Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun eşref abi,
ilk resimde benim ev görünüyor 
şaka bir yana o kadar açıkta 30 metre derinlik bana az geldi demekki taşlardan dolayı derinlik az orada.
ozanlarla gittigimizde 8-10 metrelerde bir taş bulduk etrafından erkek mercanlar dahil 8 çeşit balık aldık o taşın kerterezi aldım seneye orada yatacagım inşallah.
birde şu gps lerdan taş işaretlemek için bir tane almayı düşünüyorum senin cihazı incelediğimizde taş yeri bulmak için ideal oldugunu gördüm.
hava çok güzelmiş aslında bende gelecektim ama biraz gripal durumlardan dolayı vazgeçtim.afiyet olsun rastgele 
abi mutlaka bu gps işini hallet..çok işine yarayacak..levrekten dönüşte birazda bu kayalarda takılman güzel olur..benim aklımda kaldı o an ki av..çok daha iri mercanlar seneye çıkacaktır oralardan..valla ben olsam direk oralara bakarım..saygılar..
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Abicim harika iş çıkartmışsınız. Tebrik ederim, afiyet şeker olsun.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz Eşref bereketli olsun..
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
bereketli ve keyifli bir av geçirmişsiniz tebrikler
Yorumları: 364
Konuları: 11
Tebrik ederim , güzel bir av çeşitlemesi olmuş. Emeklerinize sağlık afiyet olsun..

..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Yorumları: 935
Konuları: 55
marmarada bu tarz karışık av çok güzel..hele mercan harika..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun eşref abi,
ilk resimde benim ev görünüyor 
şaka bir yana o kadar açıkta 30 metre derinlik bana az geldi demekki taşlardan dolayı derinlik az orada.
ozanlarla gittigimizde 8-10 metrelerde bir taş bulduk etrafından erkek mercanlar dahil 8 çeşit balık aldık o taşın kerterezi aldım seneye orada yatacagım inşallah.
birde şu gps lerdan taş işaretlemek için bir tane almayı düşünüyorum senin cihazı incelediğimizde taş yeri bulmak için ideal oldugunu gördüm.
hava çok güzelmiş aslında bende gelecektim ama biraz gripal durumlardan dolayı vazgeçtim.afiyet olsun rastgele 
Nihat bizim oralar sığlıktır o yüzden 30 metreleri bulmak için açılmak lazım
denize çıktığımız yer ile taş arası 3.5 km o yüzden havanın çok iyi olması lazım
gps gerçekten yararlı bir alet bazı havalarda kıyıdaki işaretleri göremeyince taşı bulmak zor oluyor
en önemliside sisli havalarda hiç kimse denize çıkamazken biz rahatlıkla çıkabiliyoruz
gps in faydaları saymakla bitmez
biz yemli balıkçılığı severiz çünkü ne geliceği belli olmuyor
iyi bir havada buluşalımda taşa gidelim
gps almaya karar verirsen mutlaka görüşelim teşekkürler rastgele
teşekkürler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
maşallah abicim çok güzel balıklar.. vallahi balık tutmayı özledim afiyet olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
eşref abi döktürmüşsünüz abi maşallahınız var ispariler bende nerede derken bak sizin meraya kaçmışlar kesin benden kaçmışlardır

onlar afiyet bal şeker olsun herzaman daha iyilerine
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
tebrikler eşref abicim maşallah ne güzel av olmuş her çeşit balık var keyfinize diyecek yok ekibede tebrikler selamlar rastgele.

balığa hasret yaşamak zor