Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr`in intikami
Bu gun bir abimiz ,bana palamutlarin geldigini soyledi...tabii heyecanlandik.Hemen program cikti.Ilk palamuta sirti ve devaminda benim paragatta baliklarimi yiyen kalamarlara,acik kalan hesabimizi kapatacaktik.
Saat 17:00..Derindeki palamut meramizdayiz.Sirtiye basladik.Saat 18:00 oldu bir sey yokSnifsinf.Bir ara martilari gorduk,daha derindeydiler..dogru onlarin yanina.Orada sirtiye devam ettik.Bu martilar burada ne yapiyor diye bakarken,bir de ne gorelimHi...etrafta yunuslar vardi...martilar yunuslarin yuzeye cikislarinda hareketleniyordu.Aninda bizim sirti iptal..zaten tek balik ta cikarmamistikSiyirdim,kalamarinda saati yaklasmasti..hemen kalamara basladik.
Saat 18:30...Kalamar avina basladik,20 dakika sonra ilk kalamarimizi aldikOhyandan.Devaminda bir -kac vurus ,kacan kalamar derken biz kalamarlari 5 tane yaptik...Son kalamari 19:45 te aldik..
Saat 21:00.son kalamari alisimizdan bir saatten fazla gecmisti,tek vurus almadigimizdan limanin yolunu tuttuk74.Yolda Ahmet(mariner8)in yanina ugradk,bir selam verdik..merasinda yemli oltacilik yapiyordu.

NOT:Benim paragatta baliklarimi yiyen kalamarlar meger 5 taneymisSiyirdim.....onlari aldik ve eve geldik.Bobo

Bundan iyi avlar sizlerin olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kalamarlar çok güzel ustam tebrik ederim..AlkisAlkis yalnız sırti çektiğin rapalayı görünce niye balık tutamadığını anladım ben olsam o rapalaya bende gelmemSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Faruk.Seerf
Ne o Orhan abiye nisbet mi yapıyorsunSiyirdim
Bul
Faruk abicim ellerine sağlık.
Vay hainler senin paragattaki balıklara saldırmak haSiyirdimAlın görün gününüzüBobo
Sıra senin paragattaki balıklara saldıran ahtapotlarda abicim.Çık sahaya yok et şunları...Bak ben de hislendim senin adınaHappy
Şaka bir yana güzel bir akşamüstü avcılığı yapmışsınız Adnan arkadaşla...
Elinize sağlık.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

Kaç sahteli salıyorsunuz oltaları?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
araphüso26 yazdı:kalamarlar çok güzel ustam tebrik ederim..AlkisAlkis yalnız sırti çektiğin rapalayı görünce niye balık tutamadığını anladım ben olsam o rapalaya bende gelmemSiyirdim
tesekkurler Huseyin....rapalaya gelince ne yapayim abi,kullnmayali cok oldu,kutunun icinde azicik paslanmis....hadi bana gelmei,Adnanin piril-piril sahtesine neden vurmadiSiyirdimBobo
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.Seerf
Ne o Orhan abiye nisbet mi yapıyorsunSiyirdim
tesekkurler Hocam..
yok abi ne haddimize ,Orhan abinin eline biz su dokemeyiz..kararinca birkac kalamar aldik iste
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abicim ellerine sağlık.
Vay hainler senin paragattaki balıklara saldırmak haSiyirdimAlın görün gününüzüBobo
Sıra senin paragattaki balıklara saldıran ahtapotlarda abicim.Çık sahaya yok et şunları...Bak ben de hislendim senin adınaHappy
Şaka bir yana güzel bir akşamüstü avcılığı yapmışsınız Adnan arkadaşla...
Elinize sağlık.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

Kaç sahteli salıyorsunuz oltaları?
tesekkurler Bahadir...
ahtapot filan gaz verme yaw..bu yasta yorma biziSiyirdim
sahteler iki tane..oyle alismisik,ikili saliyoruz
sagol sizlerede rastgele
Bul
o yeni rapalayıda tanıyamamışlardırSiyirdimabi şaka bir yana sırtiden sonra rapalaları tatlısu ile yıkamıyormusun?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Faruk abi pazara getir de mazmoz yapalımSiyirdim
İkiliye aynı ana geldiği oluyor mu?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
araphüso26 yazdı:kalamarlar çok güzel ustam tebrik ederim..AlkisAlkis yalnız sırti çektiğin rapalayı görünce niye balık tutamadığını anladım ben olsam o rapalaya bende gelmemSiyirdim

Dedim sana Faruk abi , bak Arabım da gelmiyormuş.
Balıklar tetanoz iğnesi vuruldularsa sorun yok da , olmadılarsa bakmazlarWinkBoboSiyirdim

Bul
Faruk abi intikamın çok kötü olmuş kalamarlar unlanıp doğru tavaya eline emeğine sağlık abim afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr kiyi balikciligi Albatros-gr 17 2,077 11-06-2015, 21:25
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr P.a.R.a.G.a.T. Albatros-gr 23 4,497 06-09-2014, 14:26
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,997 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,807 28-12-2013, 20:57
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,792 06-09-2013, 00:33
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,628 25-07-2013, 01:36
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,096 30-12-2012, 23:17
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 8,129 17-11-2011, 16:01
  Mercanlarin intikami ve kurnaz filtre Albatros-gr 54 7,881 21-04-2009, 21:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi