Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr Salih Reis`in sansina
25/12/2012 Fener limani...

Uzun zamandir Salih(Salih Reis),Faruk abi,birde su paragati subye ile yemleyip at diye hemen hemen her konuma yaziyordu..Bu defa subye buldum..temizledim,dikdortgen kestim,yemledim ve[B] saat 18:00 [/B]gibi merama paragatimi biraktim..
26/12/2012 Fener Limani
Saat 10;00...Aksam sohbetSeerfSiyirdim uzun gittigi gibi,paragati toplamaya bu sabah biraz gec gittim.Kis aylarinda sular soguk oldugu gibi,tutulan baliklar bozulma acisindan yaz gibi sorun olmuyor.
Saat 10:30..Paragatimi toplamaya basladim,ilk gelen bir ispari..devaminda birde ne goreyim,yemler paragatin uzerinde geliyorHadiordan,Faruk dedim,temizlerken is var..toplamaya devam,ispari derken arada migriler de paragataHadiordan renk veriyorSiyirdim.Bir an,dipten guzel bir kafa atisi..bu migri degil,dikkatli bir sekilde guzel bir cipurayi kepce ile tekneye aliyorum...Toplamayi bitirdigimde 1 guzel cipura,4-5 ispari,5 migri paragata takilan baliklar..
Saat 11:00...Kahvemi yaptim,deniz hava cok guzel suya bir sirti biraktim..kahvemi yudumluyarakKahve rotami limana cevirdim..
sirtide nemi oldu,sormaniza gerek yok...tik yok
Seerf

NOT:Son foto..bundan 1 ay kadar once,bir kurnazlik yapmistimSiyirdim,tekneyi karaya alip,temizleyip altina zehir surecegime,kayinpederin 4x4 unu aldik,oglum ile kumda surukledik,nasilsa alti temizlenir,baharda zehir sureriz dedik..fakat tavsiye etmiyorum,olmuyor..tekrar tutmus..tekne 10 mil demiyor..normalde 20 mili rahat cikarirdi ...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Çuprada çupraymış sevgili Faruk abi.Alkis
PAragat seni uğraştıracağa benziyor, yemler bayaa bir var.
Bereketli ve afiyet olsun.SmileSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Çuprada çupraymış sevgili Faruk abi.Alkis
PAragat seni uğraştıracağa benziyor, yemler bayaa bir var.
Bereketli ve afiyet olsun.SmileSeerf

tesekkurler Bahadir..cipura guzeldi..
bu arada paragati hemen temizledim,ciktigimda,,cunku kenara birakamazdim,uzerindeki subyeler kokmaya baslardi aksi halde...
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun faruk abi güzel çipura Gulumseteknenin yosununu öyle temizleyen heralde başkası yoktur tam ehtiyar Siyirdim,
benim meraya dalmaya gidenler 20li sürü halinde levrek görmüşler sürü yaklaşmış bir tanesi 10 kg balıkmış heyecan yapıp erken atış yapmışlar gitmiş balıklar,kışın merada rahat rahat geziyor levrekler.
afiyet olsun abi rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi güzel çipura Gulumse[SIZE="5"]teknenin yosununu öyle temizleyen heralde başkası yoktur tam ehtiyar [/SIZE]Siyirdim,
benim meraya dalmaya gidenler 20li sürü halinde levrek görmüşler sürü yaklaşmış bir tanesi 10 kg balıkmış heyecan yapıp erken atış yapmışlar gitmiş balıklar,kışın merada rahat rahat geziyor levrekler.
afiyet olsun abi rastgele.

SiyirdimHappyHappybende yoktur derim ...Bobo

tesekkurler Nihat

bir dahakine kiyiya yanastirayim paragati,levrek icin...
yazik olmus,10 kg..cok cok guzel bir balik
sizlerede rastgele
Bul
Faruk Abi tebrikler , çipura çok güzelmiş.
Bul
bucalı Murat yazdı:Faruk Abi tebrikler , çipura çok güzelmiş.

tesekkurler Murat
sizlerede rastgele
Bul
Faruk abi çupra hakikaten güzelmiş eline sağlık
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
faruk eline sağlık çupra güzelmiş devamı olsaymış iyi olurdu afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf

Bul
Faruk abi Çuprada çupraymış hani onun gibi 3-5 tane çıkaymış dahada güzel olacakmıştı, bereketli olsun.

Tekneyi siz öylemi temizliyorsunuz HeheHeheHappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr kiyi balikciligi Albatros-gr 17 2,047 11-06-2015, 21:25
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr P.a.R.a.G.a.T. Albatros-gr 23 4,472 06-09-2014, 14:26
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,971 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,777 28-12-2013, 20:57
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,757 06-09-2013, 00:33
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,567 25-07-2013, 01:36
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 8,091 17-11-2011, 16:01
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,508 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,772 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Araphüsonun şansına orhanekmekci 68 8,401 12-10-2010, 07:27
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü: