Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kardeşlerimle avlarımız
paylaşım için teşekkürler mest oldum vallahiAlkis
Bul
Kaptan Fangiri-Mercan Lüfer Levrek ne denir ki başkaAlkisHepsi birbirinden önemli ve keyifli olduğu avlarınızın daha bereketli ve daha keyiflililerini dilerim. Tebrikler
Bul
bucalıfikret yazdı:abi ellerinize sağlık bereketli av yapmışsınız küpelerde çok yakışmış afiyet plsun rast gele.AlkisSeerf
not: yem ve takım hakkında bilgi verirsen seviniriz.

Sevgili kardeşim,

Teşekkürler ediyorum güzel sözlerin için. Levrekler At-çek ile,Lüfer'ler uzun olta ile ve Mercanlar ise klasik dip oltası ile avlandı.Lüfere yem olarak canlı Zargana,Mercana ise,fleto Kolyos ve göz kullandım.Sağlıcakla kal..
Bul
bahriyeli yazdı:cahit abi seyrine doyum olmaz bu resimlerin hele böyle güzel avları yaşamak ne güzel bir duygudur inşallah bizlerde nasip olur emeğinize sağlık rastgeleAlkisAlkisAlkis

Evet,çok doğru.Böyle avları yaşamak başka bir heyecan.Allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin.Esen kalın..
Bul
tahsinmersin yazdı:Cahit abi, bunlar çok harika av resimleriAlkis.hepsinin birbirinden değerli anıları olan bu avları paylaştığınz için teşekkürler.
daha nice iyi avlarınız olsun.

Sevgili Tahsin,

Avlarımı sevdiğim kardeşlerimle paylaşmaktan haz alıyorum.Dediğin gibi hepsinin bende ayrı bir yeri ve heyecanı var.Bu heyecanı herkes yaşasın istiyorum.Sağlıcakla kal..
Bul
Dr.Güner yazdı:paylaşım için teşekkürler mest oldum vallahiAlkis

Teşekkürler ediyorum Güner Bey.Mutlu olduğunuza sevindim.
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptan Fangiri-Mercan Lüfer Levrek ne denir ki başkaAlkisHepsi birbirinden önemli ve keyifli olduğu avlarınızın daha bereketli ve daha keyiflililerini dilerim. Tebrikler

Kardeşim,

Teşekkürler ediyorum.Allah bu keyifli avlarımızı defalarca bizlere yaşatsın.Tadına doyulmaz,heyecan dolu avları unutmak mümkün değil.Bu sene pek verimli olmadı ama daha azmimi kaybetmiş değilim.Mart,Nisan ava devam.İnşallah güzel avlarımızla süslerim sitemizi.Kendine iyi bak..
Bul
Cahit Acun yazdı:Kardeşim,

Teşekkürler ediyorum.Allah bu keyifli avlarımızı defalarca bizlere yaşatsın.Tadına doyulmaz,heyecan dolu avları unutmak mümkün değil.Bu sene pek verimli olmadı ama daha azmimi kaybetmiş değilim.Mart,Nisan ava devam.İnşallah güzel avlarımızla süslerim sitemizi.Kendine iyi bak..
Denizle olan mücadele azmimiz ve av için var olan ruhumuzu kaybedersek sanırım biz artık doğadan emekli olmuşuzdur. Öyle değilmi?76Sen de kendine iyi bak güzel avlar yakında inşallahAffet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,036 08-05-2011, 18:54
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi