Yorumları: 364
Konuları: 11
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Ellerine sağlık Farukcum,
Araya yine güzel tavalıkları kıstırmışsın.
Afiyet olsun.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli olsun Faruk kaptan,rapor tarzına fena halde alıştık,fotoroman gibi..Anlatımın,gözlemlerin süper..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun faruk abi afiyet olsun.
ayda balık güzel olurda birde hava esmese gece denemeler yaparımda ne yazık esiyor işte
Yorumları: 25,969
Krizoberill yazdı:Ellerine saglık valla ne iyi etmişsin. Keşke bizimde öle imkanlarımız olsa ne vardı....Afiyet bal şeker löp löp et olsun .. tesekkurler Ahmet..bizim bu imkanimiz,yani her an baliga kacabilme imkani,hakikaten cok super...sizlerede rastgele
uzman42 yazdı:Elinize emeğinize sağlık Allah bozmasın , seri süper gidiyor yine güzel avlar yapılmış tekrar söylüyorum zevkle ve ailecek avlarınızı izlemekteyiz, teşekkürler....
 tesekkurler Ismail...avlarimi ailece izleyip begendiginize sevindim..hepinize selamlar-saygilar
yycolak yazdı:Ellerine sağlık Farukcum,
Araya yine güzel tavalıkları kıstırmışsın.
Afiyet olsun. tesekkurler Yalcin...
buradanda sana tekrar gecmis olsun..Allah iyilik versin..artik gecmistir-kendine dikkat etme zamani
Yorumları: 20,389
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Ahmet..bizim bu imkanimiz,yani her an baliga kacabilme imkani,hakikaten cok super...sizlerede rastgele
tesekkurler Ismail...avlarimi ailece izleyip begendiginize sevindim..hepinize selamlar-saygilar
tesekkurler Yalcin...
buradanda sana tekrar gecmis olsun..Allah iyilik versin..artik gecmistir-kendine dikkat etme zamani
Sağol Farukcum.
Hepimizin bir şekilde kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.
Testi bir kere kırıldımı istediğin ustalıkta yapıştır.İllaki bir yerinden su sızdırıyor.
Testiyi kırmadan önlemi almak lazım.
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Faruk kaptan,rapor tarzına fena halde alıştık,fotoroman gibi..Anlatımın,gözlemlerin süper.. tesekkurler Mehmet abi...raporlari begendiginize sevindim,bende zevkle hazirliyorum,birde sade ve anlasilir olmasina dikkat ediyorum..
sizlerede rastgele
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi afiyet olsun.
ayda balık güzel olurda birde hava esmese gece denemeler yaparımda ne yazık esiyor işte  tesekkurler Nihat..
bizde geceleri burada gundogusu cikarir cok defa(2 saat kadar gider,bazen daha az,bazen daha cok)..ve bu gundogusu ruzgari bizim denizleri cok bozar,bu ruzgar bizlere Maronya istikametinden geldigine,yerel olarak burada ,bu gece cikan ruzgara MARONIT deriz.Fakat aksam hic cikmadi..ve guzel bir gece avi oldu
yycolak yazdı:Sağol Farukcum.
Hepimizin bir şekilde kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.
Testi bir kere kırıldımı istediğin ustalıkta yapıştır.İllaki bir yerinden su sızdırıyor.
Testiyi kırmadan önlemi almak lazım. bu soyledigine ne diyeyim Yalcin,cok dogru 
fakat insanin yaradilisindan ,iste boyle...hep testi kirildiginda dikkat ederiz
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
faruk bereketli olsun tavalıklar çıkmış
* Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
|