15-05-2009, 18:53
birol seri devam biz doymayız sen merak etme yani bazı diziler vardır insanlar sıkılmasın diye erken bitirilir ama bu dizi başka dizi bir sonrakini merakla bekliyoruz mümkünse hergün seyretmeye razıyız 

Boğaziçi'nin Çinekopları-39
|
15-05-2009, 18:53
birol seri devam biz doymayız sen merak etme yani bazı diziler vardır insanlar sıkılmasın diye erken bitirilir ama bu dizi başka dizi bir sonrakini merakla bekliyoruz mümkünse hergün seyretmeye razıyız
![]() ![]() ![]()
15-05-2009, 20:33
LeVrEkCi yazdı:birol seri devam biz doymayız sen merak etme yani bazı diziler vardır insanlar sıkılmasın diye erken bitirilir ama bu dizi başka dizi bir sonrakini merakla bekliyoruz mümkünse hergün seyretmeye razıyız Nihat 2 gündür çok zevkli avlar yaptım inan. Bu tatlı yorgunluğumu sizlerle paylaştım. Bakalım balık nekadar devam edecek. Önümüzdeki haftayada kalırsa inşallah 1-2 av daha yapma şansım olabilir. sende sabaha karşı 4 te in boğaz kenarına dediğim usul at-çek yap. güzel balık alırsın inan.
15-05-2009, 20:44
Tebrikler Birol
![]() ![]()
15-05-2009, 21:28
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Birol Teşekkürler Ufuk Bey. ![]()
15-05-2009, 22:54
balıkoltası yazdı:Nihat 2 gündür çok zevkli avlar yaptım inan. Bu tatlı yorgunluğumu sizlerle paylaştım. Bakalım balık nekadar devam edecek. Önümüzdeki haftayada kalırsa inşallah 1-2 av daha yapma şansım olabilir. sende sabaha karşı 4 te in boğaz kenarına dediğim usul at-çek yap. güzel balık alırsın inan.heryerden alınmaz heralde birol,yani eger öyleyse ben sabah ineyim kalendere ![]()
15-05-2009, 23:23
(Son Düzenleme: 15-05-2009, 23:32, Düzenleyen: balıkoltası.)
LeVrEkCi yazdı:heryerden alınmaz heralde birol,yani eger öyleyse ben sabah ineyim kalendere Saati önemli. Şuan balık saat konusunda çok hassas. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|