Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünde balığa çıktım
orhanekmekci yazdı:Yapmayın arkadaşlar,bu kırmızıların uğruna dört kez yer değiştirdim.Avlandığım yerde derinlik yetmiş metrelerde belkide fazla yüz metreden fazla capa ipini çekmek varyaSiyirdimson yerde akıl edipde kamışı açtım yoksa iki izmarit bir iki kupesle akşamı yapacaktımGulumse
su yukarida dedigin....SiyirdimBobo
bilirim abi...bundan seneler once derin sularda av yapiyorduk..oradan biliyorum
maf ediyor insaniSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yalovalı77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi tavalıklar olmuş nice güzel ve büyük avlar dileğiyle Alkis
Teşekkür ederim HaşimSeerf

thunderbolt yazdı:Orhan Abim harika av olmuş Alkis özellikle de kalamarlar çok iştah açıcı Smile O davetsiz misafir Gümülcine'den Sakız Adası , oradan da senin tekneye gelmiş olmasın Siyirdim Lezzetler afiyetli olsun
Sahi ya davetsiz mısafir Sakıza doğru uçtuHappyteşekkür ederim NedimSeerf

LeVrEkCi yazdı:bende çapa fazla kullanılmadıgından kafadaki kapağın içine dolaba koyuyorum aslında bu düzenekte güzelmiş ama eşref abi gibi ufak bişey bulmak lazım yoksa o dolaba sıgmayabilir.
orhan abi bereketli olsun tava yine çıkmış maşallah Seerfafiyet olsun rastgeleAlkis
Teknemde dolabım yok,kıyıya cektiğimde tekneyi ters çeviriyorum sorun olmadı.Teşekkür ederim NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun kaptan, av orta su olunca mercanların yerini uskumru almış.
O makara çıkrık gibi kollu olsa ve ayakları bir şekilde sabitlense ipi salmak ta sarmak ta daha kolay olabilir bence.Elektrik kablolarının sarıldığı makaralar var; onlar çevirme kollu.Düşünülebilir..[Resim: icon7.gif]

Kıyı yapısı tertemiz çakıllık-kumluk görünüyor.Orada kıyı balıkçılığı yapılmıyormu hiç..
Bul
thunderbolt yazdı:Orhan Abim harika av olmuş Alkis özellikle de kalamarlar çok iştah açıcı Smile O davetsiz misafir Gümülcine'den Sakız Adası , oradan da senin tekneye gelmiş olmasın Siyirdim Lezzetler afiyetli olsun
Nedim benimkiler sinek`ti..
bu ariNayirolamaz
benden degilSiyirdim

asagida benim misafir
[Resim: attachment.php?attachmentid=18862&stc=1&...1246911089]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:5 fotodaki bal arısıydı aklıma sen geldinHappykendisini rahatsız etmesemde ucup gittiGulumseBende alışkanlık hep dip balıklarını arıyorum,kamışı önceden açsaydım belki biraz daha uskumru alabilirdim.Şamandıralar tekne bağlanan tonozların yerlerini belirliyor.
Teşekkür ederim Faruk,hafta sonu balığa çıkarsanız sizlerede rastgeleSeerf

tesekkurler Orhan abi..
niyetimiz var..
yemler ismarlandi,su bu gun seni uzen,yani dipte sana gelmeyen kirmizilari bir ziyaret ederiz diyoruz
Ayhan arkadasin teknesi treylerin uzerinde ,onunla gitmeyi kararlastirdik
insallah guzel bir hava da yapar..
cok ozledim ama coook
Bul
helal olsun babacım valla iş çok güzel çözülmüş ...kalamarlar balıklar harika..BoboAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Orhan abi böyle havaları değerlendirmek lazım çokta güzel olmuş...Bereketli olsun...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
abi avın maşallah..rengarenk, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
AlkisTebrıkler Orhan Abı
Masallah cesıt olarak guzel bır av yapmıssınız.
Kalamarlar hasret kalmısıtık .
Daha bollarını dılerım .

Saygılarımla,
Bul
abi, sen bizimkilerinin dediğine bakma, kırmızısız da balıkçılık oluyor. keyfini çıkarmışsın ya bu bile yeter. hem bol balıklı günler geliyor, siz nereye gidiyorsunuz?
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,364 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,776 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,879 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  nihayet balığa cıkabildim orhanekmekci 121 14,141 02-03-2009, 14:58
Son Yorum: blue_zaire
  canım sıkıldı gittim balıga LEVREKCİ LeVrEkCi 28 3,669 05-11-2007, 00:43
Son Yorum: DeNiZKuRdU

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi