Pazar gece yemli mirmira takilirim diye,cucun almistim.Bir sekilde gidemedim
.Yemleri buzluga koyacagima,150 kancalik bir paragat yemliyeyim dedim.Gece saat 23:00 paragatimi yemledim.
24/6/2013 Pazartesi
Saat 03:30..
Limandayim,hemen ufak bir hazirliktan sonra,mirmir merasina paragatimi attim.Gundogana kadar,olta attim,tek bir vuruz almadim.Gun dogdugun da,biraz sirti yaptim,netice yine ayni
.Hemen paragatimi toplamaya basladim.Paragatta,4 mirmir,zahmetine pek degmez,ama bu meralar da...yine buna da bereket versin
dedim..limanin yolun
u tuttum.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
Dolunay`da,ve dolunaydan,1-2 gece sonra,eger denizde iseniz,sabah gundogarken gece ve gunduzu ayni anda yasiyorsunuz.Ufak bir cekim yaptim,cep telefonu ile.Denize baktiginizda gece,mehtap,tam arkanizda gunun ilk isiklari.Umarim begenirsiniz..iyi seyirler.
Faruk Hakki (Faruk_Hakki): Dailymotion üzerindeki videoları
[DM]x117xzz[/DM]

24/6/2013 Pazartesi
Saat 03:30..
Limandayim,hemen ufak bir hazirliktan sonra,mirmir merasina paragatimi attim.Gundogana kadar,olta attim,tek bir vuruz almadim.Gun dogdugun da,biraz sirti yaptim,netice yine ayni

u tuttum.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
Dolunay`da,ve dolunaydan,1-2 gece sonra,eger denizde iseniz,sabah gundogarken gece ve gunduzu ayni anda yasiyorsunuz.Ufak bir cekim yaptim,cep telefonu ile.Denize baktiginizda gece,mehtap,tam arkanizda gunun ilk isiklari.Umarim begenirsiniz..iyi seyirler.
Faruk Hakki (Faruk_Hakki): Dailymotion üzerindeki videoları
[DM]x117xzz[/DM]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]