Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüsonun şansına
Geçtiğimiz günlerde Uzun Ahmet ile beraber ziyaretime gelen araphüso(Hüseyin) bana kendinin kullandığı malzemelerden bir olta takımı hazırlayıp ilk avımda kullanmam için bana hediye ettiRosebugün sabahtan hava ava uygundu geçdiğimiz günlerde açıklarda çok akıntı olduğu için bende önce gidenleri gözledim yer değiştimediklerini görünce gerekli malzemeleri aldığım gibi doğru mercan avlağınaGulumse oltayı attığım yer 70 Mt.cıvarı oltayı indirdiğim gibi izmaritler karşıladı,sonra kupesler,manda gözler derken öğleden sonra patlayan havaya aldırmadan elimdeki sülünezleri bitirinceye kadar saat 16.15kadar ava devam ettim.
sonuçda harika bir av günü yaşadım.Teşekkür ederim arapAlkis
teşekkür ederim uzunAlkis
Foto makinam arızalandı,aşağıdakilerini zor bela cekebildimHadiordan
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle.Rastgele.
Yem :Taze sülünez
Olta :Üçlü hırsılı takım
Kancalar ve misana araptanHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
maşallah orhan baba deniz ana vermiş vereceğini arabım ve uzunumun şanslarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
orhan abi, hüseyin abi nasıl bir olta hazırlamışki bu kadar balık çıktı.Eline koluna sağlık diyeyim.orhan abi artık eskişehir niyetine afiyetle yersin.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
hay maşallah babacım kırmışsın balığı... takımın balık tuttuğuna çok sevindim.. kendim tutmuş kadar mutlu oldum... afiyet bal şeker olsun babacım...bu avda yanında olmak vardı.AlkisAlkisikinci resim sağ üstteki tek balık kolyosmu merak ettim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:orhan abi, hüseyin abi nasıl bir olta hazırlamışki bu kadar balık çıktı.Eline koluna sağlık diyeyim.orhan abi artık eskişehir niyetine afiyetle yersin.
ilker arabım kesin takımı okumuştur .SiyirdimHeheBoboAlkis
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah babacım kırmışsın balığı... takımın balık tuttuğuna çok sevindim.. kendim tutmuş kadar mutlu oldum... afiyet bal şeker olsun babacım...bu avda yanında olmak vardı.AlkisAlkis
atla gel arabın ev hazır.AlkisSeerf kokoreç herdaim var.Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah orhan baba deniz ana vermiş vereceğini arabım ve uzunumun şanslarına rast gele.AlkisSeerf

Bugün avımın maşallahı vardı fikoAffettabi hemşolarımıda unutmamalıAlkissanada bol şanslarGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
SerenaY66 yazdı:orhan abi, hüseyin abi nasıl bir olta hazırlamışki bu kadar balık çıktı.Eline koluna sağlık diyeyim.orhan abi artık eskişehir niyetine afiyetle yersin.
Teşekkür ederim İlkerSeerfrecetesi araptanHappy
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah babacım kırmışsın balığı... takımın balık tuttuğuna çok sevindim.. kendim tutmuş kadar mutlu oldum... afiyet bal şeker olsun babacım...bu avda yanında olmak vardı.AlkisAlkisikinci resim sağ üstteki tek balık kolyosmu merak ettim
Kırdım ne kırmak maşallah,keyifli gün gecirdim bu arada sık sık kulağınıda çınlattımHappyteşekkür ederimAlkisinşallah yakın zamanda yeniden cıkarız.Söylediğin balık uskumruGulumse
Bornova - izmir
Bul
Abim eline koluna sağlık ama o takımları sakın bir daha kullanmayın, denizde balık kalmayacak, yakın resmi varsa birde biz görelim o katil takımı.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,000 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,383 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,705 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü: