Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta sonu ne yapıyoruz :)
nihatkr yazdı:Nekadar güzel, yine bir haftasonu geldi.

Bu haftasonu cumartesi günü kamışları çalıştırmayı düşünüyorum. Sabah 5 te evden çıkıp avrupa yakasına geçip biraz sarı kanat denemesi yapmak istiyorum. Hazır gırgırlarda boğaza giremezken biraz keyif yapmakta fayda var. Hava aydınlanıncada rapala denemesi yaparım diye düşünüyorum.

rasgelsin nikocum şansın bol olsun.76
Bul

Bu haftasonu cumartesi günü kamışları çalıştırmayı düşünüyorum. Sabah 5 te evden çıkıp avrupa yakasına geçip biraz sarı kanat denemesi yapmak istiyorum. Hazır gırgırlarda boğaza giremezken biraz keyif yapmakta fayda var. Hava aydınlanıncada rapala denemesi yaparım diye düşünüyorum.

Boğazın avrupa yakasına gitmişken palamuta da çalış abi, rastgelsin Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
yycolak yazdı:rasgelsin nikocum şansın bol olsun.76

Abicim günaydın. Karar birden değişti. Lüfer ve kırlangıç haberi aldım. O nedenle tekneyi yıkattım, zarganaları hazırladım Smile gece 4,5 tan sonra denizdeyim inşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
xfisher yazdı:Boğazın avrupa yakasına gitmişken palamuta da çalış abi, rastgelsin Seerf

Berkan aldığım haber neticesinde kıyı iptal Smile tekneden lüfer kırlangıç inşallah.
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul

bugün ve yarın şerifalideki dükkandayım haftaya bende başlarım sabahları boğaza takılmaya,pazar günü lüfer kovalayacağım kısmetse.Seerf
Bul
nihatkr yazdı:Abicim günaydın. Karar birden değişti. Lüfer ve kırlangıç haberi aldım. O nedenle tekneyi yıkattım, zarganaları hazırladım Smile gece 4,5 tan sonra denizdeyim inşallah.

en güzeli be adaş Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bugün ve yarın şerifalideki dükkandayım haftaya bende başlarım sabahları boğaza takılmaya,pazar günü lüfer kovalayacağım kısmetse.Seerf

LeVrEkCi yazdı:en güzeli be adaş Seerf

Adaş valla bu günleri dört gözle bekliyorum biliyorsun. O nedenle kaçırmam. Hanıma telefon ettim Lüfer göründü hafta sonları kimseye benim adıma söz verme. ben aralık 15 e kadar her hafta sonu denizdeyim. Hatta bayramda hergün denizdeyim SmileSiyirdim
[/COLOR]
Bul
nihatkr yazdı:Adaş valla bu günleri dört gözle bekliyorum biliyorsun. O nedenle kaçırmam. Hanıma telefon ettim Lüfer göründü hafta sonları kimseye benim adıma söz verme. ben aralık 15 e kadar her hafta sonu denizdeyim. Hatta bayramda hergün denizdeyim SmileSiyirdim

aynen adaş,kısmetse bende her hafta sonu kaçmayı planlıyorum tabii hava ve sağlık durumlarına göre her hafta sonu kaçarım.şimdiden rastgele Seerf
Bul
Boğazı palamut basmış HiGulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Boğazı palamut basmış HiGulumse

Şehir efsanesi berkan, gözünle görmeden inanma
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,633 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,721 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,878 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,630 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,911 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,956 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,756 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 2,984 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Hafta sonu Kuşadasında Cihan Deniz 39 4,359 09-07-2012, 13:46
  Hafta sonu Karareis yalnız balıkçı 28 4,133 05-04-2012, 22:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi