Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlarin intikami ve kurnaz filtre
mariner8 yazdı:Aretlik sandalda kahve keyfi yapmışınıza o yeter artar bile Alkis

ahmet abi bakıyomda sende hemen yumuşamışın faruk fırcayı yemedinmi daha.Siyirdim
Bul
Olsun Faruk denizde olmanın,olta atmanın ve kahve içmenin keyfi de güzel ama değil mi.
Sağlık olsun.Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Aretlik sandalda kahve keyfi yapmışınıza o yeter artar bile Alkis
Ahmet,bu kahvenin erbabı sensin ahretlikte senin yaptığın kahveyi özlemişdirKahve
Bornova - izmir
Bul
tesekkur ederim Seerfhadi gel artik...sensiz imaretin tadi cikmiyorSnifsinf
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi bakıyomda sende hemen yumuşamışın faruk fırcayı yemedinmi daha.Siyirdim
karistirma abi ya..hatirlatma ,olaya soldan giriyorum...bayagi yumusattim63zaten arkadasimi cok ozledimSefiomHappyHappyHappy
Bul
ufuktan26 yazdı:Olsun Faruk denizde olmanın,olta atmanın ve kahve içmenin keyfi de güzel ama değil mi.
Sağlık olsun.Seerf
evet hocam..cok guzel.bu hafta sonu ,keyfiyle,sirtisi-baligi..birazda uzucu macerasi ile hep denizde idim...yeni haftaya bayagi enerji depoladimSmile
Bul
orhanekmekci yazdı:Ahmet,bu kahvenin erbabı sensin ahretlikte senin yaptığın kahveyi özlemişdirKahve
Ahmetin asil meshur cayi vardir abi...yazin denizde (hava serin iken,yapardi)o cayi ne sekilde yapar,icine degisik neyler koyar,icmeye doyamazsin...formulunu vermiyorSnifsinf
gelsin artik ya...ozledik...yeriz fircamizi-oderiz cezamizi...neyse artik
hadi Ahmet,sen,esin,kayinvaliden,oglun Oguz...veee OLYMPUS`ta beraber binin su arabaya
Bul
Sağolsun Ahmet kardeşim bu soğuk kahvenizi esirgememiş getirmiş bende hazırlama işini kızıma havale ettim ilk kez içtiğim bu frappe kahveniz oldukca güzelmişSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sağolsun Ahmet kardeşim bu soğuk kahvenizi esirgememiş getirmiş bende hazırlama işini kızıma havale ettim ilk kez içtiğim bu frappe kahveniz oldukca güzelmişSeerf
afiyet olsun abi..sihatine.....serefeSeerfkarsilikli ictigimiz icin bana ayri bir gurur veriyorSeerfAhmet sana ,tarifini kendi ictigi gibi vermis galiba ...sade sut ile..dogrumu?
Bul
Faruk abim beni yalnış anlamayacağına istinaden;
Bizim durumumuz kötüye gidiyor abiSiyirdimKahveydi, sandal keyfiydi , motordu derken bizim balıkçılık yaptığımız yok vallahiSiyirdimGit-gel muhabbet.

Ama biz bunu seviyoruz abi.Demişler ya balıkçılık hastalık değildir, hastalık olsa çaresi olurdu.Gerçekten bizim çaremiz yok.Tek çare denizde olma tutkusu Faruk abicim.

Keşke orda olsaydım dedim fotoğraflara bakarken.Denizde olmak.Dostlarla.Oltanı indirmek ve şimdi gelecekler diye beklemek.Ne keyiftir o.AlkisManzaraya bakıp mutluluğu yudumlamak.Düşüncelere dalıp hissetmek.Dostla edilen iki sohbet.İşte bunlardır insanı denize çeken.

İnan ne tuttuğunuza bakmadım bile.Ama fotoğraflar da yukarıda bahsettiklerimin hepsi var.Balık olsa ne, olmasa ne.Siz bunları fazlası ile yapmışsınız.

Bize de sizi gönülden AlkisAlkisAlkis mak düşer.Tebrik ederim AbicimAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr`in intikami Albatros-gr 47 5,442 01-10-2009, 23:13
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi