Yorumları: 15,531
Konuları: 117
tali_off yazdı:Huseyin abi bende bunu buluncaya kadar yapmadigim teknik kalmadi fakat cok verim aldim son 3 gundur..megerse kazik bagi 3 alt 3 ust yada 2 tek atarak yapiliyor
saygilarimla abi
farkındayım arandığının açtığın konuyada baktım ben bilmiyorum yazmak istemedim..ama sayende çok kişide öğrenecek
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Paylaşım için teşekkürler.Elinize sağlık
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Paylaşım için teşekkürler taylan..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 34
Konuları: 3
abi ben hepinize tesekkur ederim herkez tesekkur mesaji yazmis yollamis gercekden cok sewindim.
ben inanin cok verim aldim kefal konusunda yeterki bir kere basina gelsin tiklasin ayni zmanda ben bunu tasli dipde de kullandim cok iyi insallah sizlerde verim alirsiniz....
allah kismet ederse baska bir tane daha war baglama si herkezin bildigi ama sekil itibari ile farkli onu da en kisa zamanda yollayacagim
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
taylan mesajını aldım eline sağlık takımı yapmışsın balıkta almışsın bundan sonra raporlarını bekliyoruz bende yaptım yakında deneme şansım olur rsat gele.

abi allah razi olsun mutlaka dene simdi bir tane daha buldum o da super misinalarin arasi yarin ay oluyor yollarim hemen sana
ben bundan verim aldim sirada kini de cozersek super olacak
insallah sende yapmissin ve verim alirsi yeterki balik birkere basina gelsin
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Sonunda istediğine kavuştuğuna sevindim. Bu sistemle bol balıklar tutup keyif yapmanı dilerim.
allah razi olsun serkan sonunda kavustum hastalik iste ogrenmek istemek
hepimize bol baliklar olsun
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Taylan,aradığını bulduğuna sevindim ayrıca bizlerle paylaşımın içinde teşekkürler

şansın bol olsun,rasgele.
Bornova - izmir
orhan abi cok tesekkur ederim allah razi olsun