Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aygroup-levrekci tanışması
allah muhabbetinizi artırsın, keyifli bir sohbet olduğuna eminim Smile
Bul
Herikinize de tebrikler AlkisAlkis hakikaten böyle tanışmalar tasvir edilecek gibi değil ,bizzat bunu yaşadığım için biliyorum ,sohpet ederken zamanın nasıl geçtiğinden insanın haberi olmuyor , tekrar tebrikler Alkis
Bul
ikinizide tebrik ederim ne sohbet olmuştur ama ne derede alabalık nede denizde levrek kalmışstır çok güzel hareketler bunlar sizlere helal olsun saygılarımı sunarımAlkis76.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu arada birgün siteye olmaz ya bi sorun olursa konusunu da konuştuk ahmet abiyle ne yaparız çok üzülenler olur başta yalçın abi heralde çok üzülür dedik gülümsedik,
sonra olmaz öyle şey dedik geçiştirdik.
ama olurda bir aksilik olursa o zaman facebook,msn ve telefonlarla zaten bir şekilde bir ortamda tekrar buluşuruz.
Allah korusun zaten büyüyen sitemize kolay kolay bişey olmaz.maşallahı var AlkisGulumse

nihatım aklından bile geçirme dediğin gibi sitemizin maşallahı var.AlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu arada birgün siteye olmaz ya bi sorun olursa konusunu da konuştuk ahmet abiyle ne yaparız çok üzülenler olur başta yalçın abi heralde çok üzülür dedik gülümsedik,
ama olurda bir aksilik olursa o zaman facebook,msn ve telefonlarla zaten bir şekilde bir ortamda tekrar buluşuruz.
Allah korusun zaten büyüyen sitemize kolay kolay bişey olmaz.maşallahı var AlkisGulumse

Ne diyorsun Nihatcım.
Allah korusun.
Bunalıma girer kafayı yerim her halde.
Buraya o kadar alıştımki anlatamam.
Yokluğunu düşünemiyorum bile.Nayirolamaz
Bir kedini bıyıkları kesilince sağa sola çarpıp bütün dengesini kaybedermiş.
Ben de aynen öyle olurum.
Bıyıkları kesilmiş kedi gibi.Hi
Bul
yycolak yazdı:Ne diyorsun Nihatcım.
Allah korusun.
Bunalıma girer kafayı yerim her halde.
Buraya o kadar alıştımki anlatamam.
Yokluğunu düşünemiyorum bile.Nayirolamaz
Bir kedini bıyıkları kesilince sağa sola çarpıp bütün dengesini kaybedermiş.
Ben de aynen öyle olurum.
Bıyıkları kesilmiş kedi gibi.Hi

buradaki arkadaşlık ortamını sitenin kapanması dahi bozamaz .. (inş.olmaz)

oktay, nihat, erden abi, lakerda, arap hüso...........
yine buluşuruz, maksat gönüller bir olsun..
Bul
çok güzeliz çokGulumseAlkisallah nazardan saklasın ne güzel olmuş ve bu devam edecek birgün inşallah büyük bir organizasyonda hep beraber olacağız herkese sevgiler saygılar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:çok güzeliz çokGulumseAlkisallah nazardan saklasın ne güzel olmuş ve bu devam edecek birgün inşallah büyük bir organizasyonda hep beraber olacağız herkese sevgiler saygılar.Gulumse
işte bu en büyük hayalim ismail abi,sarozda bunu hayal ettim ama ne yazık tam istediğim gibi olmadı ama birgün inşallah tam katılımlı güzel bir orgnizasyon yapacagız.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bugün ahmetabi ile yüzyüze tanışma elini sıkma fırsatı buldum,2 saatten fazla muhabbete dalmışız zaman nasıl geçti anlamadık,
oradan buradan siteden,balıklardan derken saat geçmiş.
bu arada sizlerinde kulaklarını çınlattık Gulumse
bu tür tanışmaları kaçırmamak için elimizden geleni yapmalıyız iş güç tabiki önemli ama hiç olmazsa yarım saatte olsa görüşmek harika oluyor.(yarım saat zaten yetmiyor dakikalar nasıl geçiyor inanılmaz)
ramazan dolayısı ile çay kahve olmadığı halde muhabbet doyumsuzdu.
ramazandan sonra inşallah çaylar kahveler eşliğinde dahada doyumsuz bir sohbet için tshirt tesliminde görüşmek üzere ayrıldık.
bu arada tekirdağ tarafındaki sellerden dolayı ahmet abiyi birçok yakını aradı kendi ailesinde sıkıntı olmamış,bende babamı aradım bizim orası silivriye çok yakındır ama bizim tarafa az yağmış sorun yokmuş şükürki.
tv lerde haberi okuyan beni arıyor tüm dostlarıma ilginizden dolayı teşekkür ediyorum saolun varolun.
ahmet abi tanıştığımıza çok çok memnun oldum inşallah ramazandan sonra çay sözüm için tekrar görüşeceğiz.Gulumse

Değerli Arkadaşlar...

Nihat'ın da belirttiği gibi sözleştiğimiz şekilde İstanbulda buluştuk..Hayatımın en çabuk geçen iki saati idi...Çok güzel bir sohbet oldu..Ayrılmak ve muhabbeti sonlandırmak istemediğimi itiraf etmem gerek...Ama gerek benim randevulu işlerim gerek Nihatın işleri, bizi kısıtlı zamanda kalmak mecburiyetine bıraktı.

Dediği gibi tüm Arkadaşlarımızın kulaklarını çınlattık..Hatta ben bir ara arkamda Yalçın duruyormuş gibi bir hisse bile kapıldım..Happy

Yeniden beraber olacağımız günü özlemle bekleyeceğim..Ayrıca kısa bir süre için de olsa ,bir sebep yaratıp ,bölgemizdeki tüm Arkadaşları bir araya getirmemiz gerektiği kanaatindeyim.

Sevgili Nihat...Ben de seninle görüştüğümden dolayı çok mutlu oldum..Ev sahibi olman ve buluşmayı ramazana denk getirmen dikkatimden kaçmadı ama çayları senden faizi ile tahsil edeceğimden hiç şüphen olmasın..Siyirdim

Tüm Arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...
Bul

Tüm Arkadaşlarımızın birbirine bağlılığını çok iyi bildiğimiz ve bunu her zaman hissettiğimiz için böyle bir ihtimali de konuşmayı uygun gördük.

Yalçın örneğini konuşmakta yanılmamışız.Zaten kendi de ifade etmiş..

Ben bu kadro ile her sorunun altından çok rahatça çıkılacağını adım gibi biliyorum..Yani asla bu konuda bir derdimiz olmayacak..Ben bir B planına dahi ihtiyacımız olmayacağını tahmin ediyorum..

Zaman haklı olduğumu gösterecektir...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Levrekçi Tayfasından Koray SpinAvcısı 32 3,932 25-11-2012, 00:48
Son Yorum: SpinAvcısı
  Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. aygroup 57 5,619 20-10-2009, 00:51
Son Yorum: meteor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi