Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 yeni şamandra yaptım
alper abi eline sağlık güzel bi icat olmuşAlkissigara külü yerine japon yapıştırıcıyla yemek sodası da iyi iş yapıyo abi kemik gibi oluyo...
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
eline sağlık alper kendi emeğinle yaptığın takımları kullanmak daha zevkli olur rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
alper eline emeğine sağlık Alkis bol balıklı avlarda kullanırsın işallah ,paylaşım için teşekkürler Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Göl,göletlerde avlananlara faydalı olacaktır.Emeğine sağlık AlperAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:eline sağlık senin başka işin yokmu güzel olmuşAlkisSiyirdim
abi gündüzleri işten kafamı kaşıyacak zamanım yok ama akşamları boşum napiim boş duramıyorum.Siyirdim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
manisalıdeli yazdı:alper abi eline sağlık güzel bi icat olmuşAlkissigara külü yerine japon yapıştırıcıyla yemek sodası da iyi iş yapıyo abi kemik gibi oluyo...
biliyorum feridunum da evde yemek sodası yoktu o an ben de doğal soda kullandım tellendirdim bi taneBobo ama sırf iyi bir iş için kötü niyetim yoktuSiyirdim
Bul
bahriyeli yazdı:eline sağlık alper kendi emeğinle yaptığın takımları kullanmak daha zevkli olur rastgele.
haklısın abi inan şimdiden merak ediyorum kaç gr. kaldırıcak iyi iş görecekmi diye, teşekkürler abi
Bul
yalova tatar yazdı:alper eline emeğine sağlık Alkis bol balıklı avlarda kullanırsın işallah ,paylaşım için teşekkürler Wink
teşekkürler erden abicimGulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Göl,göletlerde avlananlara faydalı olacaktır.Emeğine sağlık AlperAlkisSeerf
sağolasın orhan abim
Bul
eline sağlık böylesi daha kıymetli valla.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi