Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mini Uludag tatili
abi, güzel kareler. tatil sana yaramış...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
yycolak yazdı:tebdili mekende ferahlık vardır
bu seferde deniz yerine dağ,kar ve soğuk varmış
onunda yeri başkadır herhalde
allah içinize sindirsinAlkis
fotplar harika
teşekkür ederiz
teskkurler Yalcin..
farkli bir tatil oldu..fakat ben yine de denizi tercih ederim
tahsinmersin yazdı:iyi bir yıl sonu tatili olmuş.bu senenin tüm stresini inşallah atmışsınızdır.
bu güzel günlerinizi bizimle paylaşarak bizleride mutlu ettiniz.2010 ununda sizler için mutlu geçmesi dileklerimle
tesekkurler Tahsin..tatil iyi geldi diyebilirim..
sizlerede mutlu bir 2010 yili dilerim
yalova tatar yazdı:faruk güzel tatil geçirmişsiniz orda sarı alan diye yer var orda mangal yaptınızmı güzel güzel Alkis
tesekkurler Erden..

Uludag`da kar sadece oteller bolgesinde vardi....biz o bolgenin etrafinda gecirdik gunlerimizi..sari alan daha otellerden once mi?
eşref sürek yazdı:Faruk reis deniz havası ne kadar güzelse bu mevsimde uludağın havasıda bir başka güzeldir
resimlere bakılırsa dostlarınızla güzel bir tatil ortamı yaşamışsınız
allah muhabbetinizi bozmasın rastgele
tesekkurler Esref..
dedigin gibi dag havasi bambaska..
fakat yanlis anlasilmasin,bu tercih meselesi..ben yine de denizi tercih ederim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Şu 6. resimdeki 2 ağaça aptal ağacı derdik ilk acemilik oradan başlayıp aşağı kayarak başlardı hey gidi günler 15-16 yaşlarındaydım
Bu kar kayağı işi çok vefakar bir spor 15-20 sene önce hangi aşamada bıraktıysan 20 senede geçse aynı noktadan kayakları takıp devam edebiliyorsun unuttum yaşlandım yok kilometre saati gibi hep ileri
Fruk reis oraya kadar gidip kahveyle yetinmemişindir umarımWink
tesekkurler Harun...
sadece seni uzecegim...kayak disinda her aktivite oldu..
bu yasta kayagi gozum kavramadi..Siyirdim
kiriz abi bir tarafimizi,yaslar 47..bosverSiyirdim
kayanlari zevkle izledik...,grubumuza ki cocuklar,bizleri pistte temsil ettiler..kayma isini onlara biraktik
su agac...cok yeride demissiniz..aptal agaci ha...Happy
biz oraya da gidemedikHehe

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
fish or die yazdı:faruk abi güzel keyifli bir taitl olmuş Allah içinize sindirsin Seerf

tatilde deniz olmamasına en çok yenge sevinmiştir yoksa sen durmazdın yerinde anında kaçardın balığa Siyirdim
sagol Murat tesekkur ederim..
galiba ,sakli sakli yenge sevindi bu ise..pek belli etmedi amaSiyirdimHappy
HAŞİM77 yazdı:Güzel bir gün geçirmişsiniz faruk abi deniz yok ama en azından denize yakın bir yerdeydiniz.AlkisSeerf
Tesekkurler Hasim...denizsiz de olsa fena sayilmazdi..
naxos 5 yazdı:abi, güzel kareler. tatil sana yaramış...
tesekkurler Hakan..
tatil kime yaramaz kiSiyirdim
Bul
faruk hoşgeldiniz manzara harika kışın tadını çıkarıyorsunuz ne mutlu sizlere.AlkisAlkisAlkisSeerfSeerf
Bul
Abicim hoşgeldiniz, Umarım tatiliniz dinlendirici ve huzurlu olmuştur. İyi eğlenceler, iyi yıllar.Seerf
Bul
farukcum hoş saatler geçirmişsiniz değişik ortam ve mekan dostlarla birliktelik daha ne olsun paylaşım için teşekkürlerAlkisSeerf
Bul
ah be faruk abi madem buralara geliyon bi önceden söylesene abicim kaldıgın otelin sahibi benim çok degerli bir abim ta oralardan buralara gelmişsin bi arardık sizleri daha iyi agırlardı ama saglık olsun sanırım güzel geçmiştir. resimler cok güzel sagol paylaşim için.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
faruk ailenizle bu sene güzel bir tatil sonu olmuş,böyle tatillerin güzel ve devamı olmasını dilerim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
evet abi güzel bir tatil olmuş denizden epeyce yukarılarda.. kahve muhabbet herşey harika görünüyor.hoş geldiniz memleketinize..yalnız ben otelin ismine takıldımSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mini Almanya tatili Albatros-gr 37 4,747 23-05-2010, 21:56
Son Yorum: HAŞİM77
  Bodrum tatili murki 8 1,825 28-07-2008, 12:34