30-09-2009, 22:57
Bu gun bir abimiz ,bana palamutlarin geldigini soyledi...tabii heyecanlandik.Hemen program cikti.Ilk palamuta sirti ve devaminda benim paragatta baliklarimi yiyen kalamarlara,acik kalan hesabimizi kapatacaktik.
Saat 17:00..Derindeki palamut meramizdayiz.Sirtiye basladik.Saat 18:00 oldu bir sey yok
.Bir ara martilari gorduk,daha derindeydiler..dogru onlarin yanina.Orada sirtiye devam ettik.Bu martilar burada ne yapiyor diye bakarken,bir de ne gorelim
...etrafta yunuslar vardi...martilar yunuslarin yuzeye cikislarinda hareketleniyordu.Aninda bizim sirti iptal..zaten tek balik ta cikarmamistik
,kalamarinda saati yaklasmasti..hemen kalamara basladik.
Saat 18:30...Kalamar avina basladik,20 dakika sonra ilk kalamarimizi aldik
.Devaminda bir -kac vurus ,kacan kalamar derken biz kalamarlari 5 tane yaptik...Son kalamari 19:45 te aldik..
Saat 21:00.son kalamari alisimizdan bir saatten fazla gecmisti,tek vurus almadigimizdan limanin yolunu tuttuk
.Yolda Ahmet(mariner8)in yanina ugradk,bir selam verdik..merasinda yemli oltacilik yapiyordu.
NOT:Benim paragatta baliklarimi yiyen kalamarlar meger 5 taneymis
.....onlari aldik ve eve geldik.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
Saat 17:00..Derindeki palamut meramizdayiz.Sirtiye basladik.Saat 18:00 oldu bir sey yok

Saat 18:30...Kalamar avina basladik,20 dakika sonra ilk kalamarimizi aldik

Saat 21:00.son kalamari alisimizdan bir saatten fazla gecmisti,tek vurus almadigimizdan limanin yolunu tuttuk

NOT:Benim paragatta baliklarimi yiyen kalamarlar meger 5 taneymis

Bundan iyi avlar sizlerin olsun