Yorumları: 1,808
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:cahit abi ben bu kralların kuyruklarından başlar burnuna kadar her mm2 sine kadar hayranım acaip güzel balık bu balık,olta hazırlaması,oltayı suya bırakması,balığı beklemek tutmak kesmek pişirmek yemek her birine ayrı önem veririm tamam levrek ayrı bir balık ama lüerin krallığı tartışılmazdır.
balıklar harika görünüyor birkaç resimde ben ekliyeyim müsadenle.konu harika olmuş teşekkürler 
birde narlıda lüer çekerken video vardı onuda ekliyeyim
[gvideo]-342690169649006720[/gvideo]
Bayıldım..Bayıldım.. Harikasınız.Ne muhteşem fotolar bunlar.İçime su serptiniz.Nasıl mutlu oldum anlatamam.Sağol varol sevgili Nihat.Raporum sayenizde çok daha güzelleşti.Çok teşekkürler ediyorum.
jr doktor yazdı:yaw adamı can evinden vurmakta buna derler herhalde.
Kardeşim paylaştığın için teşekkürler ediyorum.Sağol.Daha güzelleri sana nasip olsun..
Albatros-gr yazdı:Cahit abi,paylasim icin tesekkurler..
daha zipkincilik yillarimdan luferin veya daha buyugu kofananin suda korkusuzca yuzmesine hep hayranlikla bakmisimdir....tutmasini cok sevdigim bir balik...yemesini de
Herşeyi ile dört dörtlük balık.Öyle değil mi? Resim tek kelime ile muhteşem.Her Lüfer resmi beni çok heyecanlandırır ve çok mutlu eder.O benim ailemden birisi.Teşekkürler kattığınız güzellikler için.
BALIK and OZAN yazdı:abicim bu güzel paylaşım için çok teşekkür ediyorum...inşallah bir gün beraber bu kralları alırız yukarı..saygılar,rastgele..
Sevgili Ozan,hepsi birbirinden güzel fotolar.Bakmaya doyamadım.Teşekkürler ediyorum.Bu fotolarla raporuma güzellik kattın.Oltandan Lüfer'lerin eksik olmasın.Birlikte Lüfer avına çıkmaktan mutluluk duyarım.Kendine iyi bak..
Tropheus yazdı:CAHİT abiyi bi gun alı koymamız lazım ozan kardesım ondan ögrencek cok şey var bence .
Lüfer fotoların tek kelime ile harika.Ne diyeyim.Beni çok çok mutlu ettiniz.Sağolun.Lüfer'in dönüşü Nisan ayının sonu,Mayıs ayının başlangıcından itibaren başlar.O tarihlerde ben gündüz Açık denizde,yani tekne ile,gece kıyıdan rapala veya kaşık ile avlanıyorum.Yerim genelde pek belli olmuyor.Ama konuşur buluşuruz.Kendine iyi bak..
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Cahit abi,
Bilgilendirici ve bir o kadar keyifli paylaşımın için teşekkürler.
Keyifli avlarınızın devamını dilerim.Selamlarımla, rastgele...
Kardeşim, teşekkürler ediyorum.Tüm arkadaşlar kendi Lüfer resimleriyle katılarak raporuma renk kattılar.Sağolsunlar.Çok mutlu oldum.Bu katılım,birliğin beraberliğin ve dostluğun en güzel örneğiydi.
Yorumları: 100
Konuları: 9
Paylaşı

m için teşekkürler. Mükemmel..
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
Cahit Acun yazdı:Kardeşim, teşekkürler ediyorum.Tüm arkadaşlar kendi Lüfer resimleriyle katılarak raporuma renk kattılar.Sağolsunlar.Çok mutlu oldum.Bu katılım,birliğin beraberliğin ve dostluğun en güzel örneğiydi.
Tamamdır abim allah saglık versin gerisi gelir zaten yaparız bı mını org SAYGILAR.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR