bahadır eline sağlık bende 3 lü klasik kullanıyorum bir adet fırdöndü yetiyor fish or die yazdı:eline sağlık bahadır abi güzel kullanışlı bir takım denemekten birşey çıkmaz dincobey yazdı:güzel bir teknik denenebilir. izmirli erdal yazdı:güzel paylaşım teşekkürler orhanekmekci yazdı:Paylaşım için teşekkürler Bahadır MaVrUşGiL yazdı:Eline sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş. Net ve anlaşılır bir anlatım anca bu kadar olurdu. naxos 5 yazdı:bahadır güzel çizim olmuş. eline sağlık. balıkcı uğur yazdı:güzel paylaşım bahadır abi elinesağlık Lakerda yazdı:Paylaşım için teşekkürler.. yalova tatar yazdı:eline emeğine sağlık bahadır ,paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler Albatros-gr yazdı:Bahadir,guzel anlatim..guzel sematik cizim..tesekkurler Uzun_ahmet yazdı:Bahadır anlatım ve çizim harika, paylaşım için teşekkürler.. LeVrEkCi yazdı:emeğine sağlık teşekkürler bahadır ufuktan26 yazdı:Çok güzel paylaşım Bahadır.Ellerine sağlık Teşekkürlerini ileten tüm arkadaşlara faydalı olmasını dilerim.Ben teşekkür ederim.Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
09-04-2009, 23:36
Bahadır kardeşim, kurşun yerine mavruka takıp altına bir köstek daha konulabilir ayrıca kulak çöplerinin plastik borusunu 5cm kesip üçlü fırdöndüye takınca köstek bedenden uzaklaşıyor rast gelsin selamlar.
Alper 26.11.1958
09-04-2009, 23:38
lapin yazdı:Bahadır kardeşim, kurşun yerine mavruka takıp altına bir köstek daha konulabilir ayrıca kulak çöplerinin plastik borusunu 5cm kesip üçlü fırdöndüye takınca köstek bedenden uzaklaşıyor rast gelsin selamlar.kulak coplerinin plastik borusu.....vallahi cok akillica ![]() ![]() ![]() Sagol Alper abi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Levrek için Şeytan Oltası Türevi | Bahadır Sarıca | 45 | 12,976 |
10-04-2014, 01:06 Son Yorum: mertugurlu |
|
Modifiye-Dip oltası(Bilyeli boncuklu üçlü fırdöndülü) | Bahadır Sarıca | 10 | 4,358 |
18-06-2010, 00:25 Son Yorum: Bahadır Sarıca |