03-09-2009, 22:40
Faruk reis balıklar güzelde mangalda tam profosyonel işe o mangal kimbilir ne harika balıklar görmüştür bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Tava olur,mangal olmaz
|
03-09-2009, 22:40
Faruk reis balıklar güzelde mangalda tam profosyonel işe o mangal kimbilir ne harika balıklar görmüştür bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
03-09-2009, 22:43
eşref sürek yazdı:Faruk reis balıklar güzelde mangalda tam profosyonel işe o mangal kimbilir ne harika balıklar görmüştür bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgeletesekkurler Esref... yaw bir yanlislik yaptim o mangal emanet...net`ten odunc aldim ![]() ![]() cok sagol.sizlerede rastgele
03-09-2009, 22:46
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir...ilginc bir sey,tam tersi sizin oralarda cok daha guzel meranlar olmasi lazim...hayret Yok be abi nerde saat 6-9 arası C.tesi bol gopez, pazar 6-9 arası 2,3 parça lidaki...Pembelere rastlamadık desem yeri... ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
03-09-2009, 22:47
Keyifli bir avcılığın sonunda tutulan güzel balıklar,
Nasıl kolayına gelir ve ağlatmadan pişirilirse o kadar güzel yenir. Seninkide öyle olsun kardeş.Afiyetle yersin inşallah.
03-09-2009, 22:54
kasap100 yazdı:Yok be abi nerde saat 6-9 arası C.tesi bol gopez, pazar 6-9 arası 2,3 parça lidaki...Pembelere rastlamadık desem yeri...siz kisin pembe tutmazmidiniz?benmi yanlis hatirliyorum yycolak yazdı:Keyifli bir avcılığın sonunda tutulan güzel balıklar,tesekkurler Yalcin ..dedigin gibi..cok sagol.sizlerede rastgele buradan da VIP `ligini tebrik ederim
03-09-2009, 22:57
Albatros-gr yazdı:siz kisin pembe tutmazmidiniz?benmi yanlis hatirliyorumTeşekkürler Farukcum. İnan çok sevindim.
03-09-2009, 22:59
Albatros-gr yazdı:siz kisin pembe tutmazmidiniz?benmi yanlis hatirliyorum Kışın bol tuttuk abi de şu mevsim hiç tutamadık... Bu arada kısa ve uzun şaftın sırtıda faydaları ve sakıncaları nelerdir Faruk abi?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
03-09-2009, 23:02
kasap100 yazdı:Kışın bol tuttuk abi de şu mevsim hiç tutamadık...ben kisa hic kullanmadim.. fakat bizim burada motorlar hep uzun.. simdi o alacagin bot uzerine ne istiyor,sen oyle saftli motor alacaksin...bana gore buldugunu degil,botun uzerine hangi(uzun veya kisa)saftli uyarsa onu alacaksin/bilmem anlatabildim mi?
03-09-2009, 23:05
Faruk abi, yazacak kelimeler giderek tükeniyor artık başa sarıp tekrarına dönecez
![]() Ne desem boş sadece süpersin ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
03-09-2009, 23:25
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, yazacak kelimeler giderek tükeniyor artık başa sarıp tekrarına döneceztesekkur ederim Serkan...cok sagol guzel sozlerin icin .. sizlerede rastgele |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Canim mercan tava istedi | Albatros-gr | 64 | 8,266 |
23-08-2009, 00:57 Son Yorum: Albatros-gr |