26-12-2012, 19:19
(Son Düzenleme: 26-12-2012, 19:29, Düzenleyen: Albatros-gr.)
25/12/2012 Fener limani...
Uzun zamandir Salih(Salih Reis),Faruk abi,birde su paragati subye ile yemleyip at diye hemen hemen her konuma yaziyordu..Bu defa subye buldum..temizledim,dikdortgen kestim,yemledim ve[B] saat 18:00 [/B]gibi merama paragatimi biraktim..
26/12/2012 Fener Limani
Saat 10;00...Aksam sohbet
uzun gittigi gibi,paragati toplamaya bu sabah biraz gec gittim.Kis aylarinda sular soguk oldugu gibi,tutulan baliklar bozulma acisindan yaz gibi sorun olmuyor.
Saat 10:30..Paragatimi toplamaya basladim,ilk gelen bir ispari..devaminda birde ne goreyim,yemler paragatin uzerinde geliyor
,Faruk dedim,temizlerken is var..toplamaya devam,ispari derken arada migriler de paragata
renk veriyor
.Bir an,dipten guzel bir kafa atisi..bu migri degil,dikkatli bir sekilde guzel bir cipurayi kepce ile tekneye aliyorum...Toplamayi bitirdigimde 1 guzel cipura,4-5 ispari,5 migri paragata takilan baliklar..
Saat 11:00...Kahvemi yaptim,deniz hava cok guzel suya bir sirti biraktim..kahvemi yudumluyarak
rotami limana cevirdim..
sirtide nemi oldu,sormaniza gerek yok...tik yok

NOT:Son foto..bundan 1 ay kadar once,bir kurnazlik yapmistim
,tekneyi karaya alip,temizleyip altina zehir surecegime,kayinpederin 4x4 unu aldik,oglum ile kumda surukledik,nasilsa alti temizlenir,baharda zehir sureriz dedik..fakat tavsiye etmiyorum,olmuyor..tekrar tutmus..tekne 10 mil demiyor..normalde 20 mili rahat cikarirdi ...
Uzun zamandir Salih(Salih Reis),Faruk abi,birde su paragati subye ile yemleyip at diye hemen hemen her konuma yaziyordu..Bu defa subye buldum..temizledim,dikdortgen kestim,yemledim ve[B] saat 18:00 [/B]gibi merama paragatimi biraktim..
26/12/2012 Fener Limani
Saat 10;00...Aksam sohbet

Saat 10:30..Paragatimi toplamaya basladim,ilk gelen bir ispari..devaminda birde ne goreyim,yemler paragatin uzerinde geliyor

Saat 11:00...Kahvemi yaptim,deniz hava cok guzel suya bir sirti biraktim..kahvemi yudumluyarak

sirtide nemi oldu,sormaniza gerek yok...tik yok

NOT:Son foto..bundan 1 ay kadar once,bir kurnazlik yapmistim

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]