14-09-2009, 23:57
Evet Bahadır gözümden kaçmış şu an öyle yorgunumki anlatamam,yakında o tepsin dolup taşacak inşallah
rastgele.

Bornova - izmir
Zeytineli Çıkartma(ma)sı
|
14-09-2009, 23:57
Evet Bahadır gözümden kaçmış şu an öyle yorgunumki anlatamam,yakında o tepsin dolup taşacak inşallah
![]()
Bornova - izmir
14-09-2009, 23:58
kasap100 yazdı:Abi teşekkürler ama sanırım gözünden kaçtı, onlar Yılmaz arkadaşın aldığı balıklar ![]() ![]() ![]()
14-09-2009, 23:59
orhanekmekci yazdı:Evet Bahadır gözümden kaçmış şu an öyle yorgunumki anlatamam,yakında o tepsin dolup taşacak inşallah Emanet motorla çıkmışsın Orhan abi. Nasıl geçti?Umarım iyidir. Fark ettim çok yorgunsun,hemen yat dinlen abi. İyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
15-09-2009, 00:00
Albatros-gr yazdı:Yakında levreklerle dolup taşacak sergi abi ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
15-09-2009, 00:07
kasap100 yazdı:Emanet motorla çıkmışsın Orhan abi.Motorla yakın sayılacak mercan avlağına gittim,sonuç fena sayılmaz.Yarın paylaşırım ![]()
Bornova - izmir
15-09-2009, 00:11
orhanekmekci yazdı:Motorla yakın sayılacak mercan avlağına gittim,sonuç fena sayılmaz.Yarın paylaşırımBereketli olsun Orhan abi.. ![]() Yarın bekliyoruz ![]()
15-09-2009, 00:25
kasap100 yazdı:Yakında levreklerle dolup taşacak sergi abitmm o zaman soylesene uzulmeyelim ![]() ![]() ![]() hadi hayirlisi
15-09-2009, 00:26
orhanekmekci yazdı:Motorla yakın sayılacak mercan avlağına gittim,sonuç fena sayılmaz.Yarın paylaşırımOrhan abi daha ilk motorlu balikcilikta..pembeler ![]() ![]() ![]()
15-09-2009, 00:41
Bahadır...
Görünüşe göre bu bot işi seni iyice inceltecek..Bir bakıma iyi de olacak..Tabii kısa zamanda pes etmezsen.. Hocan kitabı yazmış ama kendi okumamış .. ![]() ![]() ![]() Aslında güzel bir siftah yakışırdı sana ama kısmet artık..Ben özellikle senden büyük balık haberi bekliyorum..(Botta tutulunca yönünü bile değiştiriyor) Göreyim seni... Rastgele...
15-09-2009, 00:50
aygroup yazdı:Bahadır... Teşekkürler Ahmet abi... Balıkçılık olmasa inanın uğraşmam.Ama deniz,balık deyince akan sular duruyor.Kolay kolay pes etmem ![]() Hocam konusunda nazireniz güzeldi ![]() Umarım büyük balıklı avlarımız da olacak bir gün. Sislere de rastgele...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|