08-09-2009, 23:29
allah muhabbetinizi artırsın, keyifli bir sohbet olduğuna eminim

aygroup-levrekci tanışması
|
08-09-2009, 23:29
allah muhabbetinizi artırsın, keyifli bir sohbet olduğuna eminim
![]()
08-09-2009, 23:37
Herikinize de tebrikler
![]() ![]() ![]()
09-09-2009, 00:36
ikinizide tebrik ederim ne sohbet olmuştur ama ne derede alabalık nede denizde levrek kalmışstır çok güzel hareketler bunlar sizlere helal olsun saygılarımı sunarım
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
09-09-2009, 00:37
LeVrEkCi yazdı:bu arada birgün siteye olmaz ya bi sorun olursa konusunu da konuştuk ahmet abiyle ne yaparız çok üzülenler olur başta yalçın abi heralde çok üzülür dedik gülümsedik, nihatım aklından bile geçirme dediğin gibi sitemizin maşallahı var. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-09-2009, 00:45
LeVrEkCi yazdı:bu arada birgün siteye olmaz ya bi sorun olursa konusunu da konuştuk ahmet abiyle ne yaparız çok üzülenler olur başta yalçın abi heralde çok üzülür dedik gülümsedik, Ne diyorsun Nihatcım. Allah korusun. Bunalıma girer kafayı yerim her halde. Buraya o kadar alıştımki anlatamam. Yokluğunu düşünemiyorum bile. ![]() Bir kedini bıyıkları kesilince sağa sola çarpıp bütün dengesini kaybedermiş. Ben de aynen öyle olurum. Bıyıkları kesilmiş kedi gibi. ![]()
09-09-2009, 01:12
yycolak yazdı:Ne diyorsun Nihatcım. buradaki arkadaşlık ortamını sitenin kapanması dahi bozamaz .. (inş.olmaz) oktay, nihat, erden abi, lakerda, arap hüso........... yine buluşuruz, maksat gönüller bir olsun..
09-09-2009, 02:29
çok güzeliz çok
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
09-09-2009, 05:10
bahriyeli yazdı:çok güzeliz çokişte bu en büyük hayalim ismail abi,sarozda bunu hayal ettim ama ne yazık tam istediğim gibi olmadı ama birgün inşallah tam katılımlı güzel bir orgnizasyon yapacagız. ![]()
09-09-2009, 16:15
LeVrEkCi yazdı:bugün ahmetabi ile yüzyüze tanışma elini sıkma fırsatı buldum,2 saatten fazla muhabbete dalmışız zaman nasıl geçti anlamadık, Değerli Arkadaşlar... Nihat'ın da belirttiği gibi sözleştiğimiz şekilde İstanbulda buluştuk..Hayatımın en çabuk geçen iki saati idi...Çok güzel bir sohbet oldu..Ayrılmak ve muhabbeti sonlandırmak istemediğimi itiraf etmem gerek...Ama gerek benim randevulu işlerim gerek Nihatın işleri, bizi kısıtlı zamanda kalmak mecburiyetine bıraktı. Dediği gibi tüm Arkadaşlarımızın kulaklarını çınlattık..Hatta ben bir ara arkamda Yalçın duruyormuş gibi bir hisse bile kapıldım.. ![]() Yeniden beraber olacağımız günü özlemle bekleyeceğim..Ayrıca kısa bir süre için de olsa ,bir sebep yaratıp ,bölgemizdeki tüm Arkadaşları bir araya getirmemiz gerektiği kanaatindeyim. Sevgili Nihat...Ben de seninle görüştüğümden dolayı çok mutlu oldum..Ev sahibi olman ve buluşmayı ramazana denk getirmen dikkatimden kaçmadı ama çayları senden faizi ile tahsil edeceğimden hiç şüphen olmasın.. ![]() Tüm Arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...
09-09-2009, 16:21
LeVrEkCi yazdı:bu arada birgün siteye olmaz ya bi sorun olursa konusunu da konuştuk ahmet abiyle ne yaparız çok üzülenler olur başta yalçın abi heralde çok üzülür dedik gülümsedik, Tüm Arkadaşlarımızın birbirine bağlılığını çok iyi bildiğimiz ve bunu her zaman hissettiğimiz için böyle bir ihtimali de konuşmayı uygun gördük. Yalçın örneğini konuşmakta yanılmamışız.Zaten kendi de ifade etmiş.. Ben bu kadro ile her sorunun altından çok rahatça çıkılacağını adım gibi biliyorum..Yani asla bu konuda bir derdimiz olmayacak..Ben bir B planına dahi ihtiyacımız olmayacağını tahmin ediyorum.. Zaman haklı olduğumu gösterecektir... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İzmir Levrekçi Tayfasından Koray | SpinAvcısı | 32 | 3,932 |
25-11-2012, 00:48 Son Yorum: SpinAvcısı |
|
Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. | aygroup | 57 | 5,619 |
20-10-2009, 00:51 Son Yorum: meteor |