Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytineli Çıkartma(ma)sı
Evet Bahadır gözümden kaçmış şu an öyle yorgunumki anlatamam,yakında o tepsin dolup taşacak inşallahGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Abi teşekkürler ama sanırım gözünden kaçtı, onlar Yılmaz arkadaşın aldığı balıklarSmileBenim serginin durumu;
SnifsinfSnifsinfSnifsinf
Bul
orhanekmekci yazdı:Evet Bahadır gözümden kaçmış şu an öyle yorgunumki anlatamam,yakında o tepsin dolup taşacak inşallahGulumserastgele.

Emanet motorla çıkmışsın Orhan abi.
Nasıl geçti?Umarım iyidir.
Fark ettim çok yorgunsun,hemen yat dinlen abi.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallahAffet
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:SnifsinfSnifsinfSnifsinf
Yakında levreklerle dolup taşacak sergi abiAffetHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Emanet motorla çıkmışsın Orhan abi.
Nasıl geçti?Umarım iyidir.
Fark ettim çok yorgunsun,hemen yat dinlen abi.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallahAffet
Motorla yakın sayılacak mercan avlağına gittim,sonuç fena sayılmaz.Yarın paylaşırımGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Motorla yakın sayılacak mercan avlağına gittim,sonuç fena sayılmaz.Yarın paylaşırımGulumse
Bereketli olsun Orhan abi..AlkisPembelerin haberinin gelmesi çok güzel.
Yarın bekliyoruzGulumse

Bul
kasap100 yazdı:Yakında levreklerle dolup taşacak sergi abiAffetHappy
tmm o zaman soylesene uzulmeyelimGulumseGulumseGulumse
hadi hayirlisi
Bul
orhanekmekci yazdı:Motorla yakın sayılacak mercan avlağına gittim,sonuç fena sayılmaz.Yarın paylaşırımGulumse
Orhan abi daha ilk motorlu balikcilikta..pembelerAlkisAlkisAlkis
Bul
Bahadır...

Görünüşe göre bu bot işi seni iyice inceltecek..Bir bakıma iyi de olacak..Tabii kısa zamanda pes etmezsen..

Hocan kitabı yazmış ama kendi okumamış ..HappyAlkisBen almam o hocanın kitabını...Happy

Aslında güzel bir siftah yakışırdı sana ama kısmet artık..Ben özellikle senden büyük balık haberi bekliyorum..(Botta tutulunca yönünü bile değiştiriyor) Göreyim seni...

Rastgele...
Bul
aygroup yazdı:Bahadır...

Görünüşe göre bu bot işi seni iyice inceltecek..Bir bakıma iyi de olacak..Tabii kısa zamanda pes etmezsen..

Hocan kitabı yazmış ama kendi okumamış ..HappyAlkisBen almam o hocanın kitabını...Happy

Aslında güzel bir siftah yakışırdı sana ama kısmet artık..Ben özellikle senden büyük balık haberi bekliyorum..(Botta tutulunca yönünü bile değiştiriyor) Göreyim seni...

Rastgele...

Teşekkürler Ahmet abi...
Balıkçılık olmasa inanın uğraşmam.Ama deniz,balık deyince akan sular duruyor.Kolay kolay pes etmemWink Sistem gitgide oturuyor zaten, ileride daha da iyi olacak.
Hocam konusunda nazireniz güzeldiHappy
Umarım büyük balıklı avlarımız da olacak bir gün.
Sislere de rastgele...

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi