02-08-2009, 11:14
Tebrikler Faruk Bey. Çipuralar çok güzel gerçekten.
Afiyet olsun
Rastgele.
Afiyet olsun
Rastgele.
Cipuralar:iyiki varsiniz
|
02-08-2009, 11:14
Tebrikler Faruk Bey. Çipuralar çok güzel gerçekten.
Afiyet olsun Rastgele.
02-08-2009, 11:32
Bereketli olsun Faruk kaptan,paragat zahmetinin karşılığı genelde bu ise zor iş..150-200 iğneyi yemle,takımı ser;topla...ne bileyim bana zor gibi geldi..
Kaptan çipuraları çekmesini severim demişsin ama paragat ile de aynı zevk alınıyormu ? Paragat serdiğiniz mera normal yemli dip takımına av vermiyormu ?
02-08-2009, 11:40
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Faruk kaptan,paragat zahmetinin karşılığı genelde bu ise zor iş..150-200 iğneyi yemle,takımı ser;topla...ne bileyim bana zor gibi geldi.. Bende aynı şeyi söyleyecektim. Paragat yerine yemli takımla çipuraya yatılsa çok daha keyifli olur.
02-08-2009, 11:54
bereketli olsun faruk abi senin bu avlar bizleri mest ediyor devamında daha büyük avlar rastgelsin inşallahh
![]() rastgele ![]()
02-08-2009, 12:27
abi tebrikler...muhyeşem bir avcılık olmuş..çipuranın da gelişini 1 kez tattım çok sağlam geliyor.ellerine sağlık abi saygılarç...rastgeele.
![]()
02-08-2009, 17:10
(Son Düzenleme: 02-08-2009, 17:52, Düzenleyen: Albatros-gr.)
blue_zaire yazdı:tebrıkler abı hıc yoktan ıyıdır bız onların 1 tanesını bıle bulamıyoruz< bu aralartesekkurler Fevzi...abi bu dunya sirayla ne yapalim,siz onlari cekerken olta ile hayranlikla bakiyordum.,sizler tutuyordunuz inan ben keyif aliyordum...simdi herhalde tutma sirasi bende...sizlerede rastgele balıkoltası yazdı:Tebrikler Faruk Bey. Çipuralar çok güzel gerçekten.tesekkurler Birol...sizlerede rastgele Lakerda yazdı:Bereketli olsun Faruk kaptan,paragat zahmetinin karşılığı genelde bu ise zor iş..150-200 iğneyi yemle,takımı ser;topla...ne bileyim bana zor gibi geldi..sagol Mehmet abi tesekkurler.evet abi paragatin biraz isi var..fakat daha evvelde yazmistim,bir isi severek yaptiginda (ne is olursa olsun)insana zor gelmiyor.birde senelerdir yapinca biraz el aliskinligida oluyor. Abi paragati toplamak demek,uzerinde bir cok kanca ve tutulmus balik olan bir el oltasini toplamaktan farki yok ,.Hatta bu paragat taslik meraya atildiginda,derinlik 7-12 metre arasi,buyukce canli bir balik gelirken,onu daha onceden hissediyorsun,yaklastikca heyecan doruga cikiyor..kepce hazirlaniyor,v.s. O benim mera,cok sert kayalarin,ve tepelerin,oldugu bir buyuk bir mera.Cok balik tutuyor,fakat dip oltasi ile avlanmak cok zor,takimlar hemen -hemen her seferinde dibe takar desem yalan olmaz...Ahmet(mariner8)in avlandigi mera mesela oyle degil..rahatlikla olta ile avlaniliyor... tesekkurler,sizlerede rastgele Mehmet abi bir hatirlatma yapayim musaden ile..150-200 iğneyi yemle,takımı ser;topla...bunlar tamam da ,asil cok kisiye zor gelen ,temizlenmesi(ayiklanmasi)..yani paragati toplarken ignelerde legenin icine giriyor,sonra eve geldiginde toplanik paragatin icine cakil konup,tek-tek kancalar ana bedenle beraber cekilip, baska bir legene aktariliyor,kancalar kontroldan geciyor ve mantara saplaniyor.yemlenmeye hazirlaniyor
02-08-2009, 17:20
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi senin bu avlar bizleri mest ediyor devamında daha büyük avlar rastgelsin inşallahhtesekkurler Nihat..benim avlarimi begeniyorsaniz,ne mutlu bana sizlerede rastgele BALIK and OZAN yazdı:abi tebrikler...muhyeşem bir avcılık olmuş..çipuranın da gelişini 1 kez tattım çok sağlam geliyor.ellerine sağlık abi saygılarç...rastgeele.tesekkurler Ozan,evet bazi arkadaslar mirmir cekmekten,bazilari sargos v.s.zevk alirlar..ben cipuranin hastasiyim,...unuttum birde paragatta levrek tutmaya hasret kaldim,fakat bu attigim derinliklerde levrek pek dolasmiyor sizlerede rastgele
02-08-2009, 17:24
Gerçekten alışık olduğumuz bir av raporu...
Faruk bu...Eğer birgün boş gelirse o zaman şaşıracağız... ![]() Bereketli olsun...
02-08-2009, 17:33
aygroup yazdı:Gerçekten alışık olduğumuz bir av raporu...sagol Ahmet abi tesekkurler.. abi kisin gonderdigim raporlara bir goz atsana ,cok bos geldim cok ![]() sizlerede rastgele
02-08-2009, 18:29
aretlik tebrikler güzel balıklar vermiş pareketan
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|