Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istenbul turu.
ne kadarda güzel kimse yok haftasonları eziyet ama dünyanın balığını aldık 3 gün şu çaparilerinizi değiştirseniz iri balık alırsınız turuncu yada kırmızı organze 8 no iğne iri balık
afiyet olsun Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:inşallah hemşom nisanda yaparız bi tur inşallah.
inşallah nıhat abim .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
FuRkAn * yazdı:ne kadarda güzel kimse yok haftasonları eziyet ama dünyanın balığını aldık 3 gün şu çaparilerinizi değiştirseniz iri balık alırsınız turuncu yada kırmızı organze 8 no iğne iri balık
afiyet olsun Seerf
canım kardeşim hedef balık istavrit olmadıgı için cok ugraşmadık ozan zaten duhana yetecek kadar tutu sonra muhabete daldık ordaki guzel abılerle istavrit tutmak istesek emin olki belını kırardık .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
ne zaman uğrayacan yanıma cumartesi pazar oralardayım ..
Bul
zaten hiç niyetim yoktu istavrite atmak için ama sen duhan istavrite bayılıyor deyince dayanamadım ona bir sahanlık tuttum..sonra zaten rakının kokusu bizi mest etti,ben nöbetten çıkmıştım dün yani uyku gözümden akıyordu yeterki kardeşim biraz zevk yapsın..çok fazla takılamadık oralarda döndük modaya neredeyse ikimide uyuyacak gibiydik kayanın üstünde.sadece 6 kurt harcadık 150 kurttan.onlarıda modaya hediye ettik sevinçle midyelere doğru yüzdiler..ve avımızı sonlandırdık.ama bi gün denk gelecez onunla güzel balıklara..bu arada sevgili kardeşim onurla görüştük dün, oda balık profudur..erdeğe büyük ihtimalle geleceğini söyledi..sedatın da resmini koyalım şuraya bakalım..saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
onur özletti kendini ozan,inşallah gelir erdeğe Seerf
Bul
sagol sevgılı kardesim bu arada spıng kamısımı ve makınamı da denemış oldum cok guzel bır set oldugu dun ortadaydı umarım kalamasını bagırır kende goruruz. saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
O kurtlara izmarit dahi gelmediyse gittiğiniz yerlerde gerçekten balık yok veya saat uygun değil.
Kısmet değilmiş demek bir dahaki sefere, rastgele..
Bul
Sedat çok güzel kareleri taşıyan bu paylaşıma teşekkürler.AlkisLevrek yakında belkide çok yakındadır. Tura devam, Keyifli paylaşıma devam76
Bul
ALTAYLI yazdı:Sedat çok güzel kareleri taşıyan bu paylaşıma teşekkürler.AlkisLevrek yakında belkide çok yakındadır. Tura devam, Keyifli paylaşıma devam76
sagol ercan abi buralarda olmazsa bu sene izmire geldıgım zaman gidicem bi çifligin yanınaSiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi