Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgili kardeşim murkican
bahriyeli yazdı:böyle güzel insanlarla beraber olmak beni çok sevindiriyor şimdi gözlerim doldu ne güzelsiniz arkadaşlar.Gulumse
sende o güzelliğin bir parçasısın kardeş
hoş geldinAlkis
Bul
Abi zaten Murat kalbimize derin kazındı da enteresan gelen benzerlikten ziyade yüzlerdeki güzellik oldu Gulumse Yansıyor abicim , kim ne derse desin ; insanın içi yüzüne yansıyor 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Yalçın abi yanındaki kardeşinmi aynı sen yaaa Siyirdim

Muratım hakikaten tanımayanlar kardeş sanar gerçi biz zaten kardeşiz..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İşte budur.... Yoruma gerek kalmamış bir olay. Hayırlı tezkereler dilerim Allah kavuştursun
Bul
bu ne güzellik böyle söyleyecek söz bulamıyorum AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
kimin amcaoğlu beeee GulumseSmile
teşekkürler amcaoğlu iyiki varsın o resim herşeye bedel AlkisSeerf
Bul
Misafirperverliğine söyleyecek söz bulamıyorum murat Yalçın abi çok memnun ayrılmış.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
murki yazdı:Saygılar Yalçın abiciğim. Yeğenim Çetin inşallah hayırlısıyla teskere alır bende mutlu olurum. Sitemiz arkadaşlara kapımız her zaman açıktır, bunu böyle bil. Bu arada resimde birbirimize bayağı benziyoruz ya, tanımayanlarda kardeş sanacak dimi. Görüşmek üzere, selam ve saygılar. (takma kafanı bizde çalarız kapını bir gün)

AlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Abilerim ne diyeyim valla....
Söylenecek bir söz bulamıyorum..
Seçmece insalar topluluğuyuz valla.
Allah nazardan saklasın...
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
murki yazdı:Yok yok sende var bir şey karıştırmak lazım kayıtları, hemde Çetinin yanına verdikmi tamam işte. Zaten 2-3 İzmirli var, sana nöbet bile çıkarmazlar.
teşekkür ederim muratım nede olsa site torpili.BoboBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. yycolak 55 5,682 30-07-2012, 09:59
Son Yorum: Uzun_ahmet
  sevgili abim hus213 yycolak 22 3,317 07-10-2011, 16:25
Son Yorum: yycolak
  Sevgili kardeşim.... yycolak 24 3,896 03-09-2011, 08:50
Son Yorum: yycolak
  Sevgili Üyelerimiz çatalca 84 0 1,386 05-12-2006, 09:29
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: