Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çupura budur
abi maşallah, avınız harika..tebrik ederim
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Güzel av yapmışsınız bereketi ol olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
ercan abi maşallahın var,
dikkatimi çekti bu aralar tutmayı istediğin balığı gidip tutuyorsun sana helal olsun ne diyeyim AlkisSeerf76
Bul
Seerf
Ercan abicim tebrikler

çupra çekerken kafa atışını çok iyi bilirim

bu sene daha rastlayamadık kendilerine ama
yakında buluşuruz insallah Smile

daha niceleri rastgele Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
mrb ercan abı gercekten guzel balıklar ama ben ınanıyorumkı yemesı kadar onu denızden cıkarmasıda zevklıdır ıyı avlar RASTGELE Alkis
Bul
AlkisAlkisAlkistebrikler ercan abi valla o çuprayı tek başıma süslenerek yerim BoboSiyirdimSeerf bereketli avların olsun abim Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ercan abi maşallahın var,
dikkatimi çekti bu aralar tutmayı istediğin balığı gidip tutuyorsun sana helal olsun ne diyeyim AlkisSeerf76
Canım kardeşim az çıkış yapabiliyorum ama aynen dediğin gibi şu aralar maşallahımız var. Umarım yakında Akya'yı da alırım. Size de bereketli avlar dilerken büyük reise de çok çok selamlar
Bul
Salih Reis yazdı:Seerf
Ercan abicim tebrikler

çupra çekerken kafa atışını çok iyi bilirim

bu sene daha rastlayamadık kendilerine ama
yakında buluşuruz insallah Smile

daha niceleri rastgele Alkis
Salih bundan hiç şüphem yok. 10 Kasım'dan sonra ben biraz daha rahtlayacağım eğer fırsat olursa beraber çıkabiliriz. Biliyorsun benim motor hala ortaya çıkmadı
Bul
yalova tatar yazdı:AlkisAlkisAlkistebrikler ercan abi valla o çuprayı tek başıma süslenerek yerim BoboSiyirdimSeerf bereketli avların olsun abim Affet
Erden deme be öyle obabişko tek başına boğulamazdı. Ama sen de iyi bilirsin ben gereken özeni göstererek süslenip güzelleştirdim. Darısı hep beraber inşallah
Bul
ercan abi gayet hoş güzel iri yakışıklı bir balık daha ne diyeyim.7 kişiyide doyurmuş.Erden abi çok aç olmalı ki tek başıma yutarım diyor.Darısı bizlere.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi