Geçtiğimiz günlerde Uzun Ahmet ile beraber ziyaretime gelen araphüso(Hüseyin) bana kendinin kullandığı malzemelerden bir olta takımı hazırlayıp ilk avımda kullanmam için bana hediye ettibugün sabahtan hava ava uygundu geçdiğimiz günlerde açıklarda çok akıntı olduğu için bende önce gidenleri gözledim yer değiştimediklerini görünce gerekli malzemeleri aldığım gibi doğru mercan avlağına oltayı attığım yer 70 Mt.cıvarı oltayı indirdiğim gibi izmaritler karşıladı,sonra kupesler,manda gözler derken öğleden sonra patlayan havaya aldırmadan elimdeki sülünezleri bitirinceye kadar saat 16.15kadar ava devam ettim.
sonuçda harika bir av günü yaşadım.Teşekkür ederim arap
teşekkür ederim uzun
Foto makinam arızalandı,aşağıdakilerini zor bela cekebildim
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle.Rastgele.
Yem :Taze sülünez
Olta :Üçlü hırsılı takım
Kancalar ve misana araptan
orhan abi, hüseyin abi nasıl bir olta hazırlamışki bu kadar balık çıktı.Eline koluna sağlık diyeyim.orhan abi artık eskişehir niyetine afiyetle yersin.
hay maşallah babacım kırmışsın balığı... takımın balık tuttuğuna çok sevindim.. kendim tutmuş kadar mutlu oldum... afiyet bal şeker olsun babacım...bu avda yanında olmak vardı.ikinci resim sağ üstteki tek balık kolyosmu merak ettim
SerenaY66 yazdı:orhan abi, hüseyin abi nasıl bir olta hazırlamışki bu kadar balık çıktı.Eline koluna sağlık diyeyim.orhan abi artık eskişehir niyetine afiyetle yersin.
araphüso26 yazdı:hay maşallah babacım kırmışsın balığı... takımın balık tuttuğuna çok sevindim.. kendim tutmuş kadar mutlu oldum... afiyet bal şeker olsun babacım...bu avda yanında olmak vardı.
SerenaY66 yazdı:orhan abi, hüseyin abi nasıl bir olta hazırlamışki bu kadar balık çıktı.Eline koluna sağlık diyeyim.orhan abi artık eskişehir niyetine afiyetle yersin.
araphüso26 yazdı:hay maşallah babacım kırmışsın balığı... takımın balık tuttuğuna çok sevindim.. kendim tutmuş kadar mutlu oldum... afiyet bal şeker olsun babacım...bu avda yanında olmak vardı.ikinci resim sağ üstteki tek balık kolyosmu merak ettim
Kırdım ne kırmak maşallah,keyifli gün gecirdim bu arada sık sık kulağınıda çınlattımteşekkür ederiminşallah yakın zamanda yeniden cıkarız.Söylediğin balık uskumru