Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonun ilk paragati
bereketli olsun faruk abicim paragat için balık az olsada yinede tavalıklar çıkmış afiyet olsun
avın verimsiz oluşu plaktonlardan olsa gerek resimdeki sinarit inşallah sırtı denemelrinde oltana gelir selamlar rastgele.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Bereketli olsun Faruk abi tavalıklar çıkmış...AlkisSeerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Bereketli olsun Faruk abim kısmetiniz bu kadarmış lez olayı demek sizin orada bile bukadar var bizim burada şimdilik fazla yok inşallah daha da çoğalmaz paylaşım için teşekkürler.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Sevgili Faruk bütün olumsuzluklara rağmen yine de tavalığı çıkarmışsın kutlarım.Bizim Saros Körfezin'de Lez diye adlandırılan bu planktondan burada da bolca var ve bütün balıkçılar bundan dolayı çok şikayetciler.Selam ve sevgiler.
Bul
yycolak yazdı:Haksızmıyım 25 yıl neredeyse bir ömür değilmi.
aynen katiliyorum Yalcin...
bahriyeli yazdı:bereketli olsun faruk abicim paragat için balık az olsada yinede tavalıklar çıkmış afiyet olsun
avın verimsiz oluşu plaktonlardan olsa gerek resimdeki sinarit inşallah sırtı denemelrinde oltana gelir selamlar rastgele.
guzel dileklerin icin tesekkurler Ismail...
plakton,avi verimsiz yapiyor,fakat taslik meraya atilan paragatlarin verimli oldugu sezon,hazirandan sonra basliyor..
sizlerede rastgele
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun Faruk abi tavalıklar çıkmış...
tesekkurler Emrah sizlerede rastgele..
yeni telefonunu da gule-gule kullan..
doktor yazdı:Bereketli olsun Faruk abim kısmetiniz bu kadarmış lez olayı demek sizin orada bile bukadar var bizim burada şimdilik fazla yok inşallah daha da çoğalmaz paylaşım için teşekkürler.
tesekkurler Eren..insallah sizlere varmaz plaktonlar...
rastgele
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Faruk bütün olumsuzluklara rağmen yine de tavalığı çıkarmışsın kutlarım.Bizim Saros Körfezin'de Lez diye adlandırılan bu planktondan burada da bolca var ve bütün balıkçılar bundan dolayı çok şikayetciler.Selam ve sevgiler.
Tesekkurler Burak abi.
burada profesyonel baliksilar aglarini atamiyorlar...
su anda oltacilik ve sirti avi yapilabiliyor..bu plakton denizde saatlerce duran(ag veya paragat misinesi)seylerin uzerine sariliyor..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun faruk aksiliklere rağmen genede güzel balıklar almışsın Alkis süslükler çıkmış Seerf bizimde buralarda var gecen kıyıdan olta atmıştım kafa dinlemek için hemen sarmış misinayı burasıda aynı yani senin anlıcağın .Hadiordan ağcılar ağ atamıyolar.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:.Hadiordan ağcılar ağ atamıyolar.
Erden abi, olaya bencilce bakarsak bu bizim gibi amatör oltacıların işine gelmezmiSiyirdimSmile
Bul
Paragat sezonunu açmışsın Faruk abicim.
Hayırlı uğurlu ve bol balıklı gçsin.
Ama bu planktonlar bu sene canınızı yakacak gibi. Bayaa bir zorlamış anlaşılan seni.
Paragatı maf etmiş gözüküyor.
Oldukça çok galiba, nedeni nedir biliyor musun?
Buna rağmen tavalıkları almışsın, afiyet olsun...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
çok bereketli olmasada ilk paragatı attın ya gerisi gelir.. necmi abinin sinaritte güzelmiş..bu plankton ne biçim birşey abi allah selamet versin.. inşallah paragat kurtulmuştur...Wink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yalova tatar yazdı:bereketli olsun faruk aksiliklere rağmen genede güzel balıklar almışsın Alkis süslükler çıkmış Seerf bizimde buralarda var gecen kıyıdan olta atmıştım kafa dinlemek için hemen sarmış misinayı burasıda aynı yani senin anlıcağın .Hadiordan ağcılar ağ atamıyolar.
tesekkurl;er Erden..
durum cok kotu..bilmiyorum..
insallah yakin zamanda temizlenir ortam..
rastgele
Bahadır Sarıca yazdı:Paragat sezonunu açmışsın Faruk abicim.
Hayırlı uğurlu ve bol balıklı gçsin.
Ama bu planktonlar bu sene canınızı yakacak gibi. Bayaa bir zorlamış anlaşılan seni.
Paragatı maf etmiş gözüküyor.
Oldukça çok galiba, nedeni nedir biliyor musun?
Buna rağmen tavalıkları almışsın, afiyet olsun...AlkisSeerf
tesekkurler Bahadir...cok ama cok yordu beni ,o sabahki toplama..tavalik cikti,fakat toplama da zevk yaptim denilemez..baska senelerde plakton oluyordu,fakat bu kadar degil...
nedenini bilmiyorum,bazilarina ore denizin kirlenmesinden de olabildigini soyluyorlar..ne kadar gercek bilmiyorum..
sizlerede rastgele
araphüso26 yazdı:çok bereketli olmasada ilk paragatı attın ya gerisi gelir.. necmi abinin sinaritte güzelmiş..bu plankton ne biçim birşey abi allah selamet versin.. inşallah paragat kurtulmuştur...Wink
vay Huseyin slm ..nerelerdesin sen?
siteye girememek bahane-kacaklik sahane...Siyirdim
yok yaziyoruz abi ,yoklamalarda..ona gore..
saka bir yana..
tesekkur edrim..
paragati daha temizlemedim..fakat,o gun uzrinden plaktonlari temizleyerek topladigimdan..kurtuldu sayilir..
sinagrit hakikaten guzeldi..
darisi basimiza..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezonun ilk mırmırı mariner8 26 5,380 11-05-2011, 01:13
Son Yorum: mariner8
  Sezonun İlk Sarıkanatları nihatkr 34 5,268 23-09-2010, 18:34
Son Yorum: FuRkAn *
  sezonun ilk kalamarı mariner8 27 5,306 11-06-2010, 14:00
Son Yorum: dincobey
  lapinavcısı'ından sezonun ilk balıkları.... (23nisan) lapinavcısı_brs 24 5,317 04-05-2010, 12:40
Son Yorum: lapinavcısı_brs
  Sezonun İlk Tavalıkları mariner8 28 4,018 18-04-2010, 19:43
Son Yorum: bucalıfikret
  imaret'te sezonun ilk balıkçılığı naxos 5 36 4,907 11-03-2010, 17:16
Son Yorum: Burak Karadeniz
  sezonun ilk mırmırı(benim için) HIDIR 39 5,306 04-09-2009, 02:27
Son Yorum: uzman42
  turna sezonun ilk avı kovboy 19 4,361 04-05-2009, 16:57
Son Yorum: yalova tatar
  çorum çomar barajında bu sezonun ilk sazanları balıkcı uğur 19 3,897 16-07-2008, 23:58
Son Yorum: ilerya
  sezonun ilk turna avı kovboy 26 6,056 17-04-2008, 09:30
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi