Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yyçolak arkadaşımı ziyaret
sitemizin diğer güzel bi yanı da bu işte dostluk ,arkadaşlık sanal ortam ama dostluklar gerçek örnek resimlerde gösteriyor zaten Fikret abim paylaşımın çok güzel teşekkür ederim Yalçın abim valla resimler paylaşım çok güzelde bu saate nerede bulacaz bu ortamı valla buralara yakın olsan şahsen ben hafta da 3 gün seni ziyaret ederdim paylaşım çok güzel elinize emeğinize sağlık saygılar.Alkis89
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Fiko tebrikler muhabetiniz daimi ve bol olsun Alkis birdahaki sefere geldiğimde beni Yalçın beyle tanıştırırsın , onun yaptığı nefis kokoreçlerden yeriz Seerf oh ya ağzım sulandı Bobo Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Fiko tebrikler muhabetiniz daimi ve bol olsun Alkis birdahaki sefere geldiğimde beni Yalçın beyle tanıştırırsın , onun yaptığı nefis kokoreçlerden yeriz Seerf oh ya ağzım sulandı Bobo Seerf

ahmet abim yeterki gel yanlız faruk suz gelmeSiyirdimyalçın arkadaşımızda arkadaş yanlısı.AlkisSeerf
Bul
doktor yazdı:sitemizin diğer güzel bi yanı da bu işte dostluk ,arkadaşlık sanal ortam ama dostluklar gerçek örnek resimlerde gösteriyor zaten Fikret abim paylaşımın çok güzel teşekkür ederim Yalçın abim valla resimler paylaşım çok güzelde bu saate nerede bulacaz bu ortamı valla buralara yakın olsan şahsen ben hafta da 3 gün seni ziyaret ederdim paylaşım çok güzel elinize emeğinize sağlık saygılar.Alkis89

eren merak etme ben hafta da gereken ziyareti yapıyorumSiyirdimAlkisSeerf
Bul
Fiko,kokreçi bu saatte nerden bulacam buralarda yaSiyirdimYalcın kardeşimize gece çalışmasında kolaylıklar diliyorum.kardeşimizi ziyaret etmenden ayrıca paylaşımından dolayı seni kutlarım FikoAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk resimler geç oldu iyikide geç olmuş.SiyirdimSeerf
evet abi...su an fotolari gordugumuzde, aksamlik yemis idik..
aksi takdirde gunahi sizindiSiyirdim
Bul
güzel ziyaret, güzel muhabbet olmuş fikret abi Gulumse
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
güzel buluşma olmuş fikret abi yalçın abimizede kolay gelsin sizlerle bereber kokoreçlerin görüntüsü bir başka güzel olmuş teşekkürler.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
fiko harbiden güzel olmuş Alkis bu saatte canım kokoreç çekti gerçi iş çıkışı benim büfede yedim ama ,Alkis Seerf Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sevgili Dostlar;
Çok kısa sayılacak bir zaman önce aranıza kabul edildim.
Bu zaman içinde sayenizde hayatım değişti.
Önce denize olan hasretimi ve küskünlüğümü bitirdiniz, sonra hayata daha sıkı bağlanmamı sağladınız.Böyle yakınlığı (gerçekten) yaşamayalı bayağı uzun bir zaman oldu.
Sitemizdeki tüm dostlar teker teker seçilmiş seçkin insanlar.
Hemen her gün beni şaşırtan bir şeyle karşılaşıyorum.Siyenin kurcaladığım her yerinden mutluluk verici bir olay çıkıyor.
Fazla uzatmayalım:
İyiki varsınız,iyiki kazaylada olsa bu siteyi bulmuşum,iyiki sizlerle birlikteyim.
Sağolun,sağlıklı olun,hep olun.Teşekkürler.
Not:Bu arada Bucalıfikret Kardeşimle Pazar günü avlanma kararı verdik.Kısmetse saat 05.00 gibi ava başlamış oluruz.İlgilenen tüm amatörleri bekleriz.Saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ziyaret YaKaMoZ 39 4,199 01-03-2012, 01:11
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi